Personalet var meget imødekommende Efter pasningen fik vi en grundig beskrivelse af, hvordan opholdet havde været for vores hund. Hvis vi får brug for pasning igen, vil vi helt sikkert bruge Dyrein... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Markus/Marcus var en fornøjelse at tale med i telefonen (d. 03-08 om aftenen) - Sympatisk og hurtig til at finde en måde at hjælpe dyret på. Konen og jeg havde fundet en forfærdeligt syg og udhungre... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi havde en SÅ god oplevelse da vores hund (for første gang nogensinde) skulle i pension. Fra første opkald fik jeg følelsen af at det nok skulle blive godt. Venligt og hjælpsomt personale hele veje... Näytä lisää
Tusind tak for en god oplevelse. Lige fra bestilling modtagelse og afhentning mødte jeg kun et positivt og imødekommende personale. Dejligt I skriver en lille dagsrapport om hvornår og hvor længe I er... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dyrenes Beskyttelse er der for alle dyr. Hver dag redder vi svigtede dyr og giver dem en ny chance i livet. Vi kæmper for at skabe bedre vilkår for millioner af dyr i landbruget, og vi arbejder for at synliggøre den store sociale værdi, dyr bidrager med i samfundet. Vi er Danmarks førerende dyrevelfærdsorganisation med mere end 140 års erfaring i at hjælpe dyr i nød og sikre dem de bedst mulige betingelser. Vi er en del af dit lokalområde, hvor vi gennem et stærkt netværk af frivillige, internater og vildtplejestationer hele tiden arbejder for at hjælpe dyr.
Buddingevej 308, 2860, Søborg, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg har nu haft min kat i 3 måneder og vi kan slet ikke undvære hinanden. Adoptionen gik godt og jeg fik den hjælp jeg havde brug for af internatet i Hjallerup . Tak for den dejligste Dargu

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Super søde personale. Fantastisk sted og jeg har adopteret en dejlig kat😍

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Kan kun give 5 stjerner for behandlingen hos internatet i Aarhus. Sød personale og rigtig fin vejledning. Det er 2. gang vi henter kat hos dem, første gang med to katte.

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Det var dejligt at se, hvordan personalet gik op i at være
gode ved dyrene

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Hjælper killinger ikke voksne katte jeg vil ikke støtte jer længere

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Den bedste oplevelse. Tak! Min søn og jeg fik den vidunderligste killing med hjem. Vi blev så fint modtaget. Rundvist. Introduceret. Informeret. Alt var perfekt. Ingen stres. Kun venlighed. Vi anbefaler 100%.

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Jeg har den 22 januar 2026 besøgt Bornholms Internat og Pension i Østerlars.
Personalet var venlige, imødekommende og professionelle.
Jeg fik adoptereret 2 søde killinger på 17 uger, som er søskende.

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Vi har for en uge siden besøgt Fuglebjerg internat, og vi har været så heldige at finde den sødeste lille mis, som er faldet så godt til og så hurtigt. Kvinden bag skranken var super sød og hjælpsom, og man kunne mærke, at hun brændte for sit job. De gør virkelig noget ud af at socialisere og opdrage katten, så vi har ingen problemer haft.

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Jeg var så heldig at få lov til at adoptere den sødeste 2 1/2 årige schæferpige Chanel i mandags hos DB på Fyn. Den medarbejder jeg først talte i tlf med og senere fremviste Chanel var meget kompetent, og havde en god vide om racen. Det er min 5 schæferpige og min anden der er adopteret fra DB. Den første var fra Brande også her var det dejligt personale. Chanel, der nu hedder Mille er faldet godt til også ved hjælp og gode råd fra medarbejderen.

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Vi blev taget rigtig godt imod på internatet, og fik rigtig god information og vejledning med derfra, og selvfølgelig verdens skønneste lille killing. Meget høfligt personale og man følte sig helt tryg og med dokumentation på alt til det lille væsen. Tusind tak til Fuglebjerg Internat!

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Rigtig behageligt besøg hos Bornholms Dyreinternat og første møde med katten Daisy, som nu også har fået et nyt hjem hos mig.

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Tusind tak for en god behandling. Det var en god oplevelse og jeg er imponeret over det arbejde I alle gør for de dyr. Jeg hentede en vidunderlig kanariefugl og den blev taget godt imod af de andre, da vi kom hjem. Håber I nyder lidt billeder jeg havde taget med af dyr i hjemmet samt dyr i haven :) Kæmpe kram til jer alle :) Ses nok igen på et tidspunkt :)

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
En god og kompetent vejledning
Vi hentede en dejlig dansk/svensk som havde været hos internatet i Hjallerup i nogle måneder. Alt gik rigtig fint og følte at der blev lavet en godt match mellem os og hunden.

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Ønskede mig en kat. hvorfor jeg kørte fra Aarhus til Brande, hvor jeg blev mødt af en sød kvinde der var velorienteret og leder op til "kattefløjet". Her fik jeg lov til at være alene, gå tur rundt, hilse på alle. Ingen pres eller stress. Dejligt velholdt, rent, og man må lukke op for burene en ad gangen for at hilse på og opleve kemien.
Jeg kom hjem samme dag med mor på halvanden og en af hendes døtre. Inden da, fik jeg vejledning, orientering, læsestof, journaler, fodre, og der blev kontrolleret at chip mærkning var på sin plads.
Kan varmt anbefale stedet.

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
En utrolig kompetent rådgivning og rigtig god service. Det er betryggende at der gøres så stort et arbejde for at finde det rigtige match!

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Da jeg en lørdag formiddag vistnok i december 2019 gik rundt i min lejlighed her i Helsingør sammen med min elskede hankat Misse Julian ❤️, så ringede det på døren, og en iskold, lyshåret, midaldrende kvinde fortalte mig, at jeg var blevet anmeldt for dyremishandling!!
Jeg havde ikke lyst til at lukke hende ind, da jeg ikke var eller er dyremishandler, men hun truede med at melde mig til politiet, hvis jeg ikke lukkede hende ind!!
Jeg ringede i panik til min ex- kæreste og kunne forstå, at han havde meldt mig for dyremishandling!!
Da han ikke kunne eller kan bruge en pc,
og da han kender Dyrenes Beskyttelse, så må han have meldt mig til dem!!
Kvinden konstaterede, at Misse Julian ❤️ ikke skulle have kattemælk hele tiden, hvad jeg selvfølgelig udmærket vidste, og hun gik med uforrettet sag!!
Sandheden er, at jeg i desperation havde givet Misse Julian ❤️ et par rap og et lille bid ligesom en kattemor, fordi han var SÅ vild, men det skyldtes, at Brøndby Internat, Kattens Værn, havde solgt mig en ude-kat som værende inde-kat, så selv en kastration gjorde ham ikke mindre vild!!
Jeg elskede ham af hele mit ❤️ ❤️ 💓 hjerte!!!
Da han var 1 1/ 2 år, måtte jeg levere ham tilbage til Brøndby Internat, Kattens
Værn!!😥
Jeg fik med knust hjerte halvdelen af købsprisen for ham tilbage, og selv om jeg er fantastisk god til at bruge penge, så varede det MEGET længe, før jeg brugte de penge!! 🥹
De føltes som blodpenge!!😦
Jeg vil gerne have en ny kattekilling, selv om sporene skræmmer!!😨
Jeg håber, at andre ikke har haft samme negative oplevelse med Dyrenes Beskyttelse!!!❤️
Et forsinket, glædeligt 🎉❤️ 🤗 nytår til alle forbrugere fra Ingrid i Helsingør

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Mandag den 12. Januar tog vi på internatet i tranbjerg efter at have spottet en sød lille hunkat på hjemmesiden. Da vi mødte hende var hun præcis ligeså sød som vi havde håbet. Vi adopterede hende og fik megafin behandling af personalet. Askja hedder nu Fie og der er gang i hende samtidig med at hun er den ønskede hyggefis. Vi er meget glade for vores valg.

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Op til Jul gav jeg en donation til jer.
Bliver så ringede op i dag, om jeg vil give mere, det syntes jeg ikke er okey, og det gør faktisk at jeg slet ikke har lyst til at støtte jer fremadrettet.
Vær glad for det i får og lad være med at "tigge" efter mere, ved at ringe mig op mener heller jeg har givet lov til at i må bruge mit nummer til at ringe mig op.

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Dejlig omsorgsfuld nærværende oplevelse hvor vi fandt lille Merle der skulle have et nyt kærligt hjem

Vastaus yritykseltä Dyrenes Beskyttelse
Vi hentede i går en ny kat hos internatet i Nordjylland. Vi bookede en tid via en mail, så der var tid og plads til at vi kunne kigge på kattene.
Vi fandt os en dejlig hunkat, som var klar til et nyt liv hos os.
Hun er sund og rask, og mega kælen.
Tak for det gode arbejde hos jer!

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.