Culligan Eden Denmark Arvostelua 192

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

John har vi kendt igennem mange år, og han har styr på vores kaffemaskine og vandmaskine. Han har lige været på besøg til service af vores vandmaskine, og som altid er John meget fleksibel da dansesko... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

For det første kundeservice medarbejder "MIRA" skal have en større ros for en behagelig snak og hurtig svar på mit problem, da jeg fik en vandkøler for 3 uge siden fik jeg en dårlig smag på vande... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har gennem de sidste par år haft kontinuerlige besøg af John G. John G er en kæmpe fornøjelse og bringer altid et smil på læben når han træder ind ad døren. I forlængelse af dette, så kommer J... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det er super rart at have konstant koldt vand ved hånden, og det giver dejlig med energi og overskud. Jeg har en stået på min arbejdsplads, selv Cola Holikeren er begyndt at drikke vand i arbejdst... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Pullovesitoimittaja

Yrityksen kirjoittama

Eden, en stolt del af Culligan-familien, giver øjeblikkelig adgang til renere, sikrere og bedre smagende vand gennem vores uovertrufne ekspertise inden for bæredygtighed, videnskab og kundeservice. Som en global leder med over 35 betroede brands i over 90 lande betjener Culligan-porteføljen millioner af mennesker dagligt med førsteklasses drikkevands-, vandfiltrerings- og blødgøringsløsninger. Fra boliger til kontorer innoverer vi konstant bæredygtige løsninger for at imødekomme fremtidens skiftende behov.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

God service af John gadalla

God service af John gadalla

19. marraskuuta 2024

Hej Mogens,

Han er også ret sej ham John 😊
Og vi er glade for at du sætter pris på hans 5-stjernede service.

Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på 🌟

Saanut 5/5 tähteä

Præsise afleveringer og god information…

Præsise afleveringer og god information ! Mvh Iml

12. marraskuuta 2024

Hej 😊

Mange tak for de 5 stjerner og for at du tog dig tid til at efterlade en kommentar.
Vi er så glade for at du er tilfreds med vores service 🌟

25. syyskuuta 2024

Kære Charlotte,

Mange tak for at tage dig tid til at give os din anmeldelse.
Vi er meget glade for de 5 stjerner og for at vores service lever op til jeres forventninger.

Jeg ønsker dig en dejlig dag og weekend 🙏

Saanut 4/5 tähteä

God og stabil levering

God og stabil levering

4. syyskuuta 2024

Hej Bjørn,

Mange tak for din anmeldelse og din kommentar 🙏

Vi er meget glade for de ⭐⭐⭐⭐ men håber virkelig du har lyst til, at dele med os hvordan vi kan gøre 4 til 5.

Vi vil jo gerne blive endnu bedre 💙

Saanut 1/5 tähteä

Jeg er ked af den service der har været…

Jeg er ked af den service der har været efter jeg har afmeldt min vand abonnement efter mig min Kærste gik fra hinanden og flyttede være sit egen bolig efter nogle år har de så sendt mig en regning på 8000kr er i chok og har ingen mulighed for betale det og kan ikke forstår hvorfor jeg skal betale det kan og vil ikke anbefale i bruger dem søg istedet på netten i kan få der billigere andre steder

1. elokuuta 2024

Hej Muhammed,

Mange tak for din anmeldelse og kommentar.

Jeg har været inde og kigge på din konto og kan se at der ligger flere ubetalte fakturaer.
Vi har både talt med dig og sendt flere rykkere, hvor vi har informeret om den manglende betaling.
Vi har desuden flere gange forgæves forsøgt at afhente køleren.

Såfremt du mener at du har opsagt køleren og vi har lavet en fejl, så beder jeg dig gensende mailen med opsigelsen og vi skal selvfølgelig kigge på din sag endnu engang.

Meget behaglig vognmand

10. heinäkuuta 2024

Hej Connie😊

Mange tak for din anmeldelse og for din fine kommentar.
Jeg skal sørge for at rosen kommer videre til vores chauffør.

De bedste ønsker om en dejlig sommer 🌞
Christina
Culligan Eden

Lettilgængelige

Lettilgængelige og hurtige

22. toukokuuta 2024

Hej 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service!
Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse på Trustpilot, det betyder meget for os.

5 stjernede hilsner,⭐
Christina
Culligan Eden

Saanut 4/5 tähteä

Glad for min Bibo og servicen

Glad for min Bibo og servicen, men I mister en stjerne, da jeg flere gange har oplevet at I sender fakturaer ud på allerede betalte regninger, som jeg skal ringe ind og gøre opmærksom på, for at få annulleret.

1. toukokuuta 2024

Hej Tonny,
Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at efterlade en kommentar.
Vi beklager udfordringen der har været i forhold til registreringen af dine betalinger, det skal jeg følge op så der også er styr på den del.

Christina - BIBO

14. huhtikuuta 2024

Hej 💙

Hvor er vi glade for at høre at du er tilfreds med vores service.
Det betyder meget for os og vi bliver altid ekstra glade, når vores kunder ønsker at dele deres oplevelse⭐

BIBO - Christina

14. maaliskuuta 2024

Hej Jan,
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Vi er glade for at vi kunne leve op til dine forventninger om hurtig levering.
Christina - BIBO

Saanut 5/5 tähteä

Flot service og ret hurtigt levering

Flot service og ret hurtigt levering, soecielt den glade Gon gadalla sim altid levere det til os i vires Lufthavnskontor, Gon er ALTID super smildende og serviceminded.

27. maaliskuuta 2024

Hej ⭐

Mange tak for de 5 stjerner og den flotte kommentar.
Jeg sørger for at roserne kommer videre til vores vandmand Gon 💙

Høflig og venlig betjening

Høflig og venlig betjening. Altid smilende og imødekommende ung mand

1. maaliskuuta 2024

Hej 😊

Mange tak for de 5 stjerner og den fine kommentar.
Dejligt at høre at vores vandmand spreder smil, når han kommer frem.

God weekend 🙌

Saanut 5/5 tähteä

Super service fra Edens kørende medarbejder

Det er en venlig og meget serviceminded medarbejder, som leverer vores varer fra Eden.

14. helmikuuta 2024

Hej,
Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.
Vi er også rigtig glade for vores vandmand og jeg sørger for at rosen kommer videre til ham🙏💧

Det fungerer supergodt

Det fungerer supergodt, at det er samme medarbejder, som kommer hver gang

21. helmikuuta 2024

Hej Dorte,

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores service! Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder meget for os!
Jeg ønsker dig en god dag!

Saanut 5/5 tähteä

John G yder den bedste service

John G yder den bedste service!

Altid en fornøjelse når han kommer forbi 👍🏼

26. tammikuuta 2024

Hej Sara,

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores service! Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse på Trustpilot, det betyder meget for os 🙌

Saanut 5/5 tähteä

Altid glad og hjælpsom John G der…

Altid glad og hjælpsom John G der kommer her hos os Agreena🤩🥳👍🏻

23. tammikuuta 2024

Hej Tina

Mange tak for de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ og den fine kommentar.

Saanut 5/5 tähteä

John g god service altid glad

18. tammikuuta 2024

Hej John,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det er altid dejligt at få feedback fra vores kunder.

fin levering.

10. tammikuuta 2024

Hej 😊

Hvor er det skønt at modtage dine 5 stjerner. - TAK!

Saanut 5/5 tähteä

John G han er den bedste og hurtigste…

John G han er den bedste og hurtigste ,vi vil kunne bruge ham

17. tammikuuta 2024

Hej,
Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service og vores vandmand! ⭐ Tusind tak for dine 5 stjerner!

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin