Dreamwatch Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Skulle sælge mit Omega Seamaster ur og kontaktede derfor Dreamwatch som hurtigt vendte retur med pris. Sendte uret afsted som værdipakke og havde det aftalte beløb på min konto samme dag som uret bl... Näytä lisää

Hos Dreamwatch.dk får man en god og uforpligtende service. Altid hurtigt svar og ingen købspres overhovedet. Hurtig og problemløst levering, jeg har fuld tillid til Mick!

Har netop modtaget mit "nye" ur, et 16 år gammelt Rolex Daytona "Zenith" G/S og mine tårnhøje forventninger er til fulde blevet indfriet, som anført lever vurderingen 9/10 til fulde op til det lov... Näytä lisää

Købte et "Red Sub" af [navn fjernet] for nogle måneder siden, og gav mit GMT Master 2 i bytte. Vi blev enige om, at jeg skulle give 29.000.- samt mit ur i bytte for hans ur. Valgte selv at køre til Å... Näytä lisää

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God oplevelse

Dejlig oplevelse. Købte et oris ur sidste år og alt gik super godt. Både med kontakt og levering.
Ikke sidste gang jeg handler der.

12. huhtikuuta 2017

1. valg næste gang

Dreamwatch (Micki & Tina) har været yderst behagelige, hjælpsomme og ydet en aldeles tilfredsstillende service i forbindelse med salget af mit Panerai. De bedste anbefalinger herfra.

8. maaliskuuta 2017

Professionel, venlig og rimelig

Jeg har netop købt et Rolex Datejust II af Micki, og kan berette om en yderst behagelig handelsproces.

Micki var tilmed åben overfor at tage mit Breitling i bytte, til trods for at jeg ikke havde informeret ham om dette ønske før vi mødtes for at handle i banken - yderst fleksibelt.

Micki er helt sikkert mit førstevalg, næste gang jeg skal købe ur.

17. helmikuuta 2017

Tryk og sikker håndtering

Dec. 16.
Der er god grund til at give Mickey en god anbefaling. Hurtige svar på e-mails. Høj faglig viden og sikker håndtering hele vejen igennem.
Solgte mit Rolex til Dreamwatch. Afleverede det personligt og det aftale beløb var overført til min konto inden vi forlod adressen. Det hele foregår i en atmosfære af tryghed. Tak for handlen.

26. joulukuuta 2016

👍👍👍

Rigtigt god komonikation hele vejen igennem hurtig til og svare.. bestemt ikke sidste gang jeg handler eller bytter her👍😃

14. marraskuuta 2016

Tak for en god handel

Jeg har netop solgt mit ur til dreamwatch.dk og efter at pris var aftalt, sendte jeg uret med posten som de modtog dagen efter. Samme dag modtog jeg også penge som strakoverførsel. Så hurtig handel som på under 24 timer var klaret til min fulde tilfredshed.

Ved telefon samtale med Micki oplevede jeg en meget venlig og imødekommende kommunikation, som gjorde dermed hele handlen til en behagelig oplevelse.

26. lokakuuta 2016

Super service

Takker Micki mange gange for en fantastisk service. Uret var som lovet i super fin stand. Micki var meget rar at handle med og vi fik en god snak om ure. Jeg vil helt klart handle hos Micki en anden gang - og mine varmeste anbefalinger til jer, som overvejer at handle hos Micki.

23. lokakuuta 2016

Ingen problemer der

Jeg havde budt på et Omega ur som blev solgt samme dag den kom op på hjemmesiden. Micki var hurtig til at tilbyde et magen til model som jeg reserverede og kom et par uger efter. Uret blev leveret med posten uden problemer.

3. elokuuta 2016

Super service.

Havde et par uger kigget efter et bestemt ur som jeg kunne se var kommet ind på Dreamwatch. Ringede til Micki og vi aftalte at mødes allerede om eftermiddagen han er yderst professionel og behagelig, efterlader ingen spørgsmål ubesvaret, dejlig nem handel hvor varen er som beskrevet.

Morten.

21. heinäkuuta 2016

Professionell

Sålde en Rolex Datejust till Dreamwatch. Snabba svar från Micki och en i övrigt bra transaktion.
Kan rekommendera Dreamwatch till andra.

16. heinäkuuta 2016