Elmar.nl Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

It’s a horrible company. I bought an expensive Shark vacuum cleaner and after a few months the battery was out. I have tried to contact them by email and calling them…..absolutely no answer. I would s... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vorige week zaterdag een reis geboekt naar Turkije en gelijk de aanbetaling gedaan. Volgens mijn afschrift is het naar Elmar reizen gegaan, dus betaling gelukt. Daarna een bevestiging gekregen, maar z... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Gewoon opgelicht, nooit je vakantie boeken hier. Een jaar later kregen we zelfs nog de deurwaarders aan de deur omdat we nog wat moesten betalen. Voorgelogen, niet aan de afspraken gehouden, niet k... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Elmar Tours alias Vakantiediscounter heeft onze pakketreis naar Egypte geannuleerd. Vervolgens wordt dezelfde pakketreis voor 400,- p.p. aangeboden. Doordat er heel kort van te voren wordt geannuleerd... Näytä lisää

1. Matkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

De website elmar.nl is sinds 2015 niet meer actief.

Huono

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Onduidelijke mail betreffende bijkomende kosten

Bij deze touroperator wordt geen duidelijke info gegeven over kosten

29. heinäkuuta 2014
Elmar.nl-logo

Vastaus yritykseltä Elmar.nl

Geachte heer Hartsema,

Bedankt voor uw review. Wij zijn het met u eens dat de nieuwe bagageregels van vliegtuigmaatschappijen een last zijn voor veel klanten. De prijzen van de vluchten zijn lager en de keuze voor bagage bijboeken is vrij, maar veel klanten willen toch bijboeken. Het spijt ons dat dit u niet duidelijk was.

Het zal in de toekomst mogelijk zijn om direct online bij te boeken wanneer de luchtvaartmaatschappijen dit mogelijk maken. Wij zullen dit dan uiteraard ook aanbieden op onze site.

Klantenservice Elmar Reizen

service was top

Top service van Emma. Een dag voor vertrek geboekt en een aantal keren via de mail contact gehad en elke keer binnen 3 minuten een reactie terug!!

30. kesäkuuta 2014
Saanut 4/5 tähteä

Makkelijk, snel en voordelig

Ik had nog nooit van Elmar reizen gehoord! Toevallig bij uitgekomen. Toen ik prijzen ging vergelijken met andere aanbieders bleek al snel dat hetzelfde hotel, dezelfde kamer, dezelfde datum kan verschillen in prijs tot 250, 00 euro per persoon!
Ook het boeken gaat heel eenvoudig, je weet meteen waar je aan toe bent.
Tip voor Elmar: zorgen dat jullie wat makkelijker te vinden zijn wanneer men op zoek gaat naar een vakantie, nu kwam ik via een omweg bij jullie terecht.

30. kesäkuuta 2014
Saanut 3/5 tähteä

Goed geregeld maar in afhandeling/facturatie erg matig

Ze weten wel wanneer je moet betalen, dat is verder ook geen probleem, maar een correcte factuur vergeten ze kennelijk.
Iets wat ik niet van ze zou verwachten.

31. toukokuuta 2014
Elmar.nl-logo

Vastaus yritykseltä Elmar.nl

Geachte Bram,

Wij begrijpen dat u graag een factuur had ontvangen waarop ook de bijgeboekte ruimbagage is opgenomen. Na uw verzoek hebben we deze aan u gezonden, maar was in eerste instantie inderdaad niet opgenomen waarvoor onze excuses.

Klantenservice Elmar Reizen

Saanut 5/5 tähteä

Er zit geen vallende ster bij

Een persoonlijke benadering met een vriendelijkheid die zeldzaam gaat worden.
Na boeking werd ik gebeld en werd mij gevraagd of er nog vragen waren, die werden tot mijn tevredenheid beantwoord, 5 strren is hierbij beslist op zijn plaats.
Grt. Constant Wieringa

20. toukokuuta 2014
Saanut 4/5 tähteä

Snelle service

Na de boeking had Ik een vraag gesteld waar Ik Heel snel antwoord op kreeg.
Ook de boekingsbevestiging kreeg Ik snel binnen, per Mail.
Prima en zou best nog een keer willen boeken bij elmar

6. toukokuuta 2014

Goede klantenservice

Toen ik via Elmar geboekt heb op hun site werd ik binnen 5 minuten gebeld om te vragen of alles duidelijk was en of ik nog vragen had. Als onze vakantie nu ook zo goed geregeld is hebben wij over dit bedrijf niets te klagen!!

2. toukokuuta 2014
Saanut 5/5 tähteä

Moeiteloos zoeken en boeken!

Deze site is een absolute aanrader! Ik gebruik 'm zelf al jaren en heb nog nooit problemen gehad. Goede service, snelle afhandeling en altijd vriendelijke mensen die je het gevoel geven al op vakantie te zijn.

2. toukokuuta 2014

super reisbureau!

Ik ben zeer tevreden over mijn boeking bij elmar. Klantenservice is super, helpen je met al je vragen en komen zelf ook met de juiste oplossingen. Ik boek hier volgend jaar weer mijn reis.

30. huhtikuuta 2014

verrassend, uniek klantvriendelijk

We waren verbaasd dat we zo veel informatie zouden krijgen van de medewerkster van Elmar. Zeer gedetailleerd kregen we tips over onze bestemming en wat daar zoal te zien en te doen is. We reizen wat af maar niet
eerder kregen we zo'n goede service.

25. huhtikuuta 2014
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin