Digitotaal Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

1. Bestelling wordt verzonden met DPD, wat altijd een ramp is. Je kunt geen pakketpunt selecteren bij het plaatsen van de bestelling. Na de bestelling is het niet mogelijk op de site van DPD het afl... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

door storing en uitval van onze vorige telecom aanbieder, die niets snel wist op te lossen, naar Velzart gegaan. onze wensen kenbaar gemaakt, en Velzart kwam met een pasklare oplossing. hebbe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na mijn vraag over tijdelijk internet in mijn huis hebben ze me prima geadviseerd. Samen met mij naar oplossingen gezocht. Ook twee dagen later toen de bestelling binnenkwam hebben ze dit gratis geïn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prima service van Digitotaal in Uithoorn toen ons internet ermee ophield (natuurlijk toen het totaal niet uitkwam). Met een telefonisch consult van 2 minuten hielpen ze ons verder dan de helpdesk van... Näytä lisää

1. Tietokoneet ja tarvikkeet
  2. Tietokonetarvikekauppa
  3. Tietokonehuolto
  4. ATK-tuki ja -huolto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Digitotaal helpt consumenten, zzp’ers, kleine en grote bedrijven om succesvol te zijn en te blijven. Met Digitotaal ICT producten, oplossingen, kennis en advies zorgt Digitotaal dat je dagelijks goed en veilig kunt werken. Digitotaal heeft een landelijk dekkend netwerk van vestigingen én een webshop. Je kunt altijd bij Digitotaal terecht, lokaal én online. ICT totaal leverancier voor zakelijke klanten, consumenten en zzp'ers. Online kopen via de webshop. Betrouwbaar lokaal: 100+ lokale winkels. Persoonlijk advies en service. Eigen technische dienst. Met een landelijk netwerk van meer dan 100 lokale Digitotaal partners is er altijd eentje bij je in de buurt. Dit maakt Digitotaal uniek.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Bestellen gaat goed, goede prijs.

Bestellen gaat goed, goede prijs. Alleen betalen met iDeal.
Pas als je een product in je winkelmandje hebt gedaan en je kijkt dan in je winkelmandje zie je of het product op voorraad is en hoeveel er op voorraad zijn.

10. lokakuuta 2017
Saanut 2/5 tähteä

Slechte ervaring.

Slechte ervaring.
Ik had een grafische kaart en een cpu cooler gekocht bij Digitotaal. Ik kreeg daarna een email waarin stond dat ze een email zouden versturen met het tracking nummer. Dit is echter nooit gebeurd en net toen ik naar de supermarkt was werd een pakket na 2 dagen bezorgd.
Erg onhandig! Want er was wel een tracking code beschikbaar.
Hierdoor moest ik nog eens 2 dagen wachten met het ophalen van het pakketje.
Maar tijdens het uitpakken bleek de cpu cooler er helemaal niet in te zitten.
En na 2 weken kreeg ik uiteindelijk toch nog de cooler in een 2e pakketje. Helaas weer geen tracking code gekregen,
Toen de bezorger aanbelde moest ik naar beneden komen, maar omdat hij vond dat het een beetje lang duurde zette hij het pakketje in het systeem als niemand thuis. Waardoor hij mij het 2e pakketje ook niet kon geven toen ik beneden was!
Weer een dag moeten wachten en een pakketje ophalen.
Al en al heel lang en overbodig bezig geweest met mijn bestelling bij deze webshop. Wat toch makkelijk verholpen zou kunnen worden door statusupdates te geven wanneer ze het pakketje versturen en door het trackingnummer te geven(!).
Wel erg scherpe prijzen trouwens!

21. elokuuta 2017

Goeie service

Goeie service en snel
Pakket was er de volgende dag al alleen ik zelf
Maar kon hem een dag later vlak bij ophalen

30. huhtikuuta 2017

Puik

Prima levering, geen vertraging en nog eens goedkoper dan de concurrenten (in dit geval bestelde ik de steelseries arctis 5)

30. huhtikuuta 2017
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin