Ten opzichte van andere firma's,goede getrouwe weergave van aangeboden painting na voltooiing.Geen gedoe,gewoon goed op alle gebieden.Gewoon een plezier om met deze firma samen te werken,doe zo voort... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik had per ongeluk iets verkeerd gedaan bij een bestelling. Na mailcontact kreeg ik keurig mijn geld retour gestort en de mogelijkheid om opnieuw op de website te kijken om eventueel een nieuwe beste... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb redelijk lang op mijn bestelling moeten wachten, terwijl er op de website stond: vandaag bestellen, morgen in huis. Toen ik mijn bestelling ontving begreep ik waarom deze zo lang op zich h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik had grotere zakjes met steentjes verwacht. Besteld bij Diamond Painter, omdat bij mijn gebruikelijke leverancier slechts "kleine zakjes van 200 steentjes" levert à €0,07 per zakje. De zakjes bij Di... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Diamond painting bestel je natuurlijk bij De Diamond Painter! GRATIS verzending ,laagste prijsgarantie en breed assortiment. De Diamond Painter maakt uw eigen foto tot een diamond painting. De meeste accessoires, hoge klanttevredenheid, gratis retouren...
Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Meerdere keren bij de Diamond Painter besteld en in super goede kwaliteit telkens binnen gekregen. Kleuren zijn mooi en ze staan al snel op de stoep met je bestelde producten.
Echt een aanrader dus en ga ik hier ook zeker vaker bestellen!

Vastaus yritykseltä Dediamondpainter
Het bestelde artikel voldeed volledig aan de verwachting. De levertijd was conform de eerdere mededelingen hierover.

Vastaus yritykseltä Dediamondpainter
IK HAD EEN , ACHTERAF, ONTERECHTE KLACHT MAAR ONDANKS DAT HET EEN FOUT VAN MIJN KANT WAS WILDE DE DIAMOND PAINTER HET TOCH VOOR MIJ OPLOSSEN ZONDER KOSTEN.
DAT HEB IK BIJZONDER GEWAARDEERD

Vastaus yritykseltä Dediamondpainter
Ik had de levertijden moeten lezen in de voorwaarden, maar had al besteld.
Het is nu 12 dagen geleden en heb mijn pakketje nog niet binnen.
Had het eigenlijk bij aliexpress moeten bestellen, dan duurt het net zo lang en is een stuk goedkoper voor hetzelfde stuk.
Een leer voor de volgende keer

Vastaus yritykseltä Dediamondpainter
Goede prijs kwaliteit. Netjes verpakt. Soms wel even geduld nodig voor ontvangst, maar een klein minpuntje.
Linda uit België

Vastaus yritykseltä Dediamondpainter
In het Nederlands had nog beter geweest... Verder helemaal tevreden met jullie producten!

Vastaus yritykseltä Dediamondpainter
Super mooi echt prachtig tot in de details, super service

Vastaus yritykseltä Dediamondpainter
De creaties trokken mij aan, apart, anders dan anders, de kleuren en de ontwerpen maken dat ik elke dag zin heb verder te gaan. Toppie...

Vastaus yritykseltä Dediamondpainter
Het product is goed, helaas duurt het even voordat het uit China hier arriveert.

Vastaus yritykseltä Dediamondpainter
Ik heb inmiddels al zoveel paintings gemaakt, ben er altijd heel blij mee en ook diegene die ze van mij krijgen.
Wat een waardeloze behandeling van klachten.
Je wint nooit van ze.
Zeer trage communicatie per mail.
Zijn alleen maar uit op winst maken. Gooien met kortingen maar een goed product leveren is er niet meer bij.
Ik zeg, niet bestellen hier!!!!
Ik wil mij uitschrijven, zie nergens op de site een mailadres behalve supp @dediamondpainter.nl alleen krijg ik die weer terug. Volgens mij is het verplicht om op de website je te kunnen uitschrijven
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.