Jeg fik lavet min cykel hos eCykler i dag, og jeg var meget tilfreds med deres service. Der var styr på tingene fra top til tå, og personalet var både professionelle og hjælpsomme. Man føler sig virke... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg købte min Riese & Müller e-bike hos Ecykler a/s og fik god vejledning inkl. prøvetur mm. Det gik også fint da jeg skulle købe ekstra tilbehør og igennem en reklamation af sædet. Servicen er også g... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Afgav bestilling telefonisk på el-batteri til Batavus el-cykel den 23/5, straks ekspederet og afsendt fra Rødovre med Post Danmark. Pakken med batteri mod- taget her i Odense efterfølgende dag 24/... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kom i butikken og lavede købet med det samme, selvom cyklen først skulle bruges en måned senere. Jeg fik enormt god vejledning af Søren. Prøvekørte min Winther elcykel og udskiftede sadelen med en m... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi er Danmarks førende forhandler af premium elcykler. Vores store butik på Islev Torv i 2610 Rødovre er sprængfyldt med lækre cykler. Vort dygtige personale står klar med råd og vejledning. Største mærker vi forhandler p.t.: Gudereit / Riese & Müller / Cube / pfautec (seniorcykler med 3 hjul) / Winther / Koga / Conway / Centurion. Vi er eneforhandler af kvalitetscykler fra tyske Gudereit, og vi er meget stor Riese & Müller forhandler med et kæmpe udvalg til omgående levering. Vi er Bosch eBike experts og generalagent for Rohloff i Danmark. Vi har nok det størst udvalg af elcykler der findes i Danmark. Og et kæmpe udvalg af elcykel batterier på lager til omgående levering fragtfrit i hele landet - og oftest til den laveste pris du kan finde. Med 23 års erfaring er der ikke meget vi ikke kan klare. Prøv os!
Yhteystiedot
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Altid super service
Altid super service, høj kvalitet og rimelige priser. Vi kører gerne 20 km for at få repareret cykler hos jer

Jeg føler mig snydt
Jeg føler mig snydt, og butikken tager desværre ikke ansvar.
Mit cykelbagdæk var punkteret, så jeg valgte at svinge forbi eCykler. Her overbeviste personalet mig om at det kun kunne svare sig at skifte både slange og dæk da det kun kostede 349 kr. de forsømte bare at sige at der ville komme yderligere udgift på slange og arbejdstid så da jeg kom for at hente cyklen kostede det pludselig 583 kr. i stedet.
Havde jeg vidst det, var jeg aldrig gået med til at skifte dækket på en 3 mdr. gammel cykel. Jeg har forsøgt at tale med butikken, men de beklager blot og tager ikke noget ansvar. Jeg er absolut ikke i tvivl om at jeg ikke blev oplyst om den væsentligt højere pris, men butikken bliver ved med at insinuere at jeg har misforstået dem, frem for at tage ansvar for situationen.
De er sikkert fine nok til deres arbejde, men de tager ikke ansvar og du skal åbenbart være ret opmærksom på at få den rigtige pris.
Jeg kommer desværre nok ikke tilbage.

Vastaus yritykseltä eCykler a/s
Meget professionelle på Riese Müller…
Meget professionelle på Riese Müller elcykler. Kom med gode råd og vejledning til en løsning, som gjorde at min cykel blev bedre end den var fra ny👏

Vastaus yritykseltä eCykler a/s
God og venlig vejledning for…
God og venlig vejledning for førstegangskøbende af elcykel.

Vastaus yritykseltä eCykler a/s
Som altid hurtig service.
Min nylige oplevelse hos eCykler A/S…
Min nylige oplevelse hos eCykler A/S var intet mindre end imponerende og afspejler, hvad ægte kundeservice bør være. Ved min ankomst kl. 10.00 med en defekt el-cykel, blev jeg mødt med en rar og venlig velkomst, et klart tegn på deres professionalisme og kundefokus.
Teamet hos eCykler var hurtige til at diagnosticere problemet med min cykel – en kombination af en softwarefejl og et frosset gearkabel. Ydermere ønskede jeg en mulighed for at opgradere min el-cykel med mulighed for montage af min smart-phone, inkl. mulighed for opladning af telefonen mens den viser vej. Deres effektivitet og tekniske kunnen var tydelig, da de hurtigt viste mig de rigtige løsninger, og samtidig tilbød mig en lånecykel, så jeg ikke blev forsinket i min dag.
Inden middagstid modtog jeg en SMS om, at min cykel var klar – en overraskende hurtig service, der vidner om deres høje kompetenceniveau og effektive arbejdsproces. Da jeg vendte tilbage til butikken, blev jeg mødt af det samme venlige personale, som ikke kun leverede min repareret cykel, men også engagerede sig i en behagelig samtale om cykler og vedligeholdelse.
En interessant vending opstod, da jeg indså, at jeg havde mistet nøglen til lånecyklen. Men selv her udviste eCykler forståelse og fleksibilitet, idet jeg kun blev opkrævet for selve låsen og ikke yderligere omkostninger.
Denne oplevelse bekræfter, at eCykler a/s ikke blot er en butik, men en virksomhed, der sætter en ære i at yde fremragende service. Jeg forlod butikken med en dybtfølt anerkendelse af deres professionalisme, tekniske ekspertise, og kundevenlige tilgang. Det er uden tvivl her, jeg vil handle og servicere mine og fruens cykler i fremtiden.

Vastaus yritykseltä eCykler a/s
Hurtig og god service og levring.
Stor personlig interesse i at hjælpe…
Stor personlig interesse i at hjælpe mig som kunde - Service i verdensklasse !

Vastaus yritykseltä eCykler a/s
Billigt og hurtig levering.
Fik et super godt tilbud på en Bosch cykel oplader til Black friday. Halvpris med gratis levering.

Vastaus yritykseltä eCykler a/s
Super hurtig hjælp med forlygte
Super hurtig hjælp med forlygte som var stået af, samt skift af bremseklodser, så jeg kan tage cyklen på arbejde igen i morgen 😊

Hurtig service og levering
Hurtig service og levering - varen kom inden for 18 timer!!! Meget flot :-)

En skøn skøn oplevelse
Effektiv, hurtig, sød, humoristisk og professionel service. Blev hjulpet til at købe et korrekt batteri til min cykel. Bestilte på nettet og det kom hurtigt. Jeg havde bestilt et forkert i første omgang og kørte til fysisk butik i Islev hvor jeg igen mødte effektive, hurtige, søde, humoristiske, og profesionelle medarbejdere. Kan kun varmt anbefale e-cykler. Jeg vender tilbage

Venlig betjening
Venlig betjening. Meget hurtig reparation af min cykel. Afleveret ved 17-tiden og modtaget mail næste formiddag om at cyklen var klar.

Vastaus yritykseltä eCykler a/s
Tak for altid godt arbejde
Tak for altid godt arbejde, god service og hurtig levering.

Nemt hurtigt
Arrogant service med plads til forbedringer i
Jeg tog turen fra Roskilde til Islev spændt på at få god vejledning inden for et emne jeg kender lidt til og forhåbentlig finde en elcykel oven på næsten to år med smerter hvor jeg ikke har kunne køre på cykel før nu, hvilket jeg havde glædet mig til.
Jeg følte fra start af at cykelhandleren virkede noget overfladisk og bedrevidende udadtil. Ting jeg spurgte ind til, besvarede han med en kommunikation, der virkede til at antage, at den viden var almen viden for lægmand, hvilken den ikke var. Undervejs blev der brugt udtryk som “så er der ikke så mange modeller at vælge imellem, hvis det forbandede barnesæde skal sidde på”, “du er jo lidt vertikalt udfordret” og “Gazelle cykler? ANER. det ikke. Aner det ikke - jeg aner intet om de cykler for vi sælger dem ikke!”. Ærlig talt har den kommunikation intet med service at gøre og gjorde blot at jeg i dag lagde min penge hos en anden cykelforhandler i dag, der tog min tid, penge og behov seriøst. Cyklen var dyrere end hvad den kostede hos ECykler, men servicen var trækplaster nok.
Jeg er sikker på at forhandleren havde en hel masse generalist- og specialviden om cykler. Det blev bare desværre ikke en følelse af at blive “taget i hånden” som kunde, hvilket jeg kunne have håbet på ud fra forrige anmeldelser og ærligt talt havde det været på sin plads at være en kende mere ydmyg over for en potentiel kunde, der vil ligge mellem 20-30.000kr for en cykel, som de cykler jeg spurgte ind til, kostede. Denne medarbejder mangler bedre salgstræning og en større forståelse i hvordan man møder forskellige typer kunder og deres behov. Da jeg selv er en konfliktsky person endte jeg med at gå rundt og kigge med en klump i maven over kommunikationen uden at sige fra, men en tur forbi cykelhandleren burde slet ikke give en klump i maven.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.