Dediamondpainter Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had per ongeluk iets verkeerd gedaan bij een bestelling. Na mailcontact kreeg ik keurig mijn geld retour gestort en de mogelijkheid om opnieuw op de website te kijken om eventueel een nieuwe beste... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Ik heb redelijk lang op mijn bestelling moeten wachten, terwijl er op de website stond: vandaag bestellen, morgen in huis. Toen ik mijn bestelling ontving begreep ik waarom deze zo lang op zich h... Näytä lisää

1. Askarteluliike
  2. Käsityö
  3. Maalaaminen

Yrityksen kirjoittama

Diamond painting bestel je natuurlijk bij De Diamond Painter! GRATIS verzending ,laagste prijsgarantie en breed assortiment. De Diamond Painter maakt uw eigen foto tot een diamond painting. De meeste accessoires, hoge klanttevredenheid, gratis retouren...

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kwaliteit

Duidelijk aangegeven wanneer de levering kwam

27. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Dediamondpainter

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons je mening te geven!

De steentjes passen precies

27. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Dediamondpainter

Bedankt voor uw opmerking, we proberen onze klanten apparatuur van hoge kwaliteit te bieden, het is fijn om te zien dat dit wordt opgemerkt!

Saanut 2/5 tähteä

Zelfde kwaliteit.bij mijn vaste levelancier! Maar wel 7x goedkoper!

Ik had grotere zakjes met steentjes verwacht. Besteld bij Diamond Painter, omdat bij mijn gebruikelijke leverancier slechts "kleine zakjes van 200 steentjes" levert à €0,07 per zakje. De zakjes bij Diamond Painter zijn net zo klein, maar wel 7x zo duur!!!!

11. maaliskuuta 2023

Hallo,

Het spijt me om dit te lezen. We proberen kwaliteitsproducten te hebben en daar hangt een prijskaartje aan. Het spijt me dat je niet tevreden bent met onze site, maar ik wil je bedanken dat je de tijd hebt genomen om je recensie te schrijven, zo kunnen we ons verbeteren.

Saanut 4/5 tähteä

Mooie painting ontvangen

Na een paar kleine diamondpaintschilderijtjes te hebben gemaakt nu een groot stuk besteld. Goede levering. Nu kan ik verder aan mijn nieuwe verslavende hobby.

25. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Dediamondpainter

Bedankt voor je commentaar en we zijn blij dat je ons werk leuk vindt!

Saanut 5/5 tähteä

Nou ik had per ongeluk 2 de zelfde…

Nou ik had per ongeluk 2 de zelfde paintings besteld en had een mailtje gestuurd van dat dat gebeurt was en ze hebben meteen een van die bestelling geannuleerd en werd het geld terug gestort.
Ben super tevrede over de paintings dat ik alleen nog maar bij de diamondpainter bestel

23. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Dediamondpainter

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten!

Saanut 4/5 tähteä

Zeer goede service

Zeer goede service. Was iets mis met mijn bestelling en is zonder problemen of discussie perfect opgelost. Echt super tevreden.

19. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Dediamondpainter

Hartelijk dank voor uw feedback! We proberen een zeer responsieve klantenservice te hebben en het is geweldig om tevreden klanten te zien als resultaat!

Saanut 5/5 tähteä

T.o.v.andere firma's Het betere werk.n andere firma's,goede…

Ten opzichte van andere firma's,goede getrouwe weergave van aangeboden painting na voltooiing.Geen gedoe,gewoon goed op alle gebieden.Gewoon een plezier om met deze firma samen te werken,doe zo voort .Een tip:de klant informeren hoe lang een bestelling ongeveer onderweg is?

15. joulukuuta 2022

Hallo,

Heel erg bedankt voor je commentaar. Het is fijn om te zien dat ons werk wordt gewaardeerd! En ik zal je advies onthouden voor de toekomst!

Saanut 1/5 tähteä

Heeft nooit mijn mail beantwoord met de…

Heeft nooit mijn mail beantwoord met de vraag die ik had

31. joulukuuta 2022

Hallo,
Het spijt me om dit te lezen, normaal gesproken krijg je binnen 24 uur een antwoord op je e-mail. Ik nodig je uit om opnieuw een e-mail te sturen, dan zou dit niet meer mogen gebeuren.

Nooit aangekomen

Nooit aangekomen. 2 weken verder geen reactie op contact formulier...
Ik wil mijn geld terug maar onbereikbaar!

23. helmikuuta 2023

Hallo,

Het spijt me om dit te lezen, we beantwoorden alle e-mails die we ontvangen over het algemeen binnen 24 uur. Ik nodig je uit om hiervoor een bericht te sturen naar de klantenservice.

Oja vergeten te melden

Oja, nog vergeten te vermelden, het pakket zou verstuurd worden in een “luxe” verpakking, nou het WAS gewoon in bubbeltjes plastic.

8. maaliskuuta 2023

Hallo,

Het spijt me om dit te lezen, het is niet normaal. Ik nodig je uit om contact op te nemen met de klantenservice om je probleem op te lossen.

Goede verpakking

Goede verpakking. Goede steentjes. Goede prijs. Heel blij mee.

7. maaliskuuta 2023

Bedankt voor je mening!

Saanut 1/5 tähteä

Slechte levering pakje wordt niet…

Slechte levering pakje wordt niet geleverd van colis prive

2. maaliskuuta 2023

Hallo,

Het spijt me dat er iets mis is gegaan. Ik nodig je uit om contact op te nemen met de klantenservice op onze website zodat zij een oplossing voor je probleem kunnen vinden.

Ik heb eerst gezegd

Ik heb eerst gezegd, dat is niets voor mij. Daar heb ik geen geduld voor.
Maar na het overlijden van mijn patner, ben ik er toch aan begonnen. Het geeft me rust en ontspanning. Heb 2 van 20x20 gemaakt en ben nu bezig met 1 van 30x40. En denk dat ik de nachtwacht ook een keer doe.

1. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Dediamondpainter

Heel erg bedankt voor je commentaar, het verwarmt mijn hart om het te lezen.

Saanut 1/5 tähteä

De pakjes zijn te lang onderweg

De pakjes zijn te lang onderweg, heb het nog steeds niet ontvangen.

26. helmikuuta 2023

Hallo,
Het spijt me om dit te lezen. Ik nodig je uit om contact op te nemen met de klantenservice op onze website, zodat zij je kunnen helpen dit probleem op te lossen.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin