Zeer tevreden over deze bedrijf! Heel snelle levering van Nederland naar België en uitstekende service. Ze reageren ook zeer snel via mail om vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn hun prijzen goe... Näytä lisää
Levering twee dagen, oke. Kreeg wel heel snel bericht van pakket verzonden , tracking ging na 17h00 komen. Dag erna moeten mailen om tracking te krijgen. Ook te omslachtig bij DPD om info te... Näytä lisää
Alle mogelijke producten, originele oliën en supersnel geleverd. Wat wil je nog meer. Al jaren klant.
Bestel al langer olie en auto/motor gerelateerde smeer/schoonmaakmiddelen bij de Olieconcurrent. DPD laat helaas nog al eens een steekje vallen. Dit keer leek het of de doos van een brug was af... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Goede snelle service ook snel verzonden…
Goede snelle service ook snel verzonden
Btw vraagje snel beantwoord
Bestelling snel geleverd met een hele…
Bestelling snel geleverd met een hele scherpe prijs voor de olie.
Duidelijke website,makkelijk om wat te vinden
Prima bedrijf,waardeloze vervoerder
Prima bedrijf, snelle levering. Waardeloze vervoerder.
Klantervaring
Website is overzichtelijk en het olieaanbod zeer uitgebreid. Snel geleverd en toen er een foutje in bleek te zitten is dat keurig afgehandeld.
Gewoon goed en betrouwbaar
Grtz. Michel Min
Het niet beschikbare interieur filter…
Het niet beschikbare interieur filter werd aan de bestelling toegevoegd en keurig gecommuniceerd. Snelle levering. Goede prijs - kwaliteit verhouding.
Goede prijs kwaliteit
Goede prijs kwaliteit, snel bezorgd en uitstekend assortiment aan olie, smeermiddelen etc! Degelijk bedrijf al jaren!
De Olie Concurrent
De Olie Concurrent, altijd scherp geprijsd en snel en netjes afgeleverd.
Weer vernielde artikelen door toedoen van dpd
De bestelde olie was goed verpakt. Toch ziet dpd kans om voor de tweede maal de blikken te vernielen, deze keer zo erg dat een blik lekte. Het lijkt mij zeer aan te raden een contract met andere vervoerder aan te gaan.
The price of the engine oil is good
The price of the engine oil is good. I have bought it many times, but this time I am not satisfied with the courier!! It did not come to the address and it cost me a lot of time to retrieve the oil from a delivery point.
Goede prijs en snel verzonden.
Goede prijs en snel verzonden.
ontvangt niet wat je gevraagd hebt
Ontvangt niet wat ik gevraagd heb , en wanneer ik vroeg om de bestelling even na te kijken kreeg ik geen antwoord meer . Niet klantvriendelijk hoor !
Bedankt Deolieconcurrent en tot nooit meer .
Vlote levering en een zeer gunstige…
Vlote levering en een zeer gunstige prijs.
Ik werk in de garage met korting betaal ik daar nog meer als het dubbele voor de zelfde motor olie
Mijn bestelling lekte bij aankomst…
Mijn bestelling lekte bij aankomst levering geweigerd , email gestuurd wacht nog altijd op levering. Misschien dat dit helpt ben dus erg ontevreden 😫. In zou zeggen maak me blij en stuur datgene wat ik besteld heb lekvrij.
Retesnelle levering
Retesnelle levering. Goede prijs. Dank!
Gewoon erg goed en aanrader
Gewoon erg goed en aanrader. Vaker hier al iets besteld. Goede prijzen, snelle verzending en vriendelijk bij evt. vragen. Top!!
Altijd correcte en snelle levering
Altijd correcte en snelle levering
Supersnelle levering
Supersnelle levering, goede communicatie en product zoals omschreven.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.