Dyrenes Beskyttelse Arvostelua

1 293
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Personalet var meget imødekommende Efter pasningen fik vi en grundig beskrivelse af, hvordan opholdet havde været for vores hund. Hvis vi får brug for pasning igen, vil vi helt sikkert bruge Dyrein... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Markus/Marcus var en fornøjelse at tale med i telefonen (d. 03-08 om aftenen) - Sympatisk og hurtig til at finde en måde at hjælpe dyret på. Konen og jeg havde fundet en forfærdeligt syg og udhungre... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi havde en SÅ god oplevelse da vores hund (for første gang nogensinde) skulle i pension. Fra første opkald fik jeg følelsen af at det nok skulle blive godt. Venligt og hjælpsomt personale hele veje... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tusind tak for en god oplevelse. Lige fra bestilling modtagelse og afhentning mødte jeg kun et positivt og imødekommende personale. Dejligt I skriver en lille dagsrapport om hvornår og hvor længe I er... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Eläinsuojelujärjestö
  2. Eläinpelastuspalvelu
  3. Eläinten löytökoti
  4. Lemmikkieläinten adoptiopalvelu

Yrityksen kirjoittama

Dyrenes Beskyttelse er der for alle dyr. Hver dag redder vi svigtede dyr og giver dem en ny chance i livet. Vi kæmper for at skabe bedre vilkår for millioner af dyr i landbruget, og vi arbejder for at synliggøre den store sociale værdi, dyr bidrager med i samfundet. Vi er Danmarks førerende dyrevelfærdsorganisation med mere end 140 års erfaring i at hjælpe dyr i nød og sikre dem de bedst mulige betingelser. Vi er en del af dit lokalområde, hvor vi gennem et stærkt netværk af frivillige, internater og vildtplejestationer hele tiden arbejder for at hjælpe dyr.

Yhteystiedot

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(1 293)

273 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dejlig oplevelse

Virkelig positiv oplevelse som vi varmt kan anbefale. Vi har fået den skønneste killing

13. joulukuuta 2025

Kære Sanne

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at, i har haft en god oplevelse hvor i har modtaget god vejledning fra vores dygtige medarbejdere, samt fundet jeres match.

Samtidig skal i have stor tak for at have taget katten med hjem og forhåbentligt budt den velkommen, til dens sidste hjem :-)

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk sted at få passet min hund 🦮

14. joulukuuta 2025

Kære Kunde

Tak for den flotte anmeldelse og for at tage tid til at dele jeres pensionsoplevelse med os. Det sætter vi meget pris på.

Vi håber på at få jeres skønne familiemedlem på "ferie" hos os en anden gang.

Saanut 5/5 tähteä

Har for anden gang hentet en kat på det…

Har for anden gang hentet en kat på det fantastiske sted Falsters katteinternat, altid en fornøjelse at komme der med utrolige søde mennesker der giver sig god tid til at fortælle om katten og forsikringer.

14. joulukuuta 2025

Kære Bente

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at, du har haft en god oplevelse hvor du har modtaget god vejledning fra vores dygtige medarbejdere, samt fundet dit match.

Samtidig skal du have stor tak for at have taget katten med hjem og forhåbentligt budt den velkommen, til dens sidste hjem :-)

Saanut 5/5 tähteä

Vi havde fornøjelsen at adoptere en kat…

Vi havde fornøjelsen at adoptere en kat igen fra Brande Internatet, og det var en super oplevelse. Vi blev taget rigtig godt imod, fik præcise oplysninger og kun mødt af mennesker der ville os og vores nye kat det bedste.

12. joulukuuta 2025

Kære Thomas

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god oplevelse i Fuglebjerg…

Rigtig god oplevelse i Fuglebjerg internat. Selvom der kun sættes 30 min af så var der ingen stress ved man brugte mere tid. Venlig personale og god service og kom hjem med den helt rigtige kat

12. joulukuuta 2025

Kære Vibe

Altid til at hjælpe

Vi har hentet 3 katte fra Fyns internatpå forskellige tidspunkter. De er altid meget behjælpelig med at finde det rigtige match og give råd og vejledning til hjælp - såsom sammenføring af katte.

10. joulukuuta 2025

Kære Maria

Tak for din flotte anmeldelse.

Samtidig skal du have stor tak for at have taget kattene med hjem og forhåbentligt budt dem velkommen, til deres sidste hjem :-)

Alle himlens stjerner til DB Roskilde

Hvorfor kan man kun give 5* ? - alle himlens stjerner havde været mere retvisende! Jeg tog kontakt efter at have fundet et muligt match med en hund. Blev inviteret til samtale dagen efter kl 13 og trådte ind af døren til en vibe - en stemning - som var overvældende. Jeg var tidlig på den, så fik lov at vente pga frokostpause, men blev venligt budt vand af den første medarbejder jeg mødte - imens jeg ventede, kunne jeg høre og mærke den gode stemning blandt medarbejderne, og vidste straks at her blev dyr behandlet rigtig godt. Jeg kom derefter til en grundig samtale (1,5 time) om hundens og min egen baggrund, og da vi begge mente at det gav grund til at gå videre, fik jeg lov at møde ham. At dyrets tarv er førsteprioritet, er man ikke eet sekund i tvivl om, og jeg må indrømme at hele oplevelsen gik lige i hjertet på mig - en dag jeg aldrig glemmer! Efter at have gået en tur og følt det rigtigt, tog vi en afsluttende samtale, hvor de praktiske ting blev klaret, og jeg fik så lov til at drage afsted med min nyfundne guldklump og bedste ven. Her et døgn efter, fordøjer jeg stadig oplevelsen fra DB i Roskilde, -som hører til blandt mine absolut fineste, og jeg kan slet ikke prise de mennesker nok som arbejder med dyrene -eller finde ord, som dækker den kærlighed til dyr, saglighed i behandlingen af match, eller professionalisme som blev lagt for dagen og stedet udstråler - det der dækker bedst er måske ret simpelt - fra hjertet..TAK!

9. joulukuuta 2025

Kære Mikkel

Tak for din flotte anmeldelse.

Samtidig skal du have stor tak for at have taget hunden med hjem og forhåbentligt budt den velkommen, til dens sidste hjem :-)

Saanut 5/5 tähteä

Alle pigerne hos dyrenes beskyttelse på…

Alle pigerne hos dyrenes beskyttelse på Bornholm er så søde og imødekommende, og dyrene bliver passet godt. Vi har hentet 3 killinger, og er plejefamilie for en kattemor og hendes 6 killinger. Både som ejer og plejer føler jeg mig velkommen.

9. joulukuuta 2025

Kære Gitte

Tak for din flotte anmeldelse.

Samtidig skal du have stor tak for at hjælpe til og, for at have taget katten med hjem og forhåbentligt budt den velkommen, til dens sidste hjem :-)

Saanut 5/5 tähteä

Vi følte at der blev gjort meget ud af…

Vi følte at der blev gjort meget ud af at fornemme om det var det rigtige match.
Og det er det helt sikkert. Vi er så glade for vores dejlige hund. 😊

1. joulukuuta 2025

Kære Kirsten

Saanut 5/5 tähteä

Min kat har været i pension hos Dyrenes…

Min kat har været i pension hos Dyrenes Beskyttelse.
Det har igen været en super oplevelse , lige fra reservation af ophold, til aflevering , og afhentning af min kat.
Han stresser altid ved aflevering og er helt rolig ved afhentning .
Min bedste anbefaling til pensionen

6. joulukuuta 2025

Kære Hanne

Tak for den fine anmeldelse og for at tage tid til at dele jeres pensionsoplevelse med os. Det sætter vi meget pris på.

Saanut 5/5 tähteä

Min lille dejlige hunkat..

For det første blev, jeg mødt af et dejligt personale...
Har fået en dejlig lille hunkat. Der er fuld gang i hende. Spiser godt, bruger bakken. Prøvede, at give hende sele på. Og det gik fint. Men hun vil ikke ud af døren, ( griner) så er virkelig glad for hende..hun sover i sengen om natten.. købt d 13/11 25

13. marraskuuta 2025

Kære Li

Søde og rare mennesker

Søde og rare mennesker, som hver dag gør deres yderste for dyrene !!
Vi ringede ikke i forvejen - og alligevel havde de tid til at vise os rundt - lidt alenetid til at finde den rette kanin, og grundig vejledning for pasning.
Alt i alt - super oplevelse ! og dejligt at komme hjem med en lille ny kanin !♥️

3. joulukuuta 2025

Kære Per

Tak for din flotte anmeldelse.

Samtidig skal du have stor tak for at have taget kaninen med hjem og forhåbentligt budt den velkommen, til dens sidste hjem :-)

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har haft en meget fin oplevelse med…

Jeg har haft en meget fin oplevelse med at mine to katte er blevet passet.
De har ført journal over deres toilet besøg, leget og nusset med Herbert og Lauritz. Men de var trætte da de kom hjem og specielt Lauritz.
Det vil vi bestemt en anden gang igen hvis vi får brug for det.

30. marraskuuta 2025

Kære Susanne

Saanut 4/5 tähteä

Adoption af Napoli

Adoption af Napoli, kraftig overvægtig 4 årig hankat.
De 4 **** er for den professionelle tilgang til info; skriftlig såvel som mundtlig, om katten og dens diæt. Gode tips til tilpasning af katten i nye omgivelser, inde såvel som ude.
Jeg ville hjertens gerne have givet 5 *****, men - og et stort men for mig personligt - Katten havde utrolig lange og spidse negle, som hænger fast i diverse. Kløerne burde for længst have været klippet. Katten har været en indekat. hvilket kræver negleklip indimellem. Det er lidt ærgerligt for mig, som hader at klippe negle på dyr + visse katte bliver ganske opkørte af det.
Sluttelig vil jeg sende en kæmpe tak til jer, som er der for dyr i nød. Stor respekt!
Ros for at I i Tingskoven får afsat kattene lynhurtig. Jeg har tjekket andre afdelinger af Dyrenes beskyttelse og finder her katte som har været til adoption i mange dage.
I er noget helt specielt Tak

1. joulukuuta 2025

Kære Inger

Mange tak for de 4 stjerne og for at du har taget tid til, at give os feedback på din internat oplevelse.

Vi er kede af at vi ikke fik den 5 stjerne, men vi vil tage hvad du skriver til efterretning og bestræbe os på, at få den sidste, næste gang.

Samtidig skal du have tak for de finde ord, og for at have taget katten med hjem og forhåbentligt budt den velkommende, til dens sidste hjem.

Vh Christian,
Dyrenes Beskyttelse.

Gode forhold for hundene

Kompetent, venligt og imødekommende personale.
Gode forhold for hundene.

25. marraskuuta 2025

Kære Preben

Fagproffessionelle

Imødekommenhed og der var styr på deres krav til at være katteejer

27. marraskuuta 2025

Kære Malene

Saanut 5/5 tähteä

medarbejderne var flinke og hjælpsomme…

medarbejderne var flinke og hjælpsomme , gav os fred og ro til at vælge, det var svært, men jeg fik en kat jeg er meget glad for, hun har nu lært huset at kende fra kælder til kvist og hun ligger i sengen hos mig om natten

22. marraskuuta 2025

Kære Alice

Saanut 5/5 tähteä

Helt suveræn på alle planer!

Helt suveræn på alle planer!

Konkret - modtagelse og komme tilrette, give tid, kontakten med min kat og forståelse for hendes reaktions-angst, var alt sammen helt perfekt.
Ved afhentning var det også helt tydeligt at hun havde haft det godt og da vi kom hjem, var hun sig selv på ingen tid - at tjekkede hele hjemmet ud igen, spiste, nussede, slappede af og sov.
Kommunikation m mig var også helt klar og kompetent, så jeg var rolig ved at forlade hende i 6 dage.

Dyrenes Beskyttelse Århus, Tingskoven 5. 8310 Tranbjerg J, er hvor jeg kommer næste gang.
Og dyrlægen ved siden af Malene Michel, var ligeledes suveræn til at tage sig en bange lille kat m det nødvendige tjek-up, så det hele er der.
Thomas Smith Winther

18. marraskuuta 2025

Kære Thomas

Kompetent,venlig vejledning.

Kompetent,venlig vejledning.
Rolig oplevelse og vi fik god tid til lige at finde de vores kat

15. marraskuuta 2025

Kære Grethe

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin