Saanut 1/5 tähteä

3x vandaag, op verschillende momenten, het noodnummer gebeld. Wordt niet opgenomen. Hoe kan het dat het noodnummer onbereikbaar is? Hele derde verdieping van ons gebouw staat onder water!

Saanut 1/5 tähteä

Ik woon in een seniorenwoning van wb Eigenhaard. de benedendeur is al 3 weken stuk. De deur staat wageweid open en een ieder kan in en uit lopen. Verschillende bewoners hebben het al doorgegeven. Als... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

27 mei: melding gedaan bij Eigen Haard, lekkage badkamer. Er is een grote bruine vlek zichtbaar op de aangrenzende muur in de slaapkamer ter hoogte van de douchebak. Een opzichter zal contact met ons... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Echt slechte organisatie, doen gewoon niets aan overlast maar wel de huur verhogen. Je zit nog rustiger in de gevangenis of tbs kliniek waar deze portiek steeds meer en meer op begint te lijken m... Näytä lisää

1. Vuokra-asuntovälittäjä
  2. Isännöintiyhtiö
  3. Kiinteistönvälitystoimisto
  4. Vuokravälitystoimisto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Wij zorgen voor goede en betaalbare huisvesting in Amsterdam en omstreken voor mensen die dat het meest nodig hebben.

1,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,4

Kaikki arvostelut

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Eigen haar geeft niet om haar huurders.

Toch wel bizar hoe weinig eigen haard geeft om haar huurders. In dit geval een kapotte kraan in de keuken, blijkt geen spoed te zijn en geen spoed betekend wij komen over 1 maand. Dus ik moet maar afwassen in de badkamer? Ook kost dit geintje mij minimaal 200 euro. En dit terwijl je in 10 jaar huren nooit belt. Je kan niet op deze woningcorporatie bouwen of vertrouwen. Het verbaasd mij uberhaupt dat zij een nummer hebben om contact mee op te nemen. In dit geval lekker zelf vervangen en de kraan meenemen wanneer ik de woning uit ben. Dan mogen ze het zelf oplossen of mijn kraan overkopen voor 200 euro.

15. tammikuuta 2026

Zeer teleurstellende ervaring met Eigen Haard

Al jarenlang sinds mijn verhuizing ben ik bezig met het melden van problemen en noodzakelijke reparaties, maar elke keer kost het enorm veel tijd en energie om überhaupt iemand te bereiken. Vaak krijg ik helemaal geen reactie, en als die er wel is, volgt er geen actie. De problemen blijven daardoor maanden- of zelfs jarenlang onopgelost.

Wat het extra frustrerend maakt, is dat de huur ieder jaar gewoon omhoog gaat, terwijl de service steeds slechter lijkt te worden. Ik heb nog nooit zo’n slechte verhuurder meegemaakt. Dit zorgt voor veel stress en machteloosheid. Absoluut geen aanrader.

13. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik huur nu een jaar bij eigenhaard en…

Ik huur nu een jaar bij eigenhaard en wat heb ik een spijt! Het ene na het andere probleem. Als je ze Dante pakken krijgt kunnen ze nooit wat voor je betekenen, sturen ze je van het kastje naar de muur en dan moet je zelf contact opnemen met hun verschillende aannemers.
We zitten inmiddels 3 dagen zonder warm water (alweer) want dit is niet de eerste keer. Nooit huren bij eigenhaard!!

(Bijgewerkt inmiddels dag 4 zonder warm water)

11. tammikuuta 2026

Lange wachttijden

Je staat letterlijk 1 uur lang aan de Telefoonlijn en niemand die je kan helpen. Wachttijd van ruim een maand om een reparatie te laten uitvoeren.

7. tammikuuta 2026

Verbouwing problemen

Mijn badkamer wordt verbouwd na 80 jaar. Maar de enige plek waar de nood douche kan staan is de keuken. Dus met andere woorden, je moet kiezen tussen kunnen douchen of kunnen koken. Ze bieden geen andere oplossing en zijn ook zeer denigrerend aan de telefoon.

1. joulukuuta 2025

Geen oplaadpunt voor scootmobiel

Eigen Haard verhuurt woningen aan mensen met een zorgvraag. Dat betekent dat deze mensen ook vaak beperkt zijn in hun mobiliteit en dus een scootmobiel nodig hebben om zich te verplaatsen. Sinds 3 november heb ik de sleutel van mijn nieuwe woning en heb daarna gelijk aangegeven dat ik een plek voor mijn scootmobiel nodig heb. Ok, de plek is er in de fietsenstalling en er zijn vijf oplaadpunten die echter nog steeds niet in werking zijn, ondanks al weken bellen en mailen hierover. Zeer slechte zaak!

30. marraskuuta 2025

Een ster is nog teveel

Een ster is nog teveel. Ik ben een koper en zij proberen een sociale huurwoning om te toveren in een koopwoning. Ik heb daardoor al 3 X lekkage in 1,5 maand en het is nog niet opgelost. De persoon die dit in haar portefeuille heeft, gaat op vakantie, zonder dat dit over wordt gedragen. Leuk hè andere woningen in waarde laten dalen, zodat jullie 1 woning kunnen verkopen?

4. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

eigenhaard jullie moeten jullie diep…

eigenhaard jullie moeten jullie diep diep schamen. Als ik -10 sterren kon geven had ik het gedaan. Slechtste wooncorporatie ooit. Doen geen moer, betekenen niks voor de medemens die met klachten aan de telefoon zit te wachten. Jullie hebben volledig schijt aan alles en iedereen. Schaam jullie diep. Jullie hebben voor niks een telefoonnummer, nog nooit is er überhaupt opgenomen. Bah ik hoop dat jullie op een dag verdwijnen als wooncorporatie.

24. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Er wordt nooit opgenomen als je belt

Er wordt nooit opgenomen als je belt! Een uur in de wacht...We wachten al bijna 2 jaar op de reparatie van ern raam dat niet meer open kan na poging tot inbraak. En 2 maanden op reparatie van het gasfornuis. Maar wel een erg hoge huur betalen in de vrije sector!

22. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

EigenHaard is echt een joke

EigenHaard is echt een joke. Ze zijn onbereikbaar en onbetrouwbaar. Komen afspraken niet na. Elke keer als ik met ze te maken heb verbazen ze me weer hoe slecht hun service is. Als je kan kiezen, kies dan niet voor Eigenhaard dat scheelt je een hoop gezeik

18. marraskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Service en kontakt …

Service en kontakt te krijgen is soms ver te zoeken, als probleem al jaren voor doet, luister naar jullie huurders en ga aktie ondernemen als woningcorporatie. Wijkbeheerder sta nog op je te wachten na contact opgenomen te hebben, terug koppeling is waarschijnlijk moeilijk, dus haal je contact formulier maar uit trappenhuis

11. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

4,5 uur van mijn dag weg door Eigenhaard!

Al 3 keer gebeld en alle 3 de keren dat ik belde, “HOU JE VAST” stond ik langer dan 1,5 uur in de wacht. Je gaat me niet vertellen dat dit normaal is. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Slechte bereikbaarheid en een teleurstellende service.

27. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Diverse malen geprobeerd te bellen

Diverse malen geprobeerd te bellen, nemen gewoon niet de telefoon op.
Iedere keer zeker 1,5 uur in de wacht gestaan.
Tweede poging e-mail gestuurd, zo binnen 5 werkdagen bericht krijgen.
Ook niet gebeurd.
Kortom geen contact mee te krijgen.

13. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Eigenhaard is telefonisch onbereikbaar.

Eigenhaard is telefonisch onbereikbaar.
Na 1,5 uur in de wacht nog steeds niet bereikbaar.
Jammer dat zulke makkelijk te organiseren zaken niet mogelijk zijn bij Eigenhaard.
Als je verder leest op deze site dan weet je genoeg.

16. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

4 sept 2025 een nieuwe woning (vrije…

4 sept 2025 een nieuwe woning (vrije sector) van Eigen Haard gekregen. Meerdere malen verschillende meldingen/klachten ingediend. Dit wordt of niet serieus genomen of ze zijn zo druk en hebben achterstand van 1 maand. Klanttevredenheid 0

4. syyskuuta 2025

eigenhaard extreem slecht.

eigenhaard huurt personeel in dat je om half 7 in de ochtend al wakker aan het boren is.
klacht indienen maken ze zo goed als onmogelijk.
daarnaast wordt je door hun weggezet als gek als je nachtrust er dag in dag uit aan onderdoorgaat.

onderhoudt is extreem slecht lift heeft het ruim een jaar niet gewerkt wegens nalatig onderhoudt.
ze verdienen niet eens 1 ster.
mijn aanrader is willen ze niet luisteren of meewerken direct naar een nieuwszender toestappen.

6. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

2 years of Flooding 2 years no central…

2 years of Flooding 2 years no central heat and Xmas - Jan 4 2024 until I had to evacuate .. and everything was ruined.. Then had to stay in hotel on my own expense… and no compensation/ no service.. Constant service charges.. And recently a neighbors cat almost killed me and continues to stalk me … I have sent message for help.. I maintain as much as I can do myself ..
If something better comes up i am definitely looking.. I lost 3 weeks work and needed surgery from this animal attacking me.. crickets from housing

27. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin