Den nye petit journalist Nikita Klæstrup forsøger sig med at gøre grin med dronningehuset ,uden at have nogen viden eller indsigt ,virkeligt umorsomt .Så interessant er fru Nielsen heller ikke at hun... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Mangler Madsen avisen er helt tandløs nu Virkelig dårlig ny chef redaktør burde stoppe sit job læser hellere BT nu.... Madsen gjorde noget ved eb så det var interessant ... han var virkelig g... Näytä lisää
Hvem gider at høre om hvad i alverden Frederik,eller hvad i alverden hun hedder laver...! Nu har i simpelthen brugt for meget tid på det........ I har tilsyneladene aldrig noget VIGTIGT at sige.... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Ekstra Bladet - Nyheder, sport og underholdning
Yhteystiedot
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Kl.0120 altså om natten
Kl.0120 altså om natten
Vågner man løber hen til vinduet og kikker op på himlen, spærre øjne op
Det er det man gør når man sover
Lad nu være med at lave drama af alt
Det hjælper ikke skrive til jer
En løgnagtig avis,fyldt med…
En løgnagtig avis,fyldt med utroværdigheder og løgne
Vh
René
Kræft syge tim
Kræft syge tim. Han brokker sig over at det tog et halvt år at få en diagnose. Ude for Murene tager det et år måske to. Han skal dø i fængslet. Bare ærgerligt han lavet noget l... og må tage sin straf. Hvorfor skal kriminelle have nogen som helst af medlidenhed. Nej tak. Har man lavet l... så koster det. At i ekstra Bladet glorificere kriminelle er jo helt forkert.
Hvorfor skal jeg betale for
Hvorfor skal jeg betale for, at EB er talerøret for højreekstremister, racister og nynazister.
Igennem den skatteyderbetalte mediestøtte.
Man undrer sig mere og mere over, hvad der foregår på EB Nazionen og Jyllands Posten.
JP og EB bruger i et stort omfang debatterne på EB til at udføre Femte Kolonne Virksomhed for Trump.
Det står mere og mere klart, at redaktørerne og moderatoren på EB har tætte forbindelser til højreekstremistiske, racistiske og nynazistiske kredse.
Ellers kunne det svineri som foregår på EB Nationen jo ikke finde sted.
En højreekstremistisk troll og et par look-a-likes kan nærmest sidde og debattere med sig selv i timevis.
I flere profiler.
Og nye profiler hele tiden.
Og han kan skrive i vi andres navne uden, at Brix, James Kristoffer Miles, Haarder og Mads Romme Jørgensen gør noget for at standse svineriet.
Brix, James Kristoffer Miles, Haarder og Mads Romme Jørgensen synes, at det er helt i orden.
Ødelæggende for debatten.
Men det er vel det som Brix, James Kristoffer Miles, Haarder og Mads Romme Jørgensen ønsker.
Enhver form for racistisk, og højreekstremistisk svineri tillades af Brix, James Kristoffer Miles, Haarder og Mads Romme Jørgensen på EB Nationen.
De starter jo selv det racistiske svineri op i deres Ledere.
Så følger pøblen efter.
Trollen klapper sig selv på skulderen.
Og giver sig selv likes.
Det skulle man ikke synes var særligt interessant.
For normale mennesker i det mindste.
Med mindre det drejer sig om en bestemt dagsorden med højreekstremistisk og racistisk propaganda.
Og en person kan jo ikke have mange profiler, uden at dette aftales med Brix, James Kristoffer Miles, Haarder og Mads Romme Jørgensen.
Han kan sidde og svine andre debattører til i timevis hver dag.
Og indsætte falske indlæg i deres navne.
Uden at EB standser det.
Hvis man besvarer personens svineri, så får man slettet sin konto.
Man må heller ikke nævne, at en troll huserer på debatterne.
Så bliver ens konto også øjeblikkeligt lukket.
Man må ej heller rapportere hans svineri.
Så er ens konto lukket ti sekunder efter.
Men man må indrømme, at Brix, James Kristoffer Miles, Haarder og Mads Romme Jørgensen beskytter højreekstremisterne godt.
De er gode arbejdsgivere.
EB forherliger jo rockere og kriminelle.
Og åbenlyst også højreekstremister, racister og nynazister.
Og EB har jo ingen problemer med at have kriminelle ansat.
Som Støjberg.
Så for EB vil intet jo være mere naturligt end at bruge højreekstremister og nynazister til at fremme en bestemt anløben dagsorden.
Der begynder at tegne sig et meget ubehageligt, beskidt, sølle og lidet flatterende billede af EB, Brix, James Kristoffer Miles, Haarder og Mads Romme Jørgensen.
Det har i flere år været normen på debatterne, at en højreekstremist i løbet af natten i falske profiler indsætter svinske og syge indlæg i andres navne.
Hvorfor skal skatteyderne betale for, at EB er talerøret for højreekstremister, racister og nynazister
Vil ikke refundere abonnement fra…
Vil ikke refundere abonnement fra ekstrabladet plus, selvom produktet ikke virker.
Slagterhunden i dansk presse
På Ekstra Bladet er de frække som ind i helvedet og nogle gange smart i en fart. Det er dog stadig dem, der tør tage sager frem de andre ikke tør. De afslører hykleri hvor som helst - omend det kniber lidt på hjemmebane. Click-bates er blevet et større problem, og deres medvirken til polarisering er næsten ubærlig. Det er svært ikke at grine både ad og heldigvis også med ekstrabladet. Ekstra Bladet er på en gang og samme tid både Danmarks bedste og Danmarks værste avis (jeg har tit råbt af dem), men uden EB intet demokrati og et mere gråt Danmark. Ekstrabladet er ikke kun en vagthund. Det er også en Slagterhund.
De er gode til begge dele, så jeg giver dem 4 stjerner.
Ekstremt irriterede at du ikke kan læse…
Ekstremt irriterede at du ikke kan læse over uden at skulle betale, farvel !!!!
Uvidenheds fodboldekspert Jannick…
Uvidenheds fodboldekspert Jannick Liburd.
fodboldekspert Emil Berggreen
Forsvaret for Brahim Diaz afcon Morocco 2025
At kritisere Brahim Diaz for et mislykket "Panenka"-straffespark er udtryk for en manglende forståelse for fodboldens natur. Verdensstjerner som Zidane og Pirlo er blevet hyldet for præcis den samme dristighed. Diaz turde tage ansvaret i en højspændt finale, og selvom udførelsen fejlede, ændrer det ikke på, at han er en spiller i absolut verdensklasse, der har løftet det marokkanske landshold til nye højder.
Marokkos organisering i verdensklasse:
Mens medierne fokuserer på et straffespark, bør man i stedet se på den fantastiske kulisse, Marokko har skabt:
Infrastruktur: Marokko har leveret topmoderne stadions og logistik, der sætter en helt ny standard for afrikansk fodbold og lover godt for VM i 2030.
Atmosfære: Turneringen har været præget af enestående gæstfrihed og en elektrisk stemning, som har vist verden, at Marokko er fodboldens nye centrum.
Sportslig udvikling: At nå finalen og organisere en fejlfri turnering beviser, at Marokkos investering i fodbold bærer frugt.
Det er billigt at kalde en sportslig satsning for "pinlig", når man bør hylde det mod og den professionalisme, som både spilleren og nationen Marokko har udvist gennem hele AFCON 2025. Marokko har ikke blot afholdt en turnering; de har vist verden, hvordan moderne fodbold skal organiseres.
Du kan læse mere om Marokkos forberedelser og deres rolle som fodboldnation på det marokkanske fodboldforbunds officielle hjemmeside.
Det er ikke nemt når man fokuserer så…
Det er ikke nemt når man fokuserer så meget på overskriften at man glemmer er ord
Branden, hvor 40 personer omkom og svimlende 115 mennesker, har ledt til fem dages landesorg i Schweiz
De har den dårligste app
De har den dårligste app , betal ikke for den ka ikke logge på osv man blir træt a gamle nyheder
Et angreb på demokratiet fra Ekstrabladet…
Jeg har nu i flere år været blokeret af Ekstrabladet moderatorkorps på Facebook på min profil "Jesper Pedersen" uden at have fået en begrundelse for Ekstrabladets blokering på Facebook eller en begrundelse for Ekstrabladets blokering. Dette indebærer, at jeg IKKE kan finde, se, like, kommentere eller dele de nyhedsopslag, som Ekstrabladet eksponerer på Facebook. Og som politisk kandidat til det nu overståede kommunalvalg i Danmark har det været ekstra problematisk at et dansk medie udøver censur. Uden at jeg vel og mærke kan få oplyst HVORFOR og i hvor lang tid Ekstrabladet har tænkt sig at blokere mig. I min optik er Ekstrabladets blokering af min Facebook profil et angreb på demokratiet og et angreb på min ret til at ytre mig og andres ret til at modtage mine ytringer. Jeg har flere gange forsøgt at kontakte Ekstrabladet, men uden at min blokering blev ophævet. De har bare givet mig en sludder for en sladder.
Netto i Vodskov
Netto i Vodskov, 9310 nægter at modtage kontanter den 09-11-2025 kl. 13:00 med begrundelsen at kassen ikke virker.
Kunne jeg give dem -100000000 havde de…
Kunne jeg give dem -100000000 havde de fået det. Ekstra Bladet finner på usandt historier Havde aldrig selv troet på de bare finner på noget og skive vis de ikke kan får oplysninger ved lukket døre eller ander tilfale.
Det vildt hvad de bare finner på og skive om ting som ikke passer.
Penge penge penge.
Så laver vi sku dag bare en historier som lyder godt og ikke tænker på man skader en masse mennesker familier med usandt historier. I skulle anmeldes også have en lang straf for at udtale sig usandt.
Ekstra bladet er ikke godt nok
Ekstra bladet er ikke andet end en moderniseret måde at sprede rygter, og negative kommentarer på.
Tessa var flyvende og et legendarisk moment inden for kvindelig dansk rap. Det er tydeligt at Ekstra Bladet kun har lagt negativ energi i at finde de mindste fejl ved denne rørende koncert. Den der har mangel på noget "spændene", er ikke Tessa, det er Ekstra Bladet.
Løgn løgn og atter løgn og eventyrlige…
Løgn løgn og atter løgn og eventyrlige historier thats it.....
EB udøver censur der ikk er berettiget.
Jeg har oplevet at blive blokeret fra 2 profiler uden varsel, selvom jeg holder mig inden for deres retningslinjer, men EB går tilsyneladende ikk ind for ytringsfrihed.
Fyldt med reklamer og clickbait
Fyldt med reklamer og clickbait
Dyb venstreorienterede avis fyldt med…
Dyb venstreorienterede avis fyldt med ubrugte unge stunder der intet fatter af livet.
Der er massedemonstrationer i England vores nabo land og intet omtale i en da massedemonstrationerne er pga der indvandring der har vært i England.. så viser ekstra blandet det sande jeg.. samt alle danske medier.. de er bund råden alle danske medie fuld stædig virkeligheds fjern.
Skræmmende
Clickbait og fantasi historier.
Clickbait og fantasi historier.
EB plejede at være god, nu handler ALT om clickbait eller "de farlige rockere"..
EB handlere mere om sladder end god journalistik.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.