DEKKDUDEN Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg bestilte 2 stk nye bakdekk til min Bmw e60 i dim 285/30-19.Fikk da raskt et meget godt tilbud på Nankang Noble Sport NS20.Dekkene ble levert på døra mi etter kort tid å dekkene var fæske å fine mæ... Näytä lisää

Kontio icepaw piggdekk ,de er regelrett helt out of this world på dette vinterføre vi har opplevd i vinter 10/10 på disse sinnsyke vinterdekkene med over 1000 pigger, Pr definisjon ordet service de... Näytä lisää

1. Rengasmyymälä
  2. Rengasliike

DEKKDUDEN er en dekkforhandler som dedikerer seg til å levere kostnadseffektive dekkløsninger. Vårt engasjement ligger i å tilby dekkløsninger som kombinerer verdi og ytelse på en optimal måte. Vi anerkjenner betydningen av pålitelige dekk, som ikke bare sikrer godt veigrep under ulike forhold, men også sikrer kostnadseffektivitet. Vårt eksklusive utvalg består utelukkende av anerkjente merker fra dekkprodusenter som prioriterer rimelig prising uten å gå på kompromiss med sikkerhetsstandarder og ytelse. Noen av de fremstående merkene vi fører: TOYO, NANKANG, LINGLONG, TRAZANO, EVENT & COMPASAL. Vårt dedikerte team er klare til å gi deg personlig rådgivning og veiledning basert på dine spesifikke behov og preferanser.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg ble veldig overrasket over god…

Jeg ble veldig overrasket over god kommunikasjon og presis informasjon om alt jeg har lurt på teknisk og sikkert angående produktene. Selv om bestillingen av dekk tok litt for lang tid, ble alt ordnet til slutt, med litt forsinkelse i leveringen. Godt samarbeid med andre lokale selskaper som ligger ved siden av firmaet som kan montere dekk. Jeg kan bare anbefale dette selskapet videre.

4. heinäkuuta 2026

Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen

Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min. Kundeservicen var helt topp – jeg fikk rask respons på alle spørsmålene mine, og de var både hyggelige, profesjonelle og hjelpsomme gjennom hele prosessen. Kunne hente dekkene kort tid etter eg bestilte via tlf.
Prisene er konkurransedyktige.
Det er tydelig at de setter kunden i fokus og ønsker å levere god service.
Kan absolutt anbefales til alle som er ute etter god kvalitet, rask oppfølging og en trygg handel. Jeg kommer gjerne tilbake som kunde!

2. heinäkuuta 2026

Rask og god service

Rask og god service! Bestilte nye dekk, fikk dem montert og felgene ble balansert. Jeg fikk også nye senterkopper til Volvoen min

10. kesäkuuta 2026

Veldig fornøyd med handelen

Veldig fornøyd med handelen! Eieren var svært behjelpelig og tok raskt kontakt da dekkene jeg trengte kom inn. Bestilte på onsdag og fikk dem levert hjem allerede på mandag. Kjempegod service, handler gjerne der igjen og kan varmt anbefale dem videre.

9. maaliskuuta 2026

Fantastisk

Kjøpte både vinterdekk og sommerdekk, kom i posten på snakk om dager og hele levering var rett. Svarte kjapt når eg hadde spørsmål. Kommer definitivt til å handle her igjen. Tipp topp tommel opp

3. marraskuuta 2025

Meget bra priser

Meget bra priser, god service og svarte raskt når jeg lurte på noe. Kommer til å kjøpe dekk igjen fra Dekkduden.

Kan anbefales :-)

4. syyskuuta 2025