De Boer Lederwaren en Bijoux Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een boodschappen trolley besteld. Deze was defect. Contact opgenomen met De Boer lederwaren. Werd er vriendelijk te woord gestaan met een medewerker. Communicatie via mail verliep ook prima. Eé... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het product (onderdeeltjes van milano) werd heel snel verstuurd . De kleur van het steentje viel tegen . Na het terugsturen stond het aankoop bedrag weer snel op m'n rekening . Heel prettig en klan... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ben zeker geslaagd, een mooi iets een pet die je gelukkig maakt, lang naar gezocht, en nu gevonden, wat een waardevolle ervaring!! Zo mooie coupe, je voelt je in alles boven alles uit, wie je bent, om... Näytä lisää

1. Elektroniikka & Teknologia

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

69 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Na even googlen naar leren riemen kwam…

Na even googlen naar leren riemen kwam ik al gauw bij de Boer lederwaren en Bijoux terecht voor een niet al te dure riem.
De aankoop van de Timbelt leren gleufjes riem 4 cm zwart ging eenvoudig. De riem ziet er goed en leuk uit. Door de gleufjes is het handig op elke gewenste lengte te dragen, mits je de goede lengte van de riem hebt besteld natuurlijk 😉.
De bestelling werd ook snel geleverd.

3. toukokuuta 2026

Blij met mijn boodschappentas

Uitstekende kwaliteit van de canvas boodschappentas Beagles. Goed verpakt en - hoewel dat van mij niet hoeft - toch binnen één dag bezorgd. Informatieve en overzichtelijke website.

5. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Prima service, dikke pluim.

De tas die ik wilde aankopen was er niet in de gewenste kleur. De volgende dag wist ik dat ik ze nog kon krijgen. Dezelfde avond de bestelling geplaatst en de volgende middag thuis geleverd .
Vlotte communicatie, een dikke pluim voor de goede service.

17. huhtikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

De eerste en laatste keer

In februari voor het eerst wat besteld en meteen voor het laatst. Artikel viel tegen, dus geretourneerd. We zijn bijna 2 maanden verder en de retour is nog steeds niet verwerkt. Ik krijg steeds aanmaningen, inmiddels met 8 euro extra kosten. Zeer slecht dit.

31. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Na mindere reviews onterecht ongerust

Na mindere reviews wat ongerust. 28/11 hele kleine bestelling gedaan(2 prachtige beschermengeltjes met natuursteen en mooie spreuk) en geen bevestigingsmail gezien. 30/11 mailtje gestuurd of ze de order hadden ontvangen. Uur later mail terug dat de bestelling goed was binnengekomen en ook direct was opgestuurd.
En inderdaad iets later keurig verpakt via brievenbuspakketje ontvangen. Heel blij met deze uitstekende service!!

30. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Niet aangesproken

Ik was met mijn dochter in de winkel om naar een schoudertas van leder te kijken ( voor school dus sterk en duurder , okay dat mag ) en verwachtte wel service en sowieso dat je aangesproken word op zo n niveau winkel ,maar het personeel had conflicten achter de balie dus zijn we maar weer weg gegaan …

16. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte klantenservice!

Als nieuwjaarskadootje een tas voor mijn moeder gekocht bij De Boer Lederwaren. Zij kwam er al snel achter dat de tas scheef gestikt was, waardoor de rits van 1 vak elke keer naar binnen valt, zodat ze die niet kan openen. Ze moet dan een ander ritsvak openen, de zijkant van de tas naar buiten drukken en dan kan de tas weer open. Zodra ze hem weer dicht doet schiet de zijkant bijna meteen weer terug naar binnen. Na meerdere mails (waar slecht op gereageerd werd) en telefoontjes kregen we vandaag het bericht dat "hide&stitches niet bekend is met het probleem en er dus niets aan gaat doen". Wat ontzettend slecht, dit. Ik ben hun klant, dan moeten zij toch ook het probleem oplossen en niet zo makkelijk van zich afschuiven? Mijn moeder was zo blij met haar mooie tas, maar neemt hem nu niet meer mee omdat ze die rits elke keer zo vervelend vindt.

Ik vindt de klantenservice ronduit waardeloos, slecht reageren en problemen afschuiven. Absoluut niet je best doen voor de klant. We werden van het kastje naar de muur gestuurd. Niet verwacht van zo'n bedrijf, jammer!!

14. helmikuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Product niet zoals verwacht

Ik heb de leren xl toilettas van Chesterfield besteld. Op de foto zag hij stoer en doorleeft uit. In het echt komt hij saai en eentonig over. Zeker niet zoals op de afbeelding. Erg jammer.
Ook zijn de retourkosten voor eigen rekening!
Verder goede service bij retourneren en ook snelle levering bij bestellen!

28. syyskuuta 2021

prima webshop!

Op vrijdagmiddag een bestelling geplaatst. Helaas niet op zaterdag afgeleverd. Maar dinsdag door PostNL. Brievenbuspost met track & trace .Een bedankt kaartje en 10% korting voor de volgende bestelling, erg leuk!

31. tammikuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin