Ich bin absolut begeistert vom Gelblaster! ⭐⭐⭐⭐⭐ Das Gerät macht unglaublich viel Spaß und ist perfekt für actionreiche Spiele mit Freunden oder Familie. Die Handhabung ist super einfach, und sch... Näytä lisää
Im allen war es ein sauberer Ablauf meiner Bestellung. Ab der Bestätigung zum Kauf wurde ich zu jeder Zeit informiert, wie weit meine Bestellung ist. Nach Erhalt meiner Bestellung, kann ich zu 100pr... Näytä lisää
Ich habe 6 gelwaffen bestellt und bin unendlich zufrieden damit mein Sohn hat auch welche und ist überglücklich. Wir haben kugeln.visire Brillen und alles bestellt und waren mehr als zufrieden ich dan... Näytä lisää
Jeg var begejstret for at se, at butikken også var tilgængelig i Danmark. Jeg besøgte en ven i Tyskland, og de bestilte herfra, og de var tilfredse med servicen, og jeg prøvede gelblasterne og kunne l... Näytä lisää
GelWeapons.dk er Danmarks største online butik for Gel Blasters, specialiseret i Gel Blasters, gel balls og tilbehør til både begyndere og erfarne spillere. Uanset om du leder efter en prisvenlig startmodel, en budgetvenlig blaster til yngre spillere eller et mere avanceret setup til konkurrencepræget gameplay, tilbyder vi løsninger til alle niveauer og spillestile. Gel Blasters er et sikkert og miljøvenligt alternativ til airsoft og paintball. De vandbaserede gel balls sprænger ved kontakt og opløses naturligt over tid, hvilket gør dem renere, blødere og nemmere at bruge til udendørs spil, backyard battles og teamevents. Vores sortiment omfatter Gel Blasters, refill gel balls, beskyttelsesudstyr, reservedele og taktisk tilbehør. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af lasere, lommelygter, batterier, magasiner og upgrades til mange forskellige modeller. Vi har også et bredt udvalg af reservedele og ekstraudstyr på lager, så kunderne nemt kan tilpasse, vedligeholde og opgradere deres blasters over tid. Alle produkter sendes direkte fra vores eget lager, hvilket gør os i stand til at tilbyde hurtig levering i hele Danmark samt stabil lagerstatus. Ordrer, der afgives på hverdage før kl. 14:00, sendes samme dag. Vi tilbyder flere sikre betalingsmetoder, herunder Klarna for fleksibel betaling, samt gratis fragt over udvalgte beløbsgrænser. Med mere end 50.000 tilfredse kunder har GelWeapons.dk etableret sig som den foretrukne webshop for Gel Blaster-entusiaster i Danmark. Vores kundeservice står klar 24/7 til at hjælpe med produktspørgsmål, kompatibilitet, opsætning og support efter køb, så hver kunde finder præcis det, de har brug for.
Argonweg 87, 1362AD, Almere, Hollanti
- contact@gelweapons.com
- gelweapons.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Rip-off and terrible customer service!
Rip-off and terrible customer service!
My 10-year-old son spent his own money on a Kriss Vector Gel Blaster, and unfortunately it turned out to be a very disappointing way to spend 500 DKK. The product simply does not work properly. It won’t fire as it should, even though we have followed every troubleshooting step and instruction suggested by the company. On top of that, the laser attachment doesn’t work either, despite being fully charged.
So what does GelWeapons do when you contact them about a faulty product? They simply stop responding to emails and ignore further inquiries.
As a result, a disappointed 10-year-old boy is left 500 DKK poorer with a product that doesn’t work and a company that refuses to provide support. This is not how a business should treat its customers.
I would strongly advise others to think twice before ordering from this company. ⭐☆☆☆☆
TOP!
Ich bin absolut begeistert vom Gelblaster! ⭐⭐⭐⭐⭐
Das Gerät macht unglaublich viel Spaß und ist perfekt für actionreiche Spiele mit Freunden oder Familie. Die Handhabung ist super einfach, und schon nach kurzer Zeit hat man den Dreh raus. Besonders positiv finde ich, dass die Gelkugeln sauber sind und sich nach dem Spielen einfach auflösen – kein lästiges Aufräumen nötig.
Die Verarbeitung wirkt hochwertig, und der Blaster schießt zuverlässig und präzise. Auch die Reichweite ist besser als erwartet. Egal ob im Garten oder auf einem größeren Gelände, der Spielspaß ist garantiert.
Klare Kaufempfehlung für alle, die nach einer coolen und unkomplizierten Freizeitbeschäftigung suchen!
Jeg synes gelvåbene er gode og god…
Jeg synes gelvåbene er gode og god kvalitet.
Hjemmesiden er nem at finde rundt i.
Når som helst igen
En gennemsigtig og problemfri afvikling. Vil gerne bruge dem igen.
Evaluering Paul Mauser
Hej,
Jeg købte en blaster fra dette firma for næsten et år siden, og jeg er begejstret for den. Den er meget robust og har aldrig skuffet mig. Jeg kan varmt anbefale dette firma. Jeg har det utrolig sjovt med disse ting, og jeg har allerede fået mine venner til at blive afhængige af dem.
Med venlig hilsen, Paul Mauser
Alles perfekt.
Es gibt überhaupt nichts negatives zu berichten. Ich habe schon öfter bei dem Händler eingekauft. Ich werde auch weiterhin dort einkaufen.
Sehr schnelle und realistische tolle…
Sehr schnelle und realistische tolle Waffen
ukompliceret køb
Vi var meget tilfredse med shoppen. Betalingen forløb uden problemer, og bestillingen kom hurtigt frem til os. Prisen var i top, og produktet fungerede fejlfrit.
super sjovt, lav risiko for skader
i har allerede 5 våben fra Gelweapons i hjemmet.
Super sjov for børn og voksne. På grund af gelammunitionen er risikoen for kvæstelser lav, men det anbefales alligevel at bære beskyttelsesbriller.
Våbnene er mangfoldige, og der er også fantastisk tilbehør til eftermontering.
Priserne er rimelige.
Sehr schnell und genau ,😁👍
Great awesome
Great! Fast shipmend, Good produkt still works today.
**ARP9 Gel Blaster**
**ARP9 Gel Blaster** imponerer med sit moderne design, den kompakte konstruktion og den solide ydeevne. Særligt sammenlignet med andre gelblastere i submachine-gun-stil fremstår den som et meget kvalitetspræget våben – polymerhuset er robust, ligger godt i hånden og giver en god balance mellem vægt og stabilitet.
**Ydeevne og præcision:**
Med en mundingshastighed på omkring 200–250 FPS (afhængig af version og batteri) leverer ARP9 nok kraft til baghavekampe og gelsoft-turneringer. Skudhastigheden er imponerende, især når der bruges et kraftigt LiPo-batteri. Det præcise hop-up-system gør det muligt at skyde gelkuglerne meget nøjagtigt, selv på mellemlange afstande på omkring 20–25 meter.
Alles prima soweit.
Bestellung und Lieferung waren einwandfrei.
Man muss nur wissen, dass der Blaster zerlegt geliefert wird und der Karton eher weniger als Geschenk genutzt werden kann.
Ehrlich
Ehrlich, gute Artikelneschreibung, pünktliche und zuverlässige Lieferung
Best weapon
Gelweapons ist top👍
Ich kann Bestellungen bei Gelweapons nur weiterempfehlen! Zuverlässige und schnelle Lieferung sowie ein sehr schneller und kulanter Service, wenn mal was nicht passt. So muss das sein, so macht bestellen im Internet Spaß! Weiter so!
Die Gel Blaster die ich geh kauft habe…
Die Gel Blaster die ich geh kauft habe waren echt gut
Super kvalitet
Super kvalitet, våbenet er virkelig i top, og jeg bestilte om onsdagen og ordren var der dagen efter. Ville helt sikkert købe igen!
Die Lieferung ist schnell an gekommen…
Die Lieferung ist schnell an gekommen und es hat nichts gefällt, bin sehr zufrieden mit den GelBlaster