Jeg havde en virkelig god oplevelse hos tandlægen i forbindelse med en rodbehandling – noget jeg ellers havde været lidt nervøs for på forhånd. Tandlægen var utrolig sød, rolig og professionel, o... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hej Alle Selv kommet i klinikken siden 2010 Tandstatus var ringe, men "VUPTI" og den blev G O D ..endda Super God faktisk 🙂 ...og dét kommer ikke ud af den blå luft.... Näytä lisää
Hos Østerbro tandlæge gør de altid den største indsats for at man føler sig godt tilpas som patient - også når man ikke kan lide at gå til tandlæge. Et professionelt, dygtigt tandlægehus, som jeg give... Näytä lisää
En varm anbefaling til Østerbro Tandlægecenter og ikke mindst til Daniel, som er super professionel og yderst kompetent til sit arbejde. Han og det øvrige team møder dig altid med et varm smil. En for... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Velkommen til Østerbro TandlægeCenter/De5smil – din lokale tandlæge i København. Vi stræber efter at give dig og alle vores patienter en enestående oplevelse og behandling hver gang, du besøger os. Vi har stor erfaring med at hjælpe patienter med tandlægeskræk, og vi har hjulpet mange med at overvinde deres frygt. Hos os kan du forvente 100% smertefri behandling, så du behøver ikke at bekymre dig om smertefulde procedurer. Vores receptionister, klinikassistenter og tandlæger vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre, at du føler dig tryg og godt tilpas under hele dit besøg.
Yhteystiedot
Hans Knudsens Plads 2, 2100, Østerbro, København, Tanska
- 39202320
- info@de5smil.dk
- www.de5smil.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Dedikerede, dygtige, detaljeorienterede og målrettede
Jeg har gået ved Østerbro TandlægeCenter i +10 år og jeg er stadig meget tilfreds. Derfor bruger jeg dem stadig, selvom jeg er flyttet fra Østerbro. Senest har jeg været igennem et større tandretningsforløb med Invisalign, hvor Ankica og Venus har været meget dedikerede, dygtige, detaljeorienterede og målrettede. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet og generelt alt personalet hos Østerbro TandlægeCenter. Jeg giver dem hermed mine varmeste anbefalinger.
Ikke et rart sted
Vil ikke anbefalede denne tandklinik! Nåede kun at have et enkelt besøg i klinikken og satte aldrig mine ben der igen. Jeg blev faktisk “smidt ud” af klinikken, over telefonen af ejeren af klinikken. Har aldrig prøvet noget lignende og aldrig noget der var så ubehageligt! Jeg fik en “second opinion” hos en anden tandlæge ang. en behandling jeg muligvis skulle igang med og det var åbentbart ikke noget hun var tilfredse med. Det blev hun meget sur over og sagde at jeg ikke skulle komme der mere og smed efterfølgende røret på. Meget ubehageligt og virkelig uprofessionelt. Det er længe siden jeg havde denne oplevelse, men en oplevelse jeg sent vil glemme!!!!
Svar tilbage til Østerbro Tandlægecenter: Der husker du vidst helt forkert. Den diagnose du stillede var i den grad forkert. I mente at mine problemer/smerter skyldtes at jeg havde problemer med mit bid/tandstilling. Har siden fået stillet den rigtige diagnose og den har intet med mit bid at gøre. Så er da glad for at jeg ikke fortsatte med videre (fejl)behandling hos jer. Derudover skriver du at jeg har tabt en klagesag hos jer, det har jeg ikke. Jeg har givet afkald på erstatning i forhold til mange fejlbehandlinger, bl.a hos jer. Faktisk har jeg fået tilkendt erstatning pga. fejlbehandling. Det handler sådan set heller ikke om penge, men om måden jeg blev behandlet af jer på. I var meget uforskammede og du havde en virkelig dårlig tone over for mig i telefonen. Og igen var det ikke mig der forlod jeres klinik, det var jer der bad mig om, ikke at komme igen fordi jeg havde fået en second opinion hos en anden tandlæge, hvilket man er i sin gode ret til. Så derfor kan jeg desværre ikke anbefale behandling i jeres klinik.

Vastaus yritykseltä Østerbro TandlægeCenter - Tandlæge Østerbro
Super tandlæge klinik
Jeg har fået ordnet mine tænder på klinikken i over 25 år.
Er altid blevet behandlet super godt af meget venligt og kompetent personale.
Således også idag.
Kan varmt anbefale klinikken.
Københavns bedste tandlæger 👍🙂
Stor ros til Østerbro Tandlægecenter og Tandlæge Lazar
Stor ros til Østerbro Tandlægecenter og i særdeleshed Tandlæge Lazar som er utrolig kompetent og empatisk.
Jeg havde været i et meget uheldigt forløb ved en anden tandlæge (Godt Smil) og kom til Østerbro Tandlægecenter. De var effektive og virkelig kompetente fra mit første besøg og jeg har siden været utrolig tilfreds med at gå hos dem. De kan varmt anbefales!
Er utrolig glad for min tandlæge…
Er utrolig glad for min tandlæge (Lazar) Super venlig og kompentent - og så har de flere gange været utrolig flexible ved “hastesager”.
Kan varmt anbefale.
5 stjerner herfra :-)…
VIRKELIG kompetente tandlæger og tandplejere. Søde, smilende, empatiske og behagelige at komme hos. Stemningen på klinikken er god, og der er stort set aldrig ventetid. Kan VARMT anbefales :-)
God kyndig behandling med faglig…
God kyndig behandling med faglig integritet. Det eneste jeg fortryder er at jeg ikke fik gjort det før.
Invisalign- dejligt nemt forløb.
Invisalign- dejligt nemt forløb.
Jeg er altid blevet mødt af smil i klinikken. De kommer med deres professionelle råd og vejledning og guider godt igennem hele processen. Jeg er SÅ glad for mit nye smil.
Christian er meget fagligt kompetent
Christian er meget fagligt kompetent, hurtigt, fair.
Selve klinikken God stemning - ikke tandlæge klaustrofobisk.
Anbefales klart!
Fantastisk god behandling
Fantastisk god behandling, af en super dygtig tandlæge og assistent. Kan varmt anbefales 😁
Perfekt oplevelse med invisalign
Perfekt oplevelse med invisalign. Jeg følte mig i trygge hænder siden første dag, og kunne hele tiden følge med i processen. Slutteligt fik jeg fyldt plast på mine fortænder. Resultatet er så fint. Kan varmt anbefales!
/Emma
Altid super god behandling med højt…
Altid super god behandling med højt fagligt niveau og venlig betjening. Kan absolut anbefales.
Skuffende oplevelse.
De 5 smil har altid været mit foretrukne sted. Men denne her gang blev jeg skuffet.
Ringede ind for at få en akut tid, da noget af min plastfyldning var gået i stykker. Fik en tid hos Christian nogle timer efter, hvilket var super fedt så man ikke skulle gå en weekend i møde med smerter.
Ved ikke om Christian var stresset den dag, men han kom ind med en meget overfladisk og arrogant attitude. Da jeg har lidt tandlægeskræk, ville jeg helst undgå at få bedøvelse. Han viste ikke den store forståelse eller omsorg og kom bare med en spydig bemærkning med ‘at det lignede da ellers at jeg var vant til lidt af hvert’. Nå tak for det! Fik bedøvelsen og lå så og ventede mens han var inde ved en anden. Følte mig meget utryg og dårligt tilpas, og min tandlægeskræk blev i hvertfald ikke mindre. Han kom ind igen efter lidt tid og spurgte overfladisk ‘Hvordan virker bedøvelsen’, da den virkede fint gik han så i gang. Der var ikke meget information undervejs. Og da han var færdig kørte han bare min stol op uden at sige et ord og forlod rummet ligeledes uden at sige et ord. Opdagede at han ingen gang havde ‘ryddet op efter sig selv’ inde i min mund. Der var stadig en aflang vat ting, som klinikassistenten måtte hjælpe mig med at få ud.
Sad lidt afventede og ventede på om han kom ind igen, da jeg følte det var en lidt mærkelig måde at afslutte en behandling på. Men fik så af vide at han var gået videre.
Klinikassistenten skal dog i hvertfald have 5 stjerner, for at være enormt sød og imødekommende.
Vil nok stadig komme hos de 5 smil, men det bliver hos en af de andre tandlæger end Christian.
Fantastisk tandlægeklinik, kan varmt anbefales
Super god oplevelse!! Meget venlige og smilende personale. Bliver først mødt af den søde receptionist Camilla og derefter tandlægen Mathias, som er dygtig og behagelig, jeg vil helt sikkert gerne komme igen.
5- store stjerner
Vil gerne give bedste anbefaling af Østerbro Tandlægecenter.
Tandregulering behandling er blevet udført professionelt og engageret. Altid venlig, smilende og hjælpsom personale.
5-store Stjerner
vh Veronica Darre
God og fantastisk behandling👍💐❤️❤️
Fantastisk service og behandling
Altid venlig, smilende og fremragende service. Jeg nyder ligefrem at gå til tandlæge, for de gør hvad de kan for at få de værste ting (sprøjter etc) til at føles så lidt ubehageligt som de kan. Der er en god stemning på klinikken og jeg føler mig altid tryg og rigtig godt behandlet.
Super akut behandling i trygge rammer👍
Tabte en guldkrone mens min normale tandlæge var på ferie 😳 kontaktede østerbro tandlægecenter og har nu fået en super og meget kompetent behandling hos Christian Arndal. Porcelænskrone blev fremstillet på en time og alt er godt. Kan kun anbefale stedet på det varmeste.👍😀🦷🪥
Anbefaler denne tandlæge
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.