Easystroom Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn erg tevreden over Easystroom. Het is een betaalbare energieleverancier en alles loopt tot nu toe gewoon soepel en zonder gedoe. Bovendien zijn onze kosten een stuk lager dan bij andere... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb zelf zonnepanelen en een elektrische auto. Via een dynamisch contract van Easystroom hou ik goed grip op mijn kosten en betaal ik geen onnodige boetes.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben blij met easystroom, ik betaal nu stuk minder. Het scheelt echt. Heel fijn. Goede service en vriendelijk personeel. Ik zou het iedereen aanraden. Dankjewel❤️

Yritys on vastannut

Kaikki arvostelut

21 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Betaalbaar, soepel en goed geregeld

Wij zijn erg tevreden over Easystroom. Het is een betaalbare energieleverancier en alles loopt tot nu toe gewoon soepel en zonder gedoe. Bovendien zijn onze kosten een stuk lager dan bij andere aanbieders.

In het begin was er één keer een hick-up, maar die werd keurig opgelost.

Wij maken zelf geen gebruik van de batterij+handelsysteem, maar daarmee zou je naar verwachting nog meer kunnen besparen.

Kortom: een fijne en betaalbare energieleverancier. Zeker een aanrader!

4. lokakuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben blij met easystroom

Goede service en vriendelijk personeel. Ik zou het iedereen aanraden.
Dankjewel❤️

1. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een zeer positieve ervaring!!

Ik heb een zeer positieve ervaring met dit energie en gasbedrijf. De service is betrouwbaar, de communicatie is duidelijk en vragen worden snel en professioneel beantwoord. Ook de website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het makkelijk is om informatie te vinden en mijn account te beheren. Al met al ben ik erg tevreden over de service en zou ik dit bedrijf zeker aanraden.

26. syyskuuta 2026

Zo EASY is het niet ....

Geen transparantie, 0 reacties op mail met vragen, 10 euro per mnd handelsvergoeding betalen en slechts paar euro opbrengst per maand ... de te betalen vergoeding waar je recht op hebt betalen ze ook veel later dan zou moeten, overzicht in app niet up to date ..
hun reactie hieronder raakt kant nog wal ... het is nu 9 oktober en ik moet de handelsvergoedingen nog ontvangen van mei , juni juli augustus en september.... heb de vraag uitgezet wanneer deze betaald gaat worden maar er wordt niet op gereageerd.... bel je de helpdesk zeggen ze : ik ben slechts de receptioniste ... had graag lang zaken met ze gedaan, had graag ander review geschreven maar nu even niet ... maar die zien ons nooit meer terug... per direct andere leverancier.....

10. elokuuta 2026
Easystroom-logo

Vastaus yritykseltä Easystroom

Beste Jan Wekema, EasyStroom is een energieleverancier voor stroom en gas. Wij bieden geen andere diensten aan. Uw review is niet voor ons bedoeld. Mocht u andere vragen hebben, dan helpen wij u graag op onze klantenservice.

Saanut 1/5 tähteä

Opbrengst zeer matig slecht geinformeerd

Alles wat beloofd wordt qua opbrengsten wordt niet gehaald. Vergoedingen slaan nergens op. ik heb een 30Kw batterij en heb in Juni 2026 maar 2 euro aan opbrengsten. Niet aan beginnen......

3. heinäkuuta 2026
Easystroom-logo

Vastaus yritykseltä Easystroom

Beste Han, EasyStroom is een energieleverancier voor stroom en gas. Wij bieden geen andere diensten aan. Uw review is niet voor ons bedoeld. Mocht u andere vragen hebben, dan helpen wij u graag op onze klantenservice.

Saanut 5/5 tähteä

Een contract samen met een thuisaccu.

Een contract samen met een thuisaccu.
Voor ons een mooie mogelijkheid om nu de keuze te maken voor een lagere rekening per maand.
Ja niet rijk rekenen maar een terugverdientijd die voor ons acceptabel is.
Mooie voorwaarden en het allerbelangrijkste een goed gevoel.

19. tammikuuta 2026

Blij met overstap….

Ik heb er weinig verstand van maar merk sinds ik overgestapt ben, betaal ik veel minder en de klantenservice heeft mij goed geholpen. Ik ben een tevreden klant.

18. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin