Dehoutboer Arvostelua 71

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Ik werd netjes gebeld vanwege een typefout in mijn bestelling met een herinnering aan verlies breedte door zaagsnede Vriendelijk. Behulpzaam Samen de planken los afgeladen voor de veiligheid, zodat... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Online hout kopen? Dan is deHoutboer.com het beste adres! Van hardhout tot vuren, grenen en toebehoren. Altijd een goede prijs.

4,7

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Vlonderplanken en hardhouten balken…

Vlonderplanken en hardhouten balken besteld voor een terras. Mooie rechte balken en planken (lengte 4 a 4,5 meter). Bezorging en verpakking was ook prima geregeld en werd in overleg netjes achterhuis neergezet. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

20. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

goede kwaliteit en uitstekend verpakt

goede kwaliteit en uitstekend verpakt. Jaap heeft het weer met zorg afgeleverd.

8. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dehoutboer

Bedankt voor je leuke review! Zal de complimenten aan Jaap doorgeven!

Saanut 4/5 tähteä

Bekend met levering op de Waddeneilanden

Betrouwbaar en een van de enige die bekend is met levering op de Waddeneilanden. Alhoewel de transportkosten wel behoorlijk zijn.

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dehoutboer

Bedankt voor je review en 4 sterren!
Levering naar Waddeneilanden is inderdaad prima via ons te regelen.

Alles prima

Gebruiksvriendelijke website om te bestellen. Het ophalen van een deel van de bestelling ging goed en ook de bezorging van de rest van de bestelling was prima.

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dehoutboer

Mooi dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je leuke review.

Saanut 5/5 tähteä

Wederom alles op voorraad wat ik nodig…

Wederom alles op voorraad wat ik nodig had. Gratis de AHW mogen gebruiken. Goed en deskundig personeel. Prijstechnisch ook goed. Voor mij een fijne zaak om hout en benodigheden te kopen.

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dehoutboer

Bedankt voor je leuke feedback, altijd leuk om te lezen dat klanten tevreden zijn!

Prima service

Prima service! Denken mee en komen met professionele bruikbare adviezen. Top

8. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dehoutboer

Graag gedaan! Bedankt voor je leuke review.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit , prijs

28. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dehoutboer

Bedankt voor je review en 5 sterren!
Fijn weekend.

Saanut 5/5 tähteä

Super kwaliteit hout voor laagste prijs

Super kwaliteit hout. Ik heb vlonderplanken besteld. Echt top kwaliteit hout voor een nog lagere prijs dan bij de Hornbach.

3. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dehoutboer

Dat is goed om te horen! Bedankt voor je 5 sterren en leuke review!

Snel geleverd

Snel geleverd, goede service, goeie kwaliteit.

3. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dehoutboer

Bedankt voor je leuke review!

Perfect materiaal en service

Perfect materiaal. Uitstekende afleveringszorg en service (Dank Alle💐).
Zeker voor een volgende bestelling mijn adres!!

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dehoutboer

Dat is goed om te lezen dat je zo tevreden bent! We hebben het Alle ook doorgegeven.
Fijn weekend.

Prima assortiment

Prima assortiment om te bouwen met hout en isolatie materialen, vriendelijk personeel en als je voor afleveren kiest, redelijk goed geregeld en goed verpakt. Niet altijd de goedkoopste maar dat hoeft ook niet als je service biedt. Reageert snel op vragen, dus klantenservice okay, ook als het een keer misgaat. Minpunt is bij het afhalen de super frisse en tochtige wachtplek. Dat zou iets beter kunnen.

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dehoutboer

Bedankt voor je review en 4 sterren!
Voor wat betreft het afhalen, bij mooi weer kun je op het pleintje voor de loods wachten en bij regen onder de overkapping of aan het begin van de loods, voor ons werkt dit prima en als je de bon hebt afgegeven kun je bij de auto wachten.

Saanut 5/5 tähteä

Levering was perfect en uitstrekende kwaliteit.

Levering was perfect, alles goed verpakt. Er waren 2 licht beschadigde schutting delen, dit werd tijdens de levering direct vermeld en men had er 3 extra delen bijgevoegd. Kortom, top service. Waar ik ook zeer tevreden over ben is de goede kwaliteit al het materiaal.

23. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dehoutboer

Bedankt voor je leuke feedback en 5 sterren!

Goed materiaal

Goed materiaal, snelle levering en duidelijke updates van je bestelling via de mail. En natuurlijk hele fijne prijzen

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dehoutboer

Graag gedaan! Bedankt voor je 5 sterren en leuke review.
Team de Houtboer

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin