Jeg ble veldig overrasket over god kommunikasjon og presis informasjon om alt jeg har lurt på teknisk og sikkert angående produktene. Selv om bestillingen av dekk tok litt for lang tid, ble alt ordnet... Näytä lisää
Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Kundeservicen var helt topp – jeg fikk rask respons på alle spørsmålene mine, og de var både hyggelige, profesjonelle og hjelpsomme gjennom hele prosessen... Näytä lisää
Jeg bestilte 2 stk nye bakdekk til min Bmw e60 i dim 285/30-19.Fikk da raskt et meget godt tilbud på Nankang Noble Sport NS20.Dekkene ble levert på døra mi etter kort tid å dekkene var fæske å fine mæ... Näytä lisää
Kontio icepaw piggdekk ,de er regelrett helt out of this world på dette vinterføre vi har opplevd i vinter 10/10 på disse sinnsyke vinterdekkene med over 1000 pigger, Pr definisjon ordet service de... Näytä lisää
DEKKDUDEN er en dekkforhandler som dedikerer seg til å levere kostnadseffektive dekkløsninger. Vårt engasjement ligger i å tilby dekkløsninger som kombinerer verdi og ytelse på en optimal måte. Vi anerkjenner betydningen av pålitelige dekk, som ikke bare sikrer godt veigrep under ulike forhold, men også sikrer kostnadseffektivitet. Vårt eksklusive utvalg består utelukkende av anerkjente merker fra dekkprodusenter som prioriterer rimelig prising uten å gå på kompromiss med sikkerhetsstandarder og ytelse. Noen av de fremstående merkene vi fører: TOYO, NANKANG, LINGLONG, TRAZANO, EVENT & COMPASAL. Vårt dedikerte team er klare til å gi deg personlig rådgivning og veiledning basert på dine spesifikke behov og preferanser.
Skadbergbakken 48, 4050, SOLA, Norja
- 966 433 71
- post@dekkduden.no
- www.dekkduden.no
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Rimelig pris rask enkel betaling
Rimelig pris rask enkel betaling
Er spent på når varen kommer
God dekk til en bra pris👌 Er veldig fornøyd.
Seriøs og hyggelig selger! Anbefales😊
Anbefales
Bra priser, god service og ikke minst rask service. Anbefales og vil bli brukt igjenn.
Kjapp og god service
Kjapp og god service. Anbefales på det sterkeste 😊🙌
Seriøs selger
Seriøs selger. Fikk dekkene til avtalt tid, svarer på meldinger kjapt.
Hjelpsom med å finne sted for å montere dekk/hjulskift og hvordan dekk vi burde bruke.Gode priser.
Anbefales!
Har handlet over 3 ganger fra han å er…
Har handlet over 3 ganger fra han å er kjempe fornøyd me han. Veldig ryddig handel å svarer fort å veldig behjelpelig
Skal du kjøpe dekk så kjøp fra Dekkduden!
Seriøs og hyggelig selger. Dekkene er supergode og selger følger opp helt til du får dekkene. Var litt forsinkelse pga. posten (ikke fra dekkduden) men han fulgte opp og var tilgjengelig under hele prosessen og holdt meg oppdatert. Anbefales på det sterkeste! Skal du kjøpe dekk så kjøp fra Dekkduden!
Fikk en veldig god pris og service av…
Fikk en veldig god pris og service av Dekkduden. Anbefaler han og kommer garantert til å bruke han igjen.
Veldig bra service!
Veldig bra service!
Fikk bra tilbud på ønskede dekk å gode anbefalinger.
Anbefales😀
Fine priser og hyggelig kundeservice
Fine priser og hyggelig kundeservice. Anbefales
Anbefaler Dekkduden!
Bestilte Goodyear piggdekk, testvinner 2021 fra Dekkduden.
Dekkduden leverer gode produkter, og i henhold til hva som er avtalt. Meget bra service og oppfølging fra hyggelige Mandeep.
hyggelig og profesjonell
hyggelig og profesjonell. dekkene kom som avtalt og til en veldig god pris.
Super kundeservice
Super kundeservice! Svarer alltid på mail, og god kommunikasjon
Beste service noen gang
Beste service noen gang, anbefales på det sterkeste🤩
Veldig god og kjapp service
Veldig god og kjapp service. Dekkene ble levert som sagt👍
Bra produkter til gode priser
Bra produkter til gode priser. Bra respons på spørsmål om produktene. Varene sendes med Postnord og leveres på døren. Har kjøpt tre sett med dekk så langt og er godt fornøyd
Veldig god service
Veldig god service, sjapp leveranse av dekk, med høyeste kvalitet mtp på rimelige prisen og dekkduden ordnet omlegg og avbalansering til en veldig gunstig pris!
Topp service og rask levering!
Ønsket råd om dekk og fikk det raskt avklart, bestilt og levert på døra!
Anbefales!!
Veldig bra service.Svarer på telefon…
Veldig bra service.Svarer på telefon nesten døgnet rundt.Dekkene kommer som avtalt.Virker 110% real.
Rask og ryddig handel!
Rask og ryddig handel!