Elmar.nl Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

It’s a horrible company. I bought an expensive Shark vacuum cleaner and after a few months the battery was out. I have tried to contact them by email and calling them…..absolutely no answer. I would s... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vorige week zaterdag een reis geboekt naar Turkije en gelijk de aanbetaling gedaan. Volgens mijn afschrift is het naar Elmar reizen gegaan, dus betaling gelukt. Daarna een bevestiging gekregen, maar z... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Gewoon opgelicht, nooit je vakantie boeken hier. Een jaar later kregen we zelfs nog de deurwaarders aan de deur omdat we nog wat moesten betalen. Voorgelogen, niet aan de afspraken gehouden, niet k... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Elmar Tours alias Vakantiediscounter heeft onze pakketreis naar Egypte geannuleerd. Vervolgens wordt dezelfde pakketreis voor 400,- p.p. aangeboden. Doordat er heel kort van te voren wordt geannuleerd... Näytä lisää

1. Matkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

De website elmar.nl is sinds 2015 niet meer actief.

Huono

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Onze boeking naar Side via Elmar Reizen

Jongens dat was even snel geregeld alleen de prijs was even een probleem.
Ik dacht voor 287 euro te gaan maar helaas werd het 305 euro, maar we kregen de boekingskosten terug voor de prijsverhoging.
Goede hulp gekregen bij de reservering van onze stoelen en nu hopen we dat we 5 februari een goede vlucht zullen hebben en een nog fijnere vakantiedagen na de vakantie zal ik jullie nader berichten.

26. tammikuuta 2013

Gemakkelijk

Elmar maakt het kiezen van een weekend weg eenvoudig. De prijs is prima in verhouding.

26. tammikuuta 2013
Saanut 4/5 tähteä

super service en mega klantvriendelijk

Wij zijn twee keer geholpen met het boeken van een vakantie.
Vorig jaar een hele fijne vakantie gehad. Voor de eerste keer bij Elmar geboekt en werd overdonderd door de klantvriendelijkheid.
Ik dacht misschien een toevalstreffer maar ook dit jaar hebben we weer geboekt via elmar, en weer super netjes en klantvriedenlijk geholpen. Wie weet volgend jaar weer....

Saanut 5/5 tähteä

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Hallo,vriend en vriedin.
Ik doe een aanbeveling voor het reserveren van je vakantie bij Elmar,ze doen wat ze zeggen,controleren de afspraken en reageren daar bijna direct op.
Als je zonder zorgen op vakantie wil,laat dan Elmar de voorbereidingen regelen.
HG

Prima geregeld

Goede site om je boeking te regelen, snelle en duidelijke support. Ook nog gebeld of alles naar tevredenheid was geregeld. Goed toch.
En toch voordeliger als bij andere sites, ook meengenomen in tijd van recessie.

Saanut 4/5 tähteä

Een grote keuze van reizen

Wat me vooral aanspreekt is de makkelijke manier om een keuze te maken. Net even beter en sneller dan bij collega's.
Ik zou het nog leuker vinden als ik zelfs geen bestemming zou hoeven in te tikken, maar bijvoorbeeld wel een reisperiode en/of een budget.

Saanut 5/5 tähteä

tot nu toe afgehandeld naar behoren

Eerste keer geboekt via ELMAR via internet alles tot op heden afgehandeld zo als hoort , normale bevestiging ontvangen, nog gebeld om eerder reispapieren te ontvangen ivm eerder vertrek, dit is mij telefonosch toegezegd , ik heb hier nog geen bevestiging van gekregen.

Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin