Elmar.nl Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

It’s a horrible company. I bought an expensive Shark vacuum cleaner and after a few months the battery was out. I have tried to contact them by email and calling them…..absolutely no answer. I would s... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vorige week zaterdag een reis geboekt naar Turkije en gelijk de aanbetaling gedaan. Volgens mijn afschrift is het naar Elmar reizen gegaan, dus betaling gelukt. Daarna een bevestiging gekregen, maar z... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Gewoon opgelicht, nooit je vakantie boeken hier. Een jaar later kregen we zelfs nog de deurwaarders aan de deur omdat we nog wat moesten betalen. Voorgelogen, niet aan de afspraken gehouden, niet k... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Elmar Tours alias Vakantiediscounter heeft onze pakketreis naar Egypte geannuleerd. Vervolgens wordt dezelfde pakketreis voor 400,- p.p. aangeboden. Doordat er heel kort van te voren wordt geannuleerd... Näytä lisää

1. Matkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

De website elmar.nl is sinds 2015 niet meer actief.

Huono

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

slechte afhandeling van zowel Oad hostess [Naam] alsmede de receptie van helena park

vroeg een kamer met vrij uitzicht op zee, en zo hoog mogelijk, eenmaal aangekomen om 9:00 s'morgens, wachten tot 14:00 uur s'middags, kregen we een kamer met een balustrade muur van 1.50 meter hoog om het balkon heen, alleen als je ging staan kon je de zee zien, naar de receptie gegaan om te vragen of we de kamer konden ruilen voor een met een normaal balkon met zeezicht, nee dat was niet mogelijk, alles was vol, konden alleen een kamer aan de hooftstraat krijgen, later in de week bleken er genoeg kamers empty te wezen aan de zeezicht kant, voor ons geen Helena Park meer in Bulgarije, waardeloos, ook OAD hostess [Naam] leit het afweten nadat ik het haar meteen gemeld had, begon ze te slikken toen ze me moest antwoorden, en daar is het bij gebleven.

9. syyskuuta 2013
Saanut 5/5 tähteä

Alles vlot en prima verlopen

Zeer fijne en toffe vakantie gehad in Gran Canaria waarbij na boeking de enkele mails om meer info meteen en zeer vriendelijk beantwoord zijn door Elmar

4. syyskuuta 2013
Saanut 3/5 tähteä

Makkelijk boeken, maar heeeeel goed opletten

Het boeken via de website verliep simpel en snel, echter toen we op het vakantie adres aangekomen waren, bleken we een dag te vroeg te zijn. Tijdens het boekingsproces wordt niet aangegeven dat de datum van je keuze, niet de datum is waarop de reis geboekt wordt. Dit is ons niet opgevallen en we zijn er vanuit gegaan dat we die datum hadden, wat niet zo bleek te zijn. Resultaat: 200 euro extra kwijt voor een nachtje...

2. syyskuuta 2013

Uitstekende Service

Vakantie geboekt met alleen een accomodatie in Portugal bij Elmar. Ik had een probleempje met iets en heb dat gemaild aan Elmar. Elmar heeft gelijk telefonisch contact opgenomen naar aanleiding van mijn mail. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en het "probleempje" werd gelijk opgelost.

De medewerkster vroeg ook nog of wij het hele eind gingen rijden naar Portugal en als wij met het vliegtuig wilden, zij dat ook nog voor ons konden regelen. Meedenken dus! Dat zie je niet vaak meer bij bedrijven. Tot nu toe dus uiterst tevreden over Elmar. Hopelijk is de service ook zo goed als er iets aan de hand mocht zijn in Portugal... Daar heb ik in ieder geval nu vertrouwen in!

26. elokuuta 2013

super!

, superleuk hotel, maar niet voor degene die op zoek zijn naar rust en welzijn, dit is een hotel leuk voor de jongere mensen , 20 tm 30 jaar , goed eten en leuk en vriendelik personeel, kamers werden elke dag supergoed schoongemaakt! en heerlijk bij het prachtige strand , 1 stap verwijderd van het terras van het hotel!

25. elokuuta 2013
Saanut 5/5 tähteä

Personeel is klantvriendelijk, bereikbaarheid is uitstekend.

Onze persoonlijke wensen werden uitstekend verwerkt. Er is maatwerk geleverd. Er wordt goed gecommuniceerd als er veranderingen zijn. Bereikbaarheid is goed en uitgebreid. Er is een contactpersoon verantwoordelijk, en deze is ook altijd het aanspreekpunt, maar ook bij afwezigheid van deze contactpersoon, word je goed te woord gestaan.

20. elokuuta 2013

prima

De reis was eenvoudig te boeken. De reisbescheiden kwamen precies volgens afspraak binnen. De vakantie zelf hebben we nog niet gehad, maar de prijs viel mee.

30. kesäkuuta 2013

prima

Boeking en reis prima verzorgd.
Helaas hebben we er niet van kunnen genieten omdat mijn vrouw na 1 dag in het ziekenhuis is opgenomen. Inmiddels zijn we weer terug.

Groeten
Ton Mouris

10. kesäkuuta 2013
Elmar.nl-logo

Vastaus yritykseltä Elmar.nl

Geachte heer Mouris,

Wat vervelend om te horen! We hopen dat alles weer goed is met uw vrouw. We zullen nog even contact opnemen om te kijken of we nog iets voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld richting verzekering of op andere wijze.

Klantenservice
Elmar Reizen

Saanut 2/5 tähteä

onduidelijkheid over geboekte accommodatie

Dachten een vijf sterren accommodatie te hebben geboekt.
Kwamen terecht in een vier sterren hotel van dezelfde organisatie.
Beide namen stonden na boeking op ons reserveringsformulier. Verwarrend!
Hierover gebeld met Elmar Reizen. Konden geen complete duidelijkheid geven.
Duidelijker aangeven op de site om welke accommodatie het gaat.

29. toukokuuta 2013

gewoon doen

heb verschillende reisgidsen bekeken en jullie kwamen er het voordeligste uit.
ook zeer goede beschrijving en accomendatie van hotels
mensen die er reeds geweest waren geven een duuidelik beeld hoe de voorzieningen
waren, wat wel prettig is om te weten en te beslissen
het boeken ging vlot zonder problemen en de mogelijkheid om iets te vragen kan zowel telefonisch als per email
het is mijn eerste keer dat ik bij elmar boek maar zal er in de toekomst nog gebruik van maken

14. toukokuuta 2013
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin