Så lykkedes det
Opdatering
Har bestilt en vare for 4 uger siden og intet hørt eller modtaget. Pengene er trukket! Svarer ikke på mails og telefon.
I dag har jeg modtaget min vare - 3 gange så meget, som bestilt uden efterregning. Jeg takker!
Webshop for dig der brygger øl. Vi har råvarer og udstyr til ølbrygning til gode priser. Vi har et kæmpe udvalg af malt, humle og ølgær. Besøg vores side og spar penge på din hobby.
Pilekæret 13, 6000, Kolding, Tanska
Opdatering
Det er bare super at handle med Klaus ( Box2brew) leveringen går altid let og smertefrit. De gange hvor der har været misforståelser har jeg sendt en mail og kort tid efter blev der svaret, tak for det.
Brygvejledningen, som altid er frit tilgængelig på hjemmesiden, er let at gå til og forstå, selv med forskellige bryganlæg.
Der er snart brygget en hel del gode og velsmagende bryg, og det er heller ikke sidste gang.
Bestilte et 20L Lys Tjekkisk lager ekstrakt kit. Pakken kom uden opskrift og har hverken kunne komme i kontakt med virksomheden på tlf (tlf nummer på hjemmeside er til en biludlejning) og hvis man skriver på mail kommer den retur med besked om at mail boks ikke kan modtage mail. får man s endeligt fundet frem til deres kontakt formular på hjemmesiden, får man intet svar, så nu står jeg med et øl kit jeg reelt ikke kan bruge
Jeg bestilte en all grain Dubbel. Der lå 250 g kandis indpakket i en pose labelled bygmalt. - Der skulle bruges 500 g Kandis. Så der manglede 250 g kandis og maltblanding.
Har forsøgt at kontakte B2B og indtalt beskeder. Intet svar!
ALL-GRAIN bestilt og modtaget helt perfekt levering fin og fær pris opskrift uden noget hvor man kan se hvad man køber og hvor mange gram så man altid kan skifte humle ud eller korn. Jeg må sige det ser rigtig lovende ud, Tak Hilsen Martin