Nu har jeg prøve at logge på 7 gang Vad sker der her den ber om Log ind til min mobil fon når jeg ville lokke ind med MitID og det virker overhovedet ikke ???? Så prøver jeg at lave koden om det virke... Näytä lisää

e-Boks føles som om, den er designet til at gøre livet så besværligt som muligt. At læse dokumenter derinde er en kamp – layoutet går i stykker, scroll og zoom fungerer sjældent ordentligt, og man føl... Näytä lisää

Mange tror fejlagtigt, at man er tvunget til e-Boks, men det er ikke rigtigt – man kan fravælge det. Problemet er, at e-Boks ignorerer brugernes rettigheder og giver ingen hjælp, selv når man klager o... Näytä lisää

Dette er en n av de verste appene jeg har brukt! Man må logge inn med BankID hver eneste gang man skal inn i appen. Og i tillegg må man bruke BankId for hver j**** melding man skal lese. Jeg vi... Näytä lisää

1. Ohjelmistoyritys

e-Boks tilbyder virksomheder, myndigheder og private en effektiv, sikker og brugervenlig platform til digital dialog, forsendelse og opbevaring af vigtige dokumenter.

1,1

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

1 t. arvostelua

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

e-boks lever sit eget liv i stedet for at lever efter sit navn.

Man skulle tro e-boks.dk leger og griner af os. Prøver de selv deres funktioner? Tester de overhovedet hjemmesiden? Tester de appen?
- Appen virker ikke. Jeg har prøvet at afinstallere og geninstalere den forgæves.

- Det er umuligt at vedhæfte en fil til en besked, jeg har prøvet at sende.

- I appen kan man ikke forstørre en besked for bedre læsning uden der sker forskydning af bogstaverne ovenpå hinanden, og beskeden bliver dermed ulæselig... jeg kan blive ved...

Det er så skuffende. 0 stjerne ville have været min vurdering, hvis den har været der.

10. tammikuuta 2024

Log in

Kan ikke logge ind, det duer bare ikke, man kan jo ikke betale regninger eller se vigtigt post, det ville være rart hvis man fik besked når det ikke virker.

9. tammikuuta 2024

Kan ikke logge ind med min profil og…

Kan ikke logge ind med min profil og service kan man skyde en lang pil efter.
Var jeg heldig kan support "måske" kigge på det imorgen.
Hvordan kan noget med 88% 1 stjerne overleve, jo simpelthen fordi det er ligeså udueligt som resten af statsfinanseret virksomheder,

28. joulukuuta 2023

Af en eller anden grund modtager jeg…

Af en eller anden grund modtager jeg ikke længere notifikationer på min email fra eboks og er derfor gået glip af mange vigtige breve.

Det kommer til at koste mig dyrt.

Jeg har ingen idé om hvorfor eller hvornår eboks stoppede med at sende mig emails om ny post, og jeg kan ikke finde information om det nogen steder.

Længe lever den digitale tidsalder (suk)

8. joulukuuta 2023

Min oplevelse med eBoks var yderst…

Min oplevelse med eBoks var yderst negativ. Deres kundeservice var utilstrækkelig, problemløsningen var langsom, og gentagne tekniske fejl gjorde brugen af platformen frustrerende. Det er obligatorisk at læse vigtige breve i eBoks, men tekniske problemer gjorde det ofte umuligt at få adgang.

3. joulukuuta 2023

Har igen (igen) haft problemer med…

Har igen (igen) haft problemer med E-boks.
Uforståeligt at dette vanvid kan fortsætte, uden at fejlene bliver rettet, eller at nye fejl opstår.
Det er uforståeligt, at Staten bruger et så uprofessionelt system, lavet af amatører.
Det kan godt være at jeg er dum, men jeg har arbejdet med IT i mere end 50 år, heraf de sidste 30 år som IT-ansvarlig.

8. marraskuuta 2023

Helt håbløst

Jeg har brugt noget der ligner 5 arbejdsdage i alt på at få adgang til at læse post fra det offentlige. Har nu opgivet. Hvis dette system var en skoleopgave, ville udviklerne dumpe.

7. marraskuuta 2023

Umuligt at bruge app på android…

Umuligt at bruge app på android platform Samsung telefon og xiaomi tablet. Kan ikke finde ud af hvem laver app. og hvis nogen kan hjælpe med problem. Jeg har ikke kunnet bruge appen for noget måneder

25. lokakuuta 2023