Bonvig Engros A/S Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Var blevet brændt af af en anden leverandør, så tiden var knap, men Bonvig Engros hjalp med at skaffe de bestilte varer hurtigt hjem. Super god telefonisk kontakt når det var nødvendigt. Helt sikker... Näytä lisää

Der var en lille fejl (misforståelse) omkring den vare jeg havde bestilt. Men fejlen blev tacklet til min fulde tilfredshed.

Bestilte 2.400 ølglas og fik allerede dagen efter leveret 3.000 kaffebægre ;-) Det er jo ikke til fem stjerner men det var reaktionen på mit efterfølgende opkald! En to vupti - så var der sket en omb... Näytä lisää

Nemme at snakke med , positive Selvom der var sket en lille misforståelse, så blev det klaret på bedste vis

1. Siivousaineet
  2. Päivittäistavaratukku
  3. Talouskemikaalien tukkumyynti
  4. Hygieniatarvikkeiden tukku
  5. Tukkukauppias

Bonvig Engros A/S er din grønne grossist til professionelle rengøringsartikler. Vi tror på at bestilling af rengøringsmidler og rekvisitter skal være så nemt så muligt. Vi har et stort udvalg af alt fra engangsservice, til rengøringsmaskiner og saltpoletter. Vi sælger både til de mindste virksomheder, der måske bare mangler servietter eller toiletpapir, til de store der vil have tilsendt en hel palle papirhåndklæder. Hos os finder du altid gode tilbud og mængderabatter. Besøg vores webshop allerede i dag, og oplev det selv. Vi ses!

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

26. helmikuuta 2026

Hej Gitte,
Mange tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplevede at din ordre havde en hurtigt leveringen :)

Alt var som forventet

Alt var som forventet. Fik det jeg havde bestilt hurtigt.

17. helmikuuta 2026

Hej Tove,
Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at alt var som forventet, og at du hurtigt fik det, du bestilte – præcis sådan skal det være.
Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os :)
Mvh. Mia – Bonvig Engros A/S

De 3 stpre pakker blev leveret til…

De 3 store pakker blev leveret til gadedøren, og jeg måtte selv bære dem op til 4. salen, som var leveringsadressen.

16. helmikuuta 2026

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du selv måtte bære pakkerne op og vi forstår din frustation.
Vi har været ved at gennemgå din ordre og kan se, at du har valgt "levering til hoveddør i stueplan".
Bliver der ikke valgt "levering med indbæring", som er længere nede på siden, så leverer fragtmændene ikke til 4. sal.
Der er også kun betalt for den "almindeligt fragt" og ikke for indbæring, som koster ekstra.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til fragtmuligheder fremover eller hvis du skal have hjælp til at vælge den rigtige fragt løsning.

Hurtig Levering

Hurtig Levering
og prisen er rigtig fin

5. helmikuuta 2026

Hej Dion,
Mange tak for din anmeldelse!
Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at du oplevede at prisen var rigtig fin – præcis sådan skal det være.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition
Varerne levede op til forventningerne

5. helmikuuta 2026

Hej Tim,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det betyder meget for os, at du har fået dine varer hurtigt, og at de lever op til dine forventninger.
Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi gerne vil give vores kunder :)

Hurtig levering

Hurtig levering, og lave priser.

29. tammikuuta 2026

Hej Malene,
Mange tak for din anmeldelse! - Det betyder meget for os.
Dejligt at høre, at du både oplever hurtig levering og gode priser, for det er lige præcis det, vi arbejder for hver dag :)
Mvh. Mia – Bonvig Engros A/S

Alt er som det skal være.

21. tammikuuta 2026

Hej Jesper,
Mange tak for din anmeldelse :)
Det glæder os at høre, at alt har levet op til dine forventninger, for det er præcis sådan, vi ønsker, at oplevelsen skal være.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse :)

God oplevelse

Super hurtig levering og en god service

17. tammikuuta 2026

Hej Michael,
Mange tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har oplevet både hurtig levering og god service – præcis sådan skal det være :)

Fungerede som det skulle

Fungerede som det skulle

12. tammikuuta 2026

Hej Carsten,
Mange tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for, at du havde en positiv oplevelse, og at alt fungerede som det skulle.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding :)
Mvh. Mia – Bonvig Engros A/S

varen var på lager og leveret dagen…

varen var på lager og leveret dagen efter bestilling

13. tammikuuta 2026

Hej Christian,
Mange tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig levering.
Vi håber, vi får lov til at hjælpe dig igen en anden gang med samme gode service :)

Leveret som aftalt

Leveret som aftalt

11. tammikuuta 2026

Hej Kent,
Tusind tak for din anmeldelse!
Det er skønt at høre, at alt blev leveret og det levede op til aftalen – Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.
Mvh. Mia – Bonvig Engros A/S

Hurtig og ukompliceret handel.

Hurtig og ukompliceret handel.
Varerne levede op til mine forventninger.

8. tammikuuta 2026

Hej Lene,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at handlen var nem og hurtig, og at varerne levede op til dine forventninger.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber at se dig igen snart :)

Altid tilfreds

Vi er altid tilfredse med varer, leveranse, kundeservice og priser hos Bonvig.

30. joulukuuta 2025

Hej Christine,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både varer, levering, kundeservice og priser – det er præcis det, vi stræber efter hver dag :)

Hurtigt og godt

Hurtigt og godt

24. joulukuuta 2025

Hej Steffan,
Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede leveringen som hurtigt og god – præcis sådan skal det være :)
Mvh. Mia – Bonvig Engros A/S

Hurtig levering og gode priser

Hurtig levering og gode priser, stort udvalg af varer også.

15. joulukuuta 2025

Hej Annemarie,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både levering, priser og vores brede udvalg.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber at se dig igen snart :)

15. joulukuuta 2025

Hej Dannie,
Tusind tak for din anmeldelse – det er skønt at høre, at leveringen var hurtig.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen :)

14. joulukuuta 2025

Hej Jan,
Tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt :)

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside

12. joulukuuta 2025

Hej Kim,
Tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at du synes vores hjemmeside er nem at bruge :)

Hej Anette,
Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os, at du har modtaget den korrekte vare og du oplevede hurtig levering.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen :)