Dreamwatch Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Skulle sælge mit Omega Seamaster ur og kontaktede derfor Dreamwatch som hurtigt vendte retur med pris. Sendte uret afsted som værdipakke og havde det aftalte beløb på min konto samme dag som uret bl... Näytä lisää

Hos Dreamwatch.dk får man en god og uforpligtende service. Altid hurtigt svar og ingen købspres overhovedet. Hurtig og problemløst levering, jeg har fuld tillid til Mick!

Har netop modtaget mit "nye" ur, et 16 år gammelt Rolex Daytona "Zenith" G/S og mine tårnhøje forventninger er til fulde blevet indfriet, som anført lever vurderingen 9/10 til fulde op til det lov... Näytä lisää

Købte et "Red Sub" af [navn fjernet] for nogle måneder siden, og gav mit GMT Master 2 i bytte. Vi blev enige om, at jeg skulle give 29.000.- samt mit ur i bytte for hans ur. Valgte selv at køre til Å... Näytä lisää

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hurtig og kompetent

Har købt et IWC Big Pilot ved Dreamwarch. Fik meget hurtige mailsvar på mine spørgsmål, og ved fremvisningen var det igen en meget vidende sælger der hjalp med beslutningen. Deres showroom ligger dog lidt skummelt i forhold til at det er luksusure der handles med.

25. kesäkuuta 2016

Hurtig og perfekt

Dreamwatch skaffede et Rolex på 1 uge som der ellers er op til 8 måneders ventetid på - mod en lille (men helt rimelig) overpris.
Pålidelig og effektiv
Handler her gerne igen

16. kesäkuuta 2016

En varm anbefaling af Micki & Dreamwatch

En rigtig god oplevelse at handle med Micki, altid hurtig svar på mailen , jeg fik lavet et byttehandel , solgte et Rolex ur og købte et Blancpain., fik en god pris på både mit Rolex som Micki købte og på det Blancpain jeg købte. Gode priser , at Micki så også er både hyggelig og behagelig at være i selskab med gør det hele til et rigtig god oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale Dreamwatch , jeg vender ihvertfald tilbage.

Michael Frederikssund

26. toukokuuta 2016

Godt

Skulle sælge mit ur og fik et tilbud der lå højt over konkurrenterne, der var hurtigt svar og pengene kom som aftalt.
Alt forgik professionelt og jeg har kun positive ting at sige.

15. huhtikuuta 2016

Professionel og behagelig

Jeg købte et Roles Datejust hos Micki og det var en enormt behagelig oplevelse. Som førstegangskøber er der mange ting, der skal læres og jeg følte mig professionelt behandlet fra start til slut. Micki svarede på min henvendelse inden for få timer (endda en torsdag aften) og tilbød en fremvisning allerede dagen efter. Fremvisningen foregik i et behageligt tempo -- jeg brugte lang tid på at inspicere uret og jeg følte ikke på et eneste tidspunkt, at Micki pressede på eller forlangte svar. Han besvarede naturligvis alle spørgsmål og vi fik os en god snak om ure generelt.

Micki udstråler troværdighed og professionalisme og det er forhåbentlig ikke sidste gang vi handler.

22. maaliskuuta 2016

Beboer i himlen

Sådan føler jeg mig, efter endnu en handel med Micki.
Samtidig er det jo også en fri oversættelse af Sky Dweller :)
Endnu en perfekt fungerende handel, der er orden i tingene ingen slinger i valsen, når man kontakter Dreamwatch, bliver man prompte besvaret, varen svare til beskrivelsen og en aftale er en aftale.
Den handel jeg lige har afsluttet, har været både skæg og spændende, ligeledes har den fået en super afslutning, med et dejligt ur til den rigtige pris.
Jeg har kun positivt at sige, og kan kun anbefale en handel med Dreamwatch.

2. maaliskuuta 2016

Seriøs og meget professionel

Jeg har haft fornøjelsen af at handle med Dreamwatch af to omgange nu. Første gang for et par år siden, hvor jeg købte et ur, og nu anden gang, hvor jeg solgte dem et ur jeg var blevet træt af.

Dreamwatch er efter mit indtryk by far de mest professionelle i DK når det kommer til handel med high-end ure. De svarede hurtigt tilbage, var seriøse og i øvrigt de eneste som havde likviditet til at rykke på handlen med det samme, hvilket var et stort plus for mig som kunde.

Kan kun anbefale Dreamwatch herfra.

11. helmikuuta 2016

God service - og tålmodighed!

Havde udset mig et helt bestemt ur, men var usikker på om det skulle være det. Dog efter mange mail korrespondancer og afbrudt bestilling, endte jeg alligevel med at vælge Dreamwatch, fordi jeg fik god service fra starten, og der var ingen sure minder selvom jeg i første omgang ikke ville have det alligevel. Det er god service, og uret kom hurtigere end forventet. Tak til Micki.

11. helmikuuta 2016

Super service - anbefales!

Jeg sender en e-mail til Dreamwatch, fordi jeg vil sælge et OMEGA ur. Micki svarer ganske kort tid efter, jeg fremsender billeder og beskrivelse, og Micki giver et fair bud på uret. Samme dag som Micki modtager uret, står det aftalte beløb på min konto. Vil klart anbefale Dreamwatch, hvis du ønsker at sælge eller købe et ur.

4. helmikuuta 2016

Super flink ejer

Kan klart anbefale andre at handle med Micki fra DreamWatch. Super flink og sympatisk. Har flere gange solgt og købt ure af Micki. Hvergang har jeg oplevet god service og hurtig respons.

3. helmikuuta 2016

SUPER SERVICE - BEDSTE ANBEFALINGER

Mine erfaringer med Dreamwatch.dk:

Jeg har solgt et ur gennem kommission på Dreamwatch.dk. Uret blev solgt inden for tre uger, hvilket er særdeles hurtigt efter min mening og jeg har løbende haft en god dialog med Micki, som står bag virksomheden.

Efter salget blev pengene overført til min bankkonto inden for 48 timer.

Kan derfor kun give Micki og resten af holdet bag Dreamwatch.dk mine bedste anbefalinger :)

/Asger

31. tammikuuta 2016

1 6. stjerne her måske :-)

Jeg har solgt et ur gennem Dreamwatch, kommisionsalg, og der er ikke noget at sætte en finger på. Uret blev hurtig solgt (det kan man selvfølgeligt ikke garantere)
Vil umiddelbart tro at stort set samme dag, som uret blev solgt, kom der mail omkring salget og samtidig at pengene ville blive overført til min konto. Vi aftalte en pris inden salg og den blev der ikke efterfølgende rørt ved. Så, som sagt, nemt og alt foregik som aftalt på forhånd.

30. joulukuuta 2015

God service og meget pålidelig håndtering af tilbagelevering

God service kendes ikke mindst på den service, som ydes i forbindelse med ophævelse/fortrydelse af et køb.

Uret viste sig desværre at være et fejlkøb (ikke på grund af fejl eller mangler ved uret) og håndteringen af tilbagelevering og tilbagebetaling forløb upåklageligt. Top service.

21. joulukuuta 2015

Stor tilfredshed over hele linjen

Jeg købte et Omega Speedmaster på Dreamwatch. Jeg er super glad for uret, der er i bedre stand, end jeg havde fået indtryk af gennem tekst og billeder. En helt igennem god oplevelse. Mads Damsbo

18. joulukuuta 2015