Blur & Go Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Lichaamsfoundation besteld en ik vond de kleur niet mooi. Contact opgenomen met de klantendienst en die hebben het product gratis omgeruild voor nieuwe kleur. 4 sterren i.p.v. 5 omdat het een heel kle... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Nuuday ontvangen, echt een top resultaat mijn vriendin is er helemaal blij mee! Ze heeft de 2 kleuren zo kunnen mengen dat het volledig dekkend is. Levering was iets later vandaar de 4 sterren,... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kosmetiikkaliike

Yrityksen kirjoittama

Bij EAZEN draait alles om balans: tussen stijl en comfort, verzorging en kracht. Wij verkopen kleding en beautyproducten voor mensen die durven – durven te dromen, te groeien, te bewegen en vooral: zichzelf te zijn. Onze collectie bestaat uit oversized T-shirts, cargo broeken en jurken – van relaxed en zomers tot chique en trendy – gecombineerd met verzorgingsproducten die jouw natuurlijke uitstraling versterken. Van voedende haarolie tot huidvriendelijke essentials: alles is ontwikkeld om jou op je best te laten voelen, zonder gedoe. Effortless by nature is geen slogan, het is een lifestyle. Geen overbodige ruis, alleen wat écht telt: stijl, rust en zelfvertrouwen. Voor mensen die hun eigen pad kiezen in een wereld vol prikkels – en er onderweg goed en verzorgd uit willen zien.

Välttävä

Kaikki arvostelut

65 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

EAZEN handelt ook onder de naam BLUR

EAZEN handelt ook onder de naam BLUR, oplichters zijn het en dan komt er nog een naam Global. BESTEL HIER NOOIT IETS HET IS ALTIJD PER ONGELUK KWIJTGERAAKT. Wat ik niet begrijp is dat KLARNA zaken doet met dit soort bedrijven.

13. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Perfecte service

Perfecte service

3. kesäkuuta 2026
Blur & Go-logo

Vastaus yritykseltä Blur & Go

Hi,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met Blur & Go te delen!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We vinden het geweldig dat Blur & Go aan je verwachtingen voldoet en hopen dat je er nog lang plezier van hebt.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staat ons team altijd voor je klaar.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en je mooie review!

Groet,
Team Blur & Go

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling gedaan op 29 mei. Een maand later nog steeds niets ontvangen. Na mijn 1e mail kreeg ik t antwoord dat er vertraging was, ik moest me geen zorgen maken enz.
1 week later nog steeds niets per post.. daarna verschillende mails verstuurd, geen enkel antwoord meer van hun kant!!!
Klacht ingediend, bij Klarna probleem gemeld..maar maakt geen indruk.
Echte oplichters !!

12. kesäkuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Vind het product maar zo en zo

Vind het product maar zo en zo. Beantwoord niet aan mijn verwachtingen. Het borsteltje dat erbij geleverd is, is zo klein meer voor ee kabouter! Neen, kan er niet meer sterren voor geven eerder nog een minder.

4. toukokuuta 2026

Retourbeleid totaal niet transparant

Retourbeleid totaal niet transparant. Het is een postbusbedrijf die Chinese artikelen laat zenden en kosten retour kunnen oplopen tot meer dan euro 40.00
Verder is 1 artikel van de bestelling nooit binnengekomen..

22. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Nooit hier iets bestellen !!!

Trui besteld en klopt niet met het plaatje op de site. Wil hem terug sturen en al tig mailtjes gestuurd maar krijg geen reactie terug. Ook een jas tegelijk met de trui besteld en deze is na zeer lange tijd niet binnen en verwacht hem ook niet meer. Je wordt gewoon opgelicht. Dus niets kopen daar want je krijgt te artikelen niet of verkeerd. 😤

15. marraskuuta 2025

Ik heb jullie gemaild

Ik heb jullie gemaild, gebeld waarbij de telefoon werd dichtgegooid om een retourlabel te mogen ontvangen omdat de geleverde bestelling te groot was. Maar deze heb ik niet ontvangen waardoor ik nu met een jas zit waar ik niets mee ben

17. marraskuuta 2025

Een trui gekocht

Een trui gekocht. Ronduit het slechtste van de aller slechtste kwaliteit. Alsof het een jaar (door iemand anders) was gedragen. Doordat de trui niet binnnen de toegezegde termijn werd geleverd, lukte het mij niet om nog tijdig binnen 14 dagen te retourneren. tijdgebrek lukt het niet om binnen de gestelde termijn te retourneren. Dit bedrijg is een ordinaire 'drop shipper'. Die lui weten gewoon niet wat er aan klanten geleverd wordt. Mijn advies: negeer dit soort zogenaamde webwinkels! Grote kans dat rotzooi jou ten deel valt, ondanks gelikt uitziende websites. Blijf er vandaan!

13. joulukuuta 2025

Bestelling niet geleverd

Ik wacht al een maand op mijn bestelling.en mij mijn man op z'n schoenen. Ik heb betaald en de bevestiging dat het verstuurd was. Ook op een mail van mij wordt niet gereageerd. Vandaar mijn laagste waardering

8. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Een maand moeten wachten op chinese…

Een maand moeten wachten op chinese rotzooi tig emails moeten sturen om te zeggen dat het niet naar de UK gestuurdt moest worden.klantenservice is te asociaal voor woorden geen enkele email terug gehad.en dan ook nog is een veels te kleine maat gekregen is duidelijk geen europese xl waardeloos scam bedrijf gewoon chinese rotzooi verkopen tegen dikke winst oplichters

6. marraskuuta 2025

Onbetrouwbare website

Uit de track&trace gegevens blijkt dat de producten uit China komen. Dit staat nergens op de website vermeld. Na een maand nog niets ontvangen. Op mailtjes wordt niet gereageerd. Ik vrees dat ik kan fluiten naar mijn geld.
Ik heb hier maar één woord voor: Waardeloos
Ik raad iedereen aan hier niets te kopen.

25. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin