dominospizza.pl Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

1,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Zamówienie prze aplikacje dwie pizze o godzinie 20:15 z aplikacji wynikało że dostawa będzie o 20:45. O godzinie 21 zadzwoniłem na infolinię i tu niespodzianka moje zamówienie nawet jeszcze nie zosta... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zamówiłam 2 duże pizze. Ciasto zostało posypane jakąś posypką typu bułka tarta - masakra, pierwszy raz coś takiego widzę, przez co czuć było tylko te chrupki posypki. Składników na pizzach co kot napł... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Przed chwilą przyjechała surowa glina, całość zaliczyła kubeł. Nie nadające się do jedzenia surowe ciasto, lokal Wrocław Dworcowa. Omijać szerokim łukiem

Saanut 5/5 tähteä

Nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii. Zamawiam regularnie w Warszawie z pasaż Muranów. Zamówienie dostarczane w 30 minut, pizza zawsze ciepła i pyszna, cena bardzo przyzwoita jak na Warszawskie s... Näytä lisää

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

53 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

30 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Pizza średnia wygląda na pizzę małą

Pizza średnia wygląda na pizzę małą, pizza duża na średnią. Nie wiem czy ja się zacofałam czy wszystko pomniejszyło, a ceny poszły w górę przy tym? Smak super, tego odjąć nie mogę. Czas dostawy też bardzo na plus, ale te rozmiary to jakieś nieporozumienie.

15. toukokuuta 2025

Pizzeria Wrocław ul Zwycieska

Pizzeria Wrocław ul. Zwycięska jakieś nieporozumienie 2 godziny czekania na 1 pizzę. Do tego kierowca arogancki i jeszcze się śmieje z tego że dwie godziny czekam. Totalna porażka. Nie zasługujecie nawet na jedną gwiazdkę tak traktujecie klientów.

9. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Zamawiałam w te święta była przepyszna…

Zamawiałam w te święta była przepyszna z własnymi składnikami oczywiście dowóz nie zajął im długo czekaliśmy 40 minut tak jak się określili to bez problemu zmieścili się w czasie jedynie co do wielkości to ta XL mogla by być troszkę większa bo wyglądała tak samo jak duża ale smakiem przebili wszystkie dotychczasowe pizzerie . Polecam :)

19. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Zamówienie nagle anulowanie przez lokal…

Zamówienie nagle anulowanie przez lokal po 30min oczekiwania, a godzina juz na tyle pózna ze nie zamowie nic innego poza tym na zwrot kasy musze czekac oczywiście, strasznie nie polecam, drugi raz zamawiane i drugie złe doświadczenie.
Ps. Za pierwszym razem pizza praktycznie zimna a ciasto smakowało jak mąka

16. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Tragiczne ciasto ( mąka kukurydziana)…

Tragiczne ciasto ( mąka kukurydziana) na XXL szynki i pieczarek trzeba szukać , sos pomidorowy to chyba najtańszy koncentrat z biedronki , zero smaku ... połowa trafiła do kosza no nie było chętnych do jedzenia.
Nie polecam i sami już nie skorzystamy..za 45 pl byśmy mieli 2 średnie pyszne pizzę w osiedlowej pizzerii..

14. maaliskuuta 2025

Makabra

Zamawiam pizzę z Dominos często ale to był ostatni raz zawsze zamawiałam format pizzy XXL ale niestety jak i smak tak i format jest wielkości zwykłej dużej a co do smaku to jest smak koncentratu i wysuszonego sera nie wiem czy zmienił się kucharz czy robią już na odpieprz zawsze byłam zadowolona ale tym razem nawet nie zasługują na jedną gwiazdkę.Pozdrawiam

8. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Pizza przyjechała nie dość że zimna to…

Pizza przyjechała nie dość że zimna to nie dokańcza rozumiem rozmiary tego Dania w tej restauracji. Dużą pizzę nazwałabym raczej małą lub średnią. Wagonie ze jeszcze kiedyś zamówię jedzenie z tej”restauracji”.

31. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin