Mooie producten, goede leveringen en zeer nette klantenservice. Online bestelling werd snel geleverd. Had een klein probleem bij de levering, deze werd vriendelijke en snel opgelost.
Yritys on vastannut
Bij Dhondt kan je steeds terecht voor een uitgelezen, kwaliteitsvolle collectie van oa geschenken, cookware, alles om gezellig te tafelen, electro, meubelen,... zowel voor indoor als outdoor! De klan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Als Hollander een kamado gekocht bij Dhondt. Scherpe prijs met een mooie winteraanbieding in de vorm van diverse gietijzeren pannen. Zelf afgehaald bij het magazijn in Brugge. Dat was zeker de moeite... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vlotte communicatie en heel vriendelijk personeel! Ik had 2 bestellingen gedaan: 1 voor thuislevering, 1 voor afhalen (dat ik zeker in het weekend nodig had). Afhalen in mijn winkel zou niet tijdig k... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De go-to voor hoogwaardige kook- en woonartikelen. Webshop en winkels in Brugge, Roeselare en Sint-Martens-Latem.
Torhoutsesteenweg 100, 8200, Brugge, Belgia
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Vastaus yritykseltä Dhondt leef mooi
prima verpakt levering netje op tijd top !

Vastaus yritykseltä Dhondt leef mooi
Vroeger was het aangenaam om naar Dhondt leef mooi te gaan in Latem. Nu erger ik mij dood aan de arrogantie van de man (kort haar, zonder baard) achter de kassa. Altijd kort, geen enkel vriendelijk woord, alles is hem te veel. Dit zorgt ervoor dat ik echt niet graag meer naar deze winkel kom. Een vriendelijke goeiemorgen of hoe kan ik je helpen ipv een kort antwoord die je bij elke vraag afblokt, is voor iedereen veel aangenamer. Echt geen persoon om met mensen in contact te komen. Jammer voor zo een leuke winkel! De andere medewerkers zijn wel super vriendelijk, dit mag ook gezegd worden.
Goede en snelle service ,het bestelde product was deels beschadigd door transport , laten weten en paar dagen later werd correct onbeschadigd product geleverd . Zonder enige discussie Top !!!

Vastaus yritykseltä Dhondt leef mooi
Klein vervangartikel van Alessi besteld, alleen bij Dhondt aan een normale prijs te koop en met zeer correcte levering, waarvoor dank

Vastaus yritykseltä Dhondt leef mooi
Snel geleverd en mooi ingepakt omdat het een cadeau was.
Super service.

Vastaus yritykseltä Dhondt leef mooi
Artikel was niet op voorraad maar was op bestelling.
Jammer op site niet te merken, maar we kregen oniddellijk bericht of de aankoop toch nog mocht doorgaan.
Goede communicatie dus.

Vastaus yritykseltä Dhondt leef mooi
Prachtige vazen, snelle levering en op mijn verzoek 1 van de 3 vazen omgewisseld. Heel klantvriendelijk!

Vastaus yritykseltä Dhondt leef mooi
Voor oudjaar nog een eindejaarskado besteld, en het was zo snel in huis. Alles netjes ingepakt en factuurtje erbij. Ben heel blij met de service. De webshop heeft veel keuzes en mooie producten.

Vastaus yritykseltä Dhondt leef mooi
Mooie website en vlotte levering, afhalen in de winkel is ook geen probleem en de mensen zijn zeer vriendelijk. Een top bediening dus, zeker aan te raden

Vastaus yritykseltä Dhondt leef mooi
Firme avec un service client au top 👌
Colis très bien emballé
Je recommande

Vastaus yritykseltä Dhondt leef mooi
Levering was snel en het artikel was goed verpakt. De chef kok is er super blij mee.