DogCity.dk Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Hej. Vore to små- meget gøende- cocker spaniels, 1 år gamle. synes bestemt IKKE om Pettag fjernbetjent træningehalsbånd. MEN- Familens medlemmer er begejstrede. Det virker perfekt- selv ved min... Näytä lisää

Hej Jeg var ikke særlig tilfreds med personen der demonstrede. For det første kom hun ikke alene. Hun havde sin mand og søn med. Det ville også have været i orden, hvis hun havde ringet og give... Näytä lisää

Mange tak for en superfin behandling over telefon i går. Varene er modtaget som aftalt og hunden leger med rebbolden allerede. Altså når hun har samlet kræfter i varmen. Forstår allerede komandoen: "F... Näytä lisää

Fik god og behagelig service og hurtig levering...hundetegnet, som vi bestilte, tog forståeligt nok en x-tra dag pga. gravering. Ellers god oversigt på hjemmesiden, og god idè med den "personlige"... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa
  2. Askarteluliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Kvalitets hundeudstyr til din hund. Vi håndplukker varer hos grossisterne udfra vores krav til kvalitet og vores viden om hunde. Køb alt dit hundetilbehør hos DogCity.dk, og vær sikker på at din hund får de bedste ting.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

gode produkter

hej

super gode produkter at vælge imellem. Jeg sætter pris på den hurtige levering lige til døren

Hurtig,Effektiv,Kvalitet.

Jeg bestilte 2 hundetegn og en sele til min gårdhund Susse,
og selv om jeg havde en rettelse til teksten,gik det utroligt
hurtigt, og i en flot kvalitet.

Hilsen Susse og Søren.

upåklagelig levering

Alt var i orden. En uklarhed fra min side bestillingen blev afklaret allerede efter få timer og ordren blev sendt afsted dagen efter

5. kesäkuuta 2012

Som forventet -og som alle andre

Udvalget var ok. Ikke overvældende stort -men heller ikke med de store mangler.

Forsendelse gik noget sløvt -når jeg bestiller en vare, der vises på siden, forventer jeg også at den er der. Her skulle jeg vente på en restorde :(

Men varen var fin, da den ankom og er taget i brug

Ku go bruge DogCity igen -men det bliver ikke favoritten

Skønt med ro !

Hej.
MEN- Familens medlemmer er begejstrede. Det virker perfekt- selv ved minimalt brug. Så lykken er et et træningshalsbånd fra Pettag
og to dejlige vovser,der næsten er holdt op med at gø af alt og alle.
Mange hilsener
Fam. Kunz

23. toukokuuta 2012

Super

Rådgivnin, bestilling og levering - alt klaret på 2 dage. Jeg er bare så glad for julius-selen!

17. toukokuuta 2012

super

hurtig levering. dejlige halsbånd og 2 glade hunde :D

11. toukokuuta 2012

Nemt og hurtigt lige til døren

Kan varmt anbefale at handle hos Dogcity. Det er nemt at bestille og der er hurtig levering som kan følges på mail - og endda lige til døren. Nemmere kan det ikke blive. Min hund synes rigtig godt om de tørrede kalveører. Jeg handlede egentlig hos Dogcity, da jeg havde set en spray kaldet "pet corrector". Min hundehvalp havde fået nogle dårlige vaner med bla. at hoppe op af folk, og vi kunne simpelthen ikke få den til at stoppe. Efter vi har fået "pet corrector" hopper hunden ikke op mere eller bider i vores fingre. Det er simpelthen det bedste vi har gjort :)

9. toukokuuta 2012

formidabel

Har modtaget pakken, men da jeg har "delehund" har vi endnu
ikke prøvet ball-launcheren, hvilket vi naturligvis glæder os til.
Vh. Kirsten

3. toukokuuta 2012

Nemt og hurtig

Hurtig levering. Super nemt og det er ikke sidste gang vi handler hos dogcity..;-)

3. toukokuuta 2012