2,1

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,1

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Hår i isen

Kjøpte to pinneis med sjokoladetrekk og nøtter på UnoX på Rena i går søndag 28/6-26. I isen kom det frem et mørkt kort hår, rett og slett ufyselig. Isen ble umiddelbart kastet. Kona sin is gikk i søpla den også da dette var en ufyselig opplevelse. Ps. Hverken kona eller jeg har kort mørkt hår.

28. kesäkuuta 2026

Den drittbilen spiller jævlig høy…

Den drittbilen spiller jævlig høy musikk om og om igjen med samme melodi på en søndag. Det skal vøre stille på en Søndag. Hvis folk ønsker å kjøpe så vet de når de kommer, så da kan de kutte ut og kjøre rundt området våres i en halvtime og spille den dritt sangen.

14. kesäkuuta 2026

Gigant is.

Gigant is.

Hva i alle dager har skjedd med gigant? Den som var så god før? Nå, etter de forandret smaken, har den blitt kjedelig og smakløs.

Blir ikke kjøpt igjen, desverre.

24. helmikuuta 2026

Diplom isbilen.Det er veldig synd, min barn vente isbilen og prøvde kjøpe is, men sjåfør selge ikke is til min barn pga barn min har 200kr kontant...Han så kan betale kun vipps eller bankkort...Veldig synt og dritt, service ...

25. toukokuuta 2025

Hva har skjedd med Diplom is....

Hva har skjedd med Diplom is....
Står det dårlig til med økonomien?
Har lederne i selskapet for høy lønn?
Har de kreative økonomiske ledere som har funnet løsningen for å spare penger på råvarene men ta like høy pris ute i markedet?

For et eller annet har skjedd med kvaliteten på produktene ute i butikken.
Det smaker rett og slett vann av flere produkter som aldri har smakt dårlig før. Vi snakker ikke om en enkel boks...

Hva med cookie dough isen...
Om dere prøver å kopiere Ben & Jerry isen så vil jeg si det er samme forskjell som Lada og BMW...
Tror at en markedsanalyse er på sin plass for dette er ikke is som holder lenge i det norske markedet...

19. lokakuuta 2024

Elendig service

Elendig service. Var så uheldig å fikk dårlig is. Skulle ha selskap og kjøpte inn noen bokser m is. Den ene var rett og slett grusom. Ikke direkte sur men veldig vond smak. Også grumsete i konsistensen. dette skrev jeg til diplom is on,men de gir blaffen. Ikke en gang et svar tok de seg tid til. Og sånt syntes jeg er dårlig. Kjøper ikke noe mer fra diplom is før de svarer meg og anbefaler andre å finne andre merker for du blir bare ignorert om du har noe å klage på. Skygg unna!!!

19. syyskuuta 2024

"En iskald skulder" fra Diplom-Is

For en stund siden, altså litt lengere tilbake enn det jeg får gått tilbake her henvendte jeg meg til Diplom-Is med en kanskje uvanlig henvendelse. For jeg ville nemlig høre med de om det var mulig å få kjøpe en slik utgående is-figur av typen "Eskimonika"

Det er liksom slik at den skal gjøres litt om siden hun kunne virke krenkende for noen. Og med det så var vi i gang.

Undertegnede har samlet på Diplom-Is effekter lenge og har en, om jeg kan få si det selv fin samling med utgåtte figurer, flagg for Soft-is osv og masse fine klær. Men nok om det.

Jeg formulerte derfor en fin mail til de der jeg fortalte om min "kjærlighet" for selskapet og sendte med noen bilder av samlingen. Samt mitt spørsmål som jeg nevnte. Mailen ble først sendt kundeservice/markedsføring. Men der fikk jeg ikke noe svar så da henvendte jeg meg til sjefen for markedsavdelingen. Ei heller der fikk jeg svar. Så ringte jeg de og spurte om jeg kunne få mailadressen til "sjefen"

Den fikk jeg og sendte en mail direkte til henne. Der fikk jeg heller ikke svar. Og sendte derfor en ny mail. Det samme skjedde. Så ringte jeg og nådde ikke frem. La så igjen en beskjed på svarer. Hun svarte ikke, ei heller tok hun forbindelse i ettertid. Så etter litt frem og tilbake fikk jeg tak i henne. Da var svaret at jada, hun hadde sett både mail og hørt beskjeden på svareren. Fikk også beskjed om at hun var såååå viktig og måtte inn i et møte. Og at min forespørsel ikke kunne imøtekommes.

Det er helt greit og jeg slår meg til ro med det. Figurer er jo å få tak i brukt. Men her hadde jeg lyst på en helt ny og var villig til å betale for det.

Og helt ærlig så syntes jeg de har litt å lære av "Wenche Myhres fan-club" For der var mottoet at "alle skal få svar" Hadde det kostet de veldig mye å bare gitt meg et svar. Og ikke minst bare sagt takk for at du er med på å bevare vår historie tenker jeg.

Mange ledd som har sviktet her. Mulig jeg ikke var "viktig" nok for de. Men hva skal de da med skjemaer jeg kan fylle inn osv da? Uansett, det kommer en ny sommer og jeg gleder meg til å nyte "Kremen av iskrem" fra en annen litt mere vennligstilt aktør som varmer meg bare ved tanken på deres frosne fristelser.

27. joulukuuta 2021

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili