Ik had een boodschappen trolley besteld. Deze was defect. Contact opgenomen met De Boer lederwaren. Werd er vriendelijk te woord gestaan met een medewerker. Communicatie via mail verliep ook prima. Eé... Näytä lisää
Het product (onderdeeltjes van milano) werd heel snel verstuurd . De kleur van het steentje viel tegen . Na het terugsturen stond het aankoop bedrag weer snel op m'n rekening . Heel prettig en klan... Näytä lisää
Hebben gezegd dat het wegens vakantie iets langer zou duren, maar alsnog een snelle levering na hun vakantie
Ben zeker geslaagd, een mooi iets een pet die je gelukkig maakt, lang naar gezocht, en nu gevonden, wat een waardevolle ervaring!! Zo mooie coupe, je voelt je in alles boven alles uit, wie je bent, om... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.
Europaboulevard 4, 1825SB, Alkmaar, Hollanti
- 0725610949
- info@deboerlederwarenenbijoux.nl
- www.deboerlederwarenenbijoux.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Mooi product, snel verzonden
Mooi product, goed verpakt, snel verzonden.
De ketting die ik bij De Boer…
De ketting die ik bij De Boer Lederwaren en Bijoux bestelde, was net zo mooi als op de foto. Ik was aangenaam verrast. De verpakking was minstens zo mooi. Een cadeautje!
Mooi en compact rugzak
Mooi en compact rugzak.was perfect voor mijn reis en paste precies onder de stoel.Veel kosten bespaard aan bagage.
Goeie kwaliteit
Goeie prijs
Zebra crossbodytas kleur champagne
Leuke tas en prachtige kleur.
Snelle service en leuke webshop.
De tas inmiddels supersnel ontvangen
De tas inmiddels supersnel ontvangen, ontzettend goed verpakt en in prima staat. Prettige indeling , veel ruimte en toch niet te groot. Ben er dan ook enorm blij mee. Ik hoop er lang van te kunnen genieten.
De prijs meer dan waard.
De bestelling werd volgens afspraak…
De bestelling werd volgens afspraak geleverd.
Super snelle levering !
Super snelle levering !!
Dank je wel.
Hele goede service!
Hele goede service!! Was wat mis met de rits van mijn tas. Hebben ze fantastisch opgelost!
de zoveelste sleuteletui van julie
Mooie tas
Mooie tas, soepel leer. Makkelijk besteld en binnen 3 dagen in huis. Echt top !!
snelle levering
werd snel geleverd
werd snel geleverd, ziet er mooi uit en de telefoon past er prima in
Mooie koffer
Hele mooie kleur. De koffer is lekker royaal, er kan veel in en fijne verstelbare handgreep tot goede hoogte in te stellen. Wieltjes rijden heel soepel.
Mooie riem en snel geleverd
Perfect
Ruime keuze, goede zoek functie, snelle levering en ook nog volgens afspraak
Betrouwbaar en vlotte afhandeling.