Yritys on vastannut
Ik werd netjes gebeld vanwege een typefout in mijn bestelling met een herinnering aan verlies breedte door zaagsnede Vriendelijk. Behulpzaam Samen de planken los afgeladen voor de veiligheid, zodat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Online hout kopen? Dan is deHoutboer.com het beste adres! Van hardhout tot vuren, grenen en toebehoren. Altijd een goede prijs.
Hollanti
- www.dehoutboer.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Makkelijk afhalen
Bij afhalen verliep, ondanks de drukte, alles zeer gesmeerd. Ook een plank met gebrek werd zo omgewisseld.
Keurig geholpen snel geleverd goede…
Keurig geholpen snel geleverd goede prijs
Mooi optijd geleverd netjes verpakt
Mooi optijd geleverd netjes verpakt
Nette prijzen voor goed matriaal
Top bedrijf!
Goede prijzen, makkelijk bestellen, mooie producten, prima hulp bij het ophalen en ruime parkeergelegenheid.
Vlonderplanken en hardhouten balken…
Vlonderplanken en hardhouten balken besteld voor een terras. Mooie rechte balken en planken (lengte 4 a 4,5 meter). Bezorging en verpakking was ook prima geregeld en werd in overleg netjes achterhuis neergezet. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
goede kwaliteit en uitstekend verpakt
goede kwaliteit en uitstekend verpakt. Jaap heeft het weer met zorg afgeleverd.

Vastaus yritykseltä Dehoutboer
Bekend met levering op de Waddeneilanden
Betrouwbaar en een van de enige die bekend is met levering op de Waddeneilanden. Alhoewel de transportkosten wel behoorlijk zijn.

Alles prima
Gebruiksvriendelijke website om te bestellen. Het ophalen van een deel van de bestelling ging goed en ook de bezorging van de rest van de bestelling was prima.

Vastaus yritykseltä Dehoutboer
Wederom alles op voorraad wat ik nodig…
Wederom alles op voorraad wat ik nodig had. Gratis de AHW mogen gebruiken. Goed en deskundig personeel. Prijstechnisch ook goed. Voor mij een fijne zaak om hout en benodigheden te kopen.

Prima service
Prima service! Denken mee en komen met professionele bruikbare adviezen. Top

Vastaus yritykseltä Dehoutboer
Super kwaliteit hout voor laagste prijs
Super kwaliteit hout. Ik heb vlonderplanken besteld. Echt top kwaliteit hout voor een nog lagere prijs dan bij de Hornbach.

Snel geleverd
Snel geleverd, goede service, goeie kwaliteit.

Perfect materiaal en service
Perfect materiaal. Uitstekende afleveringszorg en service (Dank Alle💐).
Zeker voor een volgende bestelling mijn adres!!

Vastaus yritykseltä Dehoutboer
Snel en op tijd geleverd.

Prima assortiment
Prima assortiment om te bouwen met hout en isolatie materialen, vriendelijk personeel en als je voor afleveren kiest, redelijk goed geregeld en goed verpakt. Niet altijd de goedkoopste maar dat hoeft ook niet als je service biedt. Reageert snel op vragen, dus klantenservice okay, ook als het een keer misgaat. Minpunt is bij het afhalen de super frisse en tochtige wachtplek. Dat zou iets beter kunnen.

Vastaus yritykseltä Dehoutboer
Levering was perfect en uitstrekende kwaliteit.
Levering was perfect, alles goed verpakt. Er waren 2 licht beschadigde schutting delen, dit werd tijdens de levering direct vermeld en men had er 3 extra delen bijgevoegd. Kortom, top service. Waar ik ook zeer tevreden over ben is de goede kwaliteit al het materiaal.

Vastaus yritykseltä Dehoutboer
Snelle service en vriendelijke…
Snelle service en vriendelijke medewerkers

Goed materiaal
Goed materiaal, snelle levering en duidelijke updates van je bestelling via de mail. En natuurlijk hele fijne prijzen

Vastaus yritykseltä Dehoutboer
Snelle levering en vriendelijk en…
Snelle levering en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Vastaus yritykseltä Dehoutboer
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.