Elmar.nl Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

It’s a horrible company. I bought an expensive Shark vacuum cleaner and after a few months the battery was out. I have tried to contact them by email and calling them…..absolutely no answer. I would s... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vorige week zaterdag een reis geboekt naar Turkije en gelijk de aanbetaling gedaan. Volgens mijn afschrift is het naar Elmar reizen gegaan, dus betaling gelukt. Daarna een bevestiging gekregen, maar z... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Gewoon opgelicht, nooit je vakantie boeken hier. Een jaar later kregen we zelfs nog de deurwaarders aan de deur omdat we nog wat moesten betalen. Voorgelogen, niet aan de afspraken gehouden, niet k... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Elmar Tours alias Vakantiediscounter heeft onze pakketreis naar Egypte geannuleerd. Vervolgens wordt dezelfde pakketreis voor 400,- p.p. aangeboden. Doordat er heel kort van te voren wordt geannuleerd... Näytä lisää

1. Matkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

De website elmar.nl is sinds 2015 niet meer actief.

Huono

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prima geregeld.

Super standaard met een klein beetje extra service. Maar dat laatste zorgde ervoor dat we niet voor vervelende ervaringen kwamen te staan. (Er werd gebeld omdat we niet op onze mail reageerden of we er van op de hoogte waren dat we nog geen bagage hadden ingesteld bij de reservering). Erg positief dus. Dank.

20. huhtikuuta 2014

Correct geholpen

Bij Elmar Reizen via internet een reis met verblijf halfpension geboekt. De site was helder, werkte vlot en was helder over de accommodatie en prijzen.

15. huhtikuuta 2014

Elma reizen, geweldig

Wij hebben geboekt bij Elmar en zijn reuze tevreden over de service en klantvriendelijkheid.
Wij zullen vaker bij Elmar onze reis gaan boeken.
Betrouwbaar- vriendelijke benadering- en zeer goede prijs

29. maaliskuuta 2014

Onverwacht op vakantie

We hebben een drukke tijd achter de rug "Waarom gaan jullie er niet even samen tussenuit?" stelde onze dochter voor. En ze ging gelijk op internet naar leuke reisjes zoeken.
Onze keus viel op Noord Cyprus; in het zuiden zijn we al eens geweest, maar toen kon je niet zomaar naar het noorden
Afgaand op goed recenties werd een keus gemaakt en werd geboekt.
Heel sympatiek was het dat we later door Elmar werder gebeld om te bedanken en zo gelijk wat vragen konden stellen.
Morgen-24 mrt. hopen we te vertrekken en als de nucleaire top niet voor al te veel vertraging zorgt, genieten we morgenavond al van de cypriotische gastvrijheid.
Met vr gr fam Nonner

23. maaliskuuta 2014

klantvriendelijk

Erg correct. Vakantie per internet geboekt en dag later word je gebeld of alles duidelijk en naar wens is. Heel erg klantvriendelijk personeel.

18. maaliskuuta 2014

Betrouwbaar en behulpzaam

Bij de zoektocht naar de gewenste reisbestemming, komt elmar er iedere keer als kandidaat uit om bij te boeken. Mijn simpele methode om het kaf van het koren te scheiden is ook de lengte van jaren die de reisorganisatie al meedraait. Als dan ook de prijs en het comfort juist is, is boeken ook een simpele betrouwbare zaak.

16. maaliskuuta 2014
Saanut 5/5 tähteä

Aangenaam klantvriendelijk en verrassend behulpzaam.

Ik heb geboekt via de internetsite en werd daarna gebeld door Elmar Reizen. Na mijn eerste terughoudende verbazing bleek dat ze aanvullende informatie wilden geven die ook op de site stond maar die ik niet gelezen had (geen tijd, kleine lettertjes etc).
Dit telefoontje heeft me behoed voor extra bagagekosten bij KLM. Ik was dan ook met terugwerkende kracht erg blij met het telefoontje.

26. helmikuuta 2014

Makkelijk! Kijken, kiezen en boeken

De meivakantie is een drukke en dure periode om naar Rome te gaan. Gelukkig vond ik bijbdit reisbureau een goede aanbieding zonder al te hoge toeslagen voor de vlucht heen en terug en op praktische tijden. We maken op deze manier optimaal gebruik van onze vakantiedagen. Wat ook prettig is dat de klantenservice de dag na je internetboeking persoonlijk contact opneemt om te vragen of alles duidelijk is en of er nog vragen zijn. Topservice. We weten uiteindelijk nog niet hoe de accomodatie echt is maar ik heb er alle vertrouwen in.

22. tammikuuta 2014
Saanut 5/5 tähteä

in een woord perfect !!!!

Ik kan Elmar reizen echt aanbevelen, duidelijke informatie, snelle afhandeling en tot nu toe verloopt alles perfect.
Dit is de eerste keer dat ik hier een reis heb geboekt, en ik ben echt uiterst tevreden.

26. joulukuuta 2013
Saanut 5/5 tähteä

ZEER BEHULPZAAM EN EERLIJK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laatst heb ik een reis naar istanbul geboekt voor 7 dagen om samen met mijn gezin een leuke uitj te hebben. Door omstandigheden heb ik de zelfde dag gebeld naar Elmar om te vragen of ik het kon cancellen. Dat wasgeen probleem en een paar dagen later werd het bedrag wat ik had betaald netjes weer op mijn bankrkeneing teruggstort. De volgende reis die ik ga boeken ga ik ZEKER via ELMAR REIZEN regelen. Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt die zo snel is met dit soort acties. BEDANKT!!!

16. joulukuuta 2013
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin