Bij een bestelling waren er een paar verf deeltjes niet goed op een bloemenmeisje.Kreeg direct reactie en krijg zsm n nieuwe ,zelfde dag nog opgestuurd.Daarbij keurig verpakt en leuk met n kaartje... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Heb per toeval deze website gevonden. Wat een leuke originele artikelen verkopen ze. Ik had de bestelling echt heel snel in huis. Met bovendien een hartelijk handgeschreven kaartje erbij en ook no... Näytä lisää
Ik had een bestelling geplaatst an 3 artikelen waarvan er bij aankomst van 1 een stukje afgebroken was. Zonder probleem werd er een nieuw exemplaar opgestuurd. Echt hele fijne service!
Prachtige keramieken bloemen gekocht!! Voor een item dat er niet meer was werd een hele fijne oplossing bedacht. Zal deze site zeker in mijn gedachten houden..niet alleen voor kadootjes voor anderen... Näytä lisää
Originele cadeau's
Overburgkade 12, 2275 XT, Voorburg, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Snel ontvangen, keurig verpakt en n mooi geurzakje bij mijn bestelling. De vogeltjes zijn voor takken op mn werk ( zorginstelling ) onze bewoners zijn er heel blij mee!
Persoonlijk bericht en extraatje was erg attent. Helaas was deel bestelde product niet voorradig. Dat had ik liever voordat ik bestelde geweten.
Kwaliteit van 1 vilten muis was niet zoals ik verwachtte. De andere 3 wel.
Mooi verpakt en op tijd verzonden.
Es war alles perfekt,von der Bestellung bis zur Lieferung.
Artikel wie beschrieben.sehr schön,vielen Dank.

Vastaus yritykseltä Department-M
Zeer vlotte levering en alles keurig verpakt om schade/breuk te voorkomen.
Ben erg blij met de bloemen van keramiek, ze staan heel mooi.

Vastaus yritykseltä Department-M
Great communication on when i could expect my delivery. I am delighted to work with you, as this is a birthday present for my wife.

Vastaus yritykseltä Department-M
Mooi cadeautje voor mijn moeder en eentje voor mezelf! Met zorg verpakt en een presentje erbij. En fijn dat ik het kon afhalen, dank!
Goede communicatie Persoonlijk woordje op een mooie kaart extraatjeen een prachtige koekjestrommel.
Service was goed, prettig contact, mooie keramische bloemen, vlinders, bloemenmeisjes voor een goede prijs, snelle levering. Persoonlijke kaart erbij en een zakje met geurtje voor in de kast of zo. Bij 2e bestelling op het kaartje nog een extra keramiek bloem. Zo mooi al die items. Top
De verzending was zorgvuldig verpakt en kwam met een persoonlijk bedank kaartje. Daarbij was ook het product dat ik had besteld nog mooier dan op ik op de website kon zien. Ik zal er zeker vaker bestellen.
Heb klaprozen rechtstreeks naar een vriendin gestuurd. Ze zijn heel mooi!
De vriendin is er heel blij mee. Goede service en heel snel verstuurd.
Op tijd geleverd met persoonlijk kaartje erbij.
Heel leuk!
Alles prima. Snel, mooi verpakt, en een ook nog een cadeautje en vriendelijk kaartje erbij. TOP!!!