Gewoon top levering, goed spul en snelle klantenservice. Snap niet dat hier zoveel negatieve reviews staan.
'Besteld op werkdagen vóór 17.00 uur, de volgende dag in huis', stond bij het artikel vermeld. De bestelling werd in het weekend geplaatst dus we gingen er vanuit dinsdag het pakketje te krijgen. Toc... Näytä lisää
Ik heb een vibrerend eitje gekocht, toentertijd voor EUR 25, maar de gangbare prijs hiervan is EUR 40. De afstandsbediening zou op een maximale afstand van 20 meter moeten werken, maar werkt maar... Näytä lisää
Bestellen via de site zeer eenvoudig en prettig. Klantenservice prima. Maar uiteindlijk gaat het om het product. Ik heb een vacuumpomp aangeschaft waarvan al na 1x gebruik het pompgedeelte het beg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Lloydsweg 28 E, 9641kk, Veendam
- 0598-690453
- helpdesk@edc-internet.nl
- www.desexshop.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Prima kwaliteit en snelle levering
Alles is prima verlopen. Wat ik wel vreemd en hinderlijk vindt is dat je meer stuks kunt bestellen dan dat er leverbaar zijn. Het teveel betaalde wordt wel gecrediteerd, maar eigenlijk krijg je toch niet wat je wilde. Kan dat niet beter ?
TOY JOY
Vlotte en professionele afhandeling. Items zijn kwalitatief overeenkomstig de prijs. .
zou niet weten wat
de bestelling is goed aan gekomen
bedankt voor uw vlotte reactie
gewoon lekker snel!en betrouwbaar
nou mensen goed en snel geregeld
geweldig goed
snel geleverd en netjes verpakt.
per mail laten weten dat hij er aan kom.
wel weinig dames lingerie.
Vriendelijke groet,
aad Wooning
Nette service
Na een wat slechte start - de iDeal betaling nam in eerste instantie een onjuist bedrag over als orderbedrag - vervolgd door een goede service en keurige bezorging.
ik had mijn product ontzettend snel niks meer om te verfijnen!
ik bestelde mijn product en binnen twee dagen had ik het al.
het product was goed en makkelijk te bestellen.
bedankt!
geweldig
Twee nieuwe vrienden moeten soms aan elkaar wennen, ook als is het met een beetje hulp. En nu gaat het goed geweldig zelfs.
beter kan het niet volgens mij.
mij bestelling zeer goed en ook volgens de regels .ook erg fijn dat je bestelling per e-mail kan volgen wanneer ze het pakketje komen brengen en tussen die tijden. en het is bij mij op die tussen die tijden geleverd. ben zeer te vrede hier over. de bestelde artikelen ook keurig in de verpaking. kan niks verder anders over zeggen prefect.
geweldig goed
Ik vond het geweldig, bestellen , betalen en binnen een korte termijn aan huis geleverd. goed verpakt , alles in orde en ikke blij
Snelle service en goedkope verzendkosten
Ik ben zeer te spreken over de snelle en discrete verzending. Ook is de site erg duidelijk en makkelijk om iets te bestellen.
top producten
Wij hebben verschillende dingetjes besteld van de week. Alles bevalt goed. met nadruk het fibrerende eitje.
Wel een beetje jammer dat ons beloofd is dat we nog iets extra's kregen, waarvan ik nu de naam ben vergeten, maar dat niet hebben gekregen. Verder hele snelle bezorging en zeker voor herhaling vatbaar!
Super service.
Snelle service, nette verpakking en goede producten!
snelle levering, smiddags besteld de volgende ochtend in huis.
Top, supersnelle service.
Vlotte en correcte afhandeling gegarandeerd, de service is heel goed en je kan alles in één oogwenk volgen ivm de bestelde artikelen
Gewoonweg TOP, snelle levering en no nonsens.
perfecte webshop
Makkelijk winkelen
goede product informatie
levering snel en discreet
Komen en bestellen al wat jaartjes bij deze shop en bevalt zeer goed
te duur voor wat geleverd wordt
goeie kwaliteit en goed passend
snelle levering van een goed product
Fijne snelle levering, anoniem en goed product