Edisac.be Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Wilde bestelling doen. Pop up geeft kortingscode 15%. Moet je nota bene als voorwaarde daartoe account voor aanmaken. Zodra je daarna kortingscode invult verspringen de verzendkosten van 2,45 naar 6... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben uitermate tevreden over mijn ervaring met Edisac. Na bijna een jaar was er een probleem met de tas die ik er gekocht had. Na het doorsturen van enkele foto's werd mijn tas zonder enige discus... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

zou ze eventueel wensen terug te sturen gezien roestplek duidelijk op de zak waar boekentas inzat te zien was .... graag jullie voorstel, binnen welke termijn kan dat teruggestuurd worden en onder we... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Très bon site, très fiable, commande reçue dans le délai indiqué. Tarif identique, voir moins cher qu'en magasin. Bonne expérience pour ma part. Sauf bémol, le lendemain de ma commande, ils ont lan... Näytä lisää

1. Laukku- ja matkatavaraliike

Yrityksen kirjoittama

Edisac est une référence incontournable dans l’univers de la maroquinerie, des sacs et des accessoires de mode. Depuis plus de 30 ans, l’enseigne met son expertise au service des clients à la recherche de produits alliant style, qualité et praticité. Présente à la fois en ligne et en boutique, Edisac propose une vaste sélection de grandes marques (Lancaster, Eastpak, Guess, Lancel, Samsonite, etc.) pour femmes, hommes et enfants.

Keskitasoinen

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Vlotte, duidelijke en goed verzorgde levering

Bestellen via de site was zeer vlot, veel foto's, veel info zodat ik geen vragen meer had
Er werd een mooi overzicht weergegeven van 1 artikel, maar ook verschillende artikelen tegelijk vergelijken was mogelijk zonder te klikken.
Belangrijke info zoals gewicht en lengte wat doorslaggevend kan zijn was duidelijk.
De foto's geven een werkelijk beeld weer. De kleur was zoals op internet weergegeven.

Verschillende manieren om de betaling door te voeren werden gegeven, alles verliep vlot.

Op 16/08 werd de bestelling geplaatst en op 21/08 was deze al beschikbaar in mijn afhaalpunt. (geen postkantoor)

De verpakking was stevige kartonnen doos. De boekentassen zaten in een plastic zak en de lege ruimte was opgevuld met luchtzakjes.

Er zat ook een kleine attentie bij, een riempje, maar daar konden wij weinig mee aanvangen.
Er zat ook een kaartje van Edisac bij, jammer dat dit alleen maar in het Frans was.

Eerst keer via internet een boekentas besteld, maar ik ben zeer tevreden van het aanbod, weergave van info, bestelling plaatsen, afhandelen van betaling en levering.

24. elokuuta 2013
Saanut 4/5 tähteä

1 probleem gehad met een tas die voorradig leek, maar bij het afrekenen opeens uitverkocht bleek te zijn. Verder was de uitleg op de site van Mondial Relay (de maatschappij die het pakje verstuurt) niet altijd even duidelijk. Maar het pakketje was uiteindelijk toch tijdelijk afgeleverd. Over het algemeen tevreden.

23. elokuuta 2013

Zeer tevreden

De tas die ik besteld had, was exact wat ik verwacht had. De leveringstijd was erg kort, ik had woensdag besteld en had hem de vrijdag al, een meevaller!

22. elokuuta 2013

HEEL VLOT, PRIMA SERVICE

HEB MIJN BESTELLING OP WOENSDAGVOORMIDDAG GEPLAATST EN DIE WERD NOG DIEZELFDE DAG VERZONDEN!
MIJN ZOON IS SUPERCONTENT MET ZIJN NIEUWE BOEKENTAS

21. elokuuta 2013
Saanut 4/5 tähteä

goede kwaliteit met enkele aandachtspunten

Zeer goede kwaliteit van het leder. Mooie kleur enkel kwam die minder overeen met die op het internet. Degene die ik ontvangen heb is meer diep rood ipv die op internet dat donker roze was. Spijtig ook dat de handvatten wat in het leder gedrukt zaten door de verpakking, wat beschadiging gaf.

20. elokuuta 2013

Perfect!

Edisac is zeer betrouwbaar en heeft een zeer snelle levertijd! Een echte aanrader!

16. elokuuta 2013

goed en snel geleverd!

De boekentas heb ik op dinsdagavond besteld en donderdagmiddag was het pakket al bij het aflverpunt gearriveerd! Leuk dat er ook een gratis pennenzak bijzat.

15. elokuuta 2013

zeer vlotte bestelling/levering

wij hebben voor de 1ste x bij EDISAC besteld en dat is reuze meegevallen, bestellen ging zeer vlot en handig
nadat we betaald hadden ging het zeer snel, de levering was hier op amper 3 dagen tijd, hadden voor een winkel gekozen in de buurt en ook daar liep het afhalen vlot.
we kunnen alleen maar tevreden zijn

14. elokuuta 2013

Super!

Ons dochtertje kan niet wachten om met haar nieuwe boekentas naar school te gaan. Ze vindt hem kei mooi.

13. elokuuta 2013
Saanut 5/5 tähteä

heel goede en snelle service!

alles was in orde, kreeg maandag een mailtje dat ik ten laatste vrijdag mijn bestelling zou aankrijgen. De vreugde was dan ook groot toen dinsdag mijn pakketje al geleverd werd!

12. elokuuta 2013
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over de service

Voor mijn bestelling had ik via mail contact met de verkoopdienst omdat het model dat ik wou niet in het blauw online te koop was. Dit is direct aangepast waardoor ik alsnog de gewenste handtas kon bestellen. Zeer snelle en vriendelijke service.

9. elokuuta 2013
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin