Leuke website,veel aanbod.Snel verzonden en superleuk en netjes verpakt met attente kaartjes erbij en een schattig bedankje.Ik ga hier zeer zeker vaker shoppen.Prachtig beeldje gekocht van Willow Tree... Näytä lisää
De Vrolijke Engel is niet zomaar een webwinkel. Elke aankoop krijgt een persoonlijke behandeling. Zelfs al heb je al een hele tijd niett meer van je laten horen, zij herinneren nog precies wie je... Näytä lisää
Het begon met een zeer handige website waar ik heel overzichtelijk te zien kreeg wat ik zocht, met een goed evenwicht tussen klikken (indeling in categorieën) en snuisteren-zonder-geklik. Ik vond er... Näytä lisää
De Vrolijke Engel is top! Prima service, ze denken met je mee, zelfs als je het zelf moeilijk maakt. 😄👍 Je bent daar als klant koning(in), een fijn persoonlijk contact, in het pakketje een persoonli... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Webshop De Vrolijke Engel heeft een breed assortiment aan artikelen op het gebied van Engelen, New Age en spiritualiteit. Originele cadeaus voor anderen of uzelf.
Cunerastraat 34, 1688 WE, Nibbixwoud, Hollanti
- 0229504858
- info@devrolijkeengel.nl
- www.devrolijkeengel.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
De sleutelhangers zijn mooi en net wat…
De sleutelhangers zijn mooi en net wat ik zocht om te schenken. De ontvangers vonden het ook heel mooi . Gr Annelies
Heel snel bezorgd en geweldig mooi…
Heel snel bezorgd en geweldig mooi verpakt!
Aandacht aann.besteed.
Snelle service, mooi.pakketje met ook nog 'n kaartje met lieve tekst.
Leuke website,veel aanbod.Snel…
Zoals jullie alles verpakken
Zoals jullie alles verpakken. Er een waar feestje van maken is ongekend, waar andere bedrijven nog een puntje aan kunnen zeggen. Wauw en wauw🥳
Mooie prijs en op tijd in huis
Mooie prijs en op tijd in huis. Verder is de communicatie erg vriendelijk. Kreeg bij de bestelling ook nog een aardigheidje en een persoonlijk kaartje.
Mijn engeltje is veilig aangekomen
Mijn engeltje is veilig aangekomen. Ik waardeerde de lieve woorden van Paula enorm. Het is alsof de winkeleigenaren hun hart en ziel in hun werk steken. De handgeschreven kaart, de pen met een gelukswens en het kleine cadeautje maakten mijn dag helemaal goed. Heel erg bedankt voor jullie winkel en het warme welkom!
Super service
Snel verzonden, persoonlijk contact, en zelfs een foto gekregen van hetgeen wat ik besteld heb omdat het gelijk naar de ontvanger ging. Echt een dikke aanrader
In brede zin ben ik zeer tevreden!
In brede zin ben ik zeer tevreden, met de mooie Christoffel sleutelhanger die vlot in mijn bezit was, de meegezonden extra attentie wat ik erg lief vond en de onderlinge fijne communicatie.
Dank jullie wel, lieve mensen van de Vrolijke Engel!
Fijne winkel!
Superfijne communicatie, verpakking heel verzorgd en attent en snelle verzending. :)
Superfijne webshop
Superfijne webshop. Pakjes worden altijd liefdevol verpakt met aandacht en lieve aardigheidjes erin. Altijd weer geweldig leuk om te ontvangen
Veel persoonlijke aandacht
Bijzonder goed verpakt met een handgeschreven kaartje en een leuke sticker. Het pakket is met veel persoonlijke aandacht ingepakt.
Geweldige webshop
Ontzettend vriendelijke en meelevende mensen. Ze doen echt hun best om de allerbeste klantenservice te bieden. De producten zijn heel mooi en voor fijne prijzen. Echt een aanrader deze webshop. Ik ben fan!
Supersnelle bezorging
Supersnelle bezorging
Goede vepakking en leuk kaartje met veertje erbij
Uitzonderlijke positieve…
Uitzonderlijke positieve ervaring!Service was uitmuntend!Deze mensen zijn niet zomaar servicegericht, maar warm, betrokken, en communiceren helder en eerlijk inzake onduidelijkheid.Dit om uiterste perfectie te leveren. Kwaliteit van aankoop is boven verwachting. Deze mensen verdienen lovende recensies! Hart en ziel dat in dit bedrijf gestopt is is voelbaar. Lieve Paula, ik ken je niet persoonlijk, maar je hebt oprecht indruk op me gemaakt met jouw betrokken, echt uniek!
Mooie persoonlijke producten met aandacht voor de klant
De mensen achter "De vrolijke engel" zijn mooi van binnen én van buiten, zo ook de producten die ze verkopen.
Deze worden met grote zorg, liefde voor het vak en zeer smaakvol verpakt. De zoutlamp (engel) die ik heb besteld was mooi roze van kleur en staat prachtig in huis. De zelfgemaakte kaarten zijn subliem. Ook de kadootjes die Paula erbij had gedaan waren smaakvol en je ziet dat er veel aandacht voor de klant is, zeer attent ook.
Ik geef Paula en John daarom geen 10 maar een 11!
Het pakketje openmaken was al een feestje.
Het pakketje openmaken was al een feestje met zorg ingepakt met zorg verzonden. Ik zou er zo weer wat bestellen als het nodig is.
Een verrassing
Prachtig, met aandacht ingepakt pakket. Een plezier om uit te pakken.
Tot een volgende keer!
Goed ingepakt en snelle levering
Snelle levering, goed ingepakt zodat het niet stuk gaat tijdens het vervoeren, mooi kaartje bij en bloemzaadjes