Oprócz leku który mi się skończył, a którego pilnie potrzebowałem dostałem zalecenia z których dowiedziałem się rzeczy dla mnie nowej - pomimo że, siedzę w temacie swojego schorzenia już długo. Zaskoc... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Wszystko poszło pomyślnie jak w opisie, tele porada szybka i sprawna. Zalecanie i e-recepta w gmieniu oka bez wychodzenia ale nie do Apteki.
Witam myślę że mogę z dobrym sumieniem polecić wszystko poszło po mojej myśli jestem zadowolony lekarz konkretny zna się na rzeczy szybko i bez problemu polecam !!!
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Bardzo profesjonalnie i sprawnie.
Bardzo profesjonalnie i sprawnie.
Wszystko poszło pomyślnie jak w opisie
Banda oszustów
Banda oszustów. Wystawiają ludziom l4 na sraczkę a z prawdziwym problemem odesłali mnie do lekarza na świąteczną pomoc. Parodia.
To gdzie ja byłem na teleporadzie? U elektryka?
Nie profesjonalne podejście do…
Nie profesjonalne podejście do pacjenta, który zgłasza problem. Naciąganie ludzi poprzez wystawianie 3 dniowych zwolnień przy przyjmowaniu silnych leków przez tydzień i zgłoszeniu prośby o wystawienie takiego zwolnienia. Nie po to jest usługa płatna żeby tego samego dnia myśleć o zapisie do lekarza stacjonarnie za 3 dni, porażka nie polecam
Odrzucają z góry wniosek o teleporadę
Odrzucają z góry wniosek o teleporadę. Na infolinii rozmowa jak z ścianą. Opłacasz teleporade - do niej nawet nie dochodzi.
Banda oszustów.
Serdecznie polecam.
Serdecznie polecam.
Q ciągu 2 minut otrzymałam kod recepty co bardzo ulatwolo mi wykupienie leku.
Omijajcie szerokim łukiem tą stronę
Omijajcie szerokim łukiem tą stronę. Pomimo obszernej dokumentacji oraz opisu lekarz uznał, że mam iść do lekarza. Nie ma możliwości konwersacji, ponieważ lekarz od razu po wystawieniu opinii zakończył wizytę. Oczywiście wizyta opłacona. Nie radzę korzystać z tego rodzaju usług.
Witam myślę że mogę z dobrym sumieniem…
Szybkie i trafne dniagnizy lekarzy
Oszustwo
Dwóch lekarzy prosiło mnie o obszerne wypełnienie wywiadu, nawet po tym jak już podałem potrzebne informacje lekarzowi, który najpierw był na czacie, po czym stwierdzili, że jednak nie wystawią zwolnienia, bo istnieje zagrożenie zdrowia i życia (WTF?). Omijać szerokim łukiem.
Profesjonalna konsultacja.
Totalne oszustwo
Totalne oszustwo. Brak potraktowania na poważnie. Brak jakiejkolwiek konsultacji lekarskiej czy to w formie telefonu czy też czatu. Jedyne co działa bez zarzutu to płatność. Zdecydowanie nie polecam!!!
Pomoc była w ciągu kilku minut
Pomoc była w ciągu kilku minut, przez ten czas nawet bym nie dojechał do lekarza. A tu w domu kilka minut i załatwione. Polecam
Wszystkiego przebiegło bardzo szybko i…
Wszystkiego przebiegło bardzo szybko i sprawnie. Polecam w 100%
Bardzo pozytywna
Gdy była konieczna rozmowa Pani doktor uprzejma,W ogóle lekarze pomocni rzeczywiście. Nie trzeba długo czekać. Bardzo polecam
Brak konsultacji
Brak konsultacji, zwolnienie na