Meget tilfreds også med seneste laptop købt hos jer. Fem stjerner for grundig, pædagogisk og ikke mindst tålmodig vejledning pr telefon inden køb, for en super skarp pris, for lynhurtig levering og fo... Näytä lisää
Nem hjemmeside. SUPER produkt til prisen. Høj kvalitet. Konceptet er miljøvenligt. Har brugt Datamarked flere gange. Produkterne har holdt adskillige år. Vender tilbage når det en gang igen,... Näytä lisää
Østre Fælledvej 16, 9400, Nørresundby, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ka noget godt komme fra Vendsyssel? Ja, her lover man ikke mere en man kan holde. Så hvis du køber en “grade B” er det mindst det du får. Men man kan ligesom mig blive ovenud positivt overrasket. Så super oplevelse, igen, også med forsendelsen.

Vastaus yritykseltä Datamarked.dk
Altid god service samt kompetente personer der er gode til at guide til det rigtige match.
Mvh
Arne

Vastaus yritykseltä Datamarked.dk
Hurtig levering og synes selv at det har været et godt køb i forhold til prisen

Vastaus yritykseltä Datamarked.dk
Blev mødt af venlig personale, som lige præcis satte fingeren på det brugte Lenovo-et-eller-andet, som jeg manglede. Fin og god behandling, og tak for det.
Peter Heby.

Vastaus yritykseltä Datamarked.dk
Har handlet hos Datamarked flere gange og har erfaret, at de har nogle fine produkter til overkommelige priser. Tillige med en god service, hvis der skulle være et problem.

Vastaus yritykseltä Datamarked.dk
Købte en ipad pro a-grade - flot og lever helt op til forventning - MEN - den leveres så med en meget gammel, meget slidt oplader (USB-A), som ikke er egnet til at oplade en ipad pro med - det går ufattelig langsomt. Det havde været bedre helt at lade være.
OPDATERING:
Blev efter min anmeldelse kontaktet af Datamarked, som beklagede og berettede at det var en fejlpakning. En korrekt og lidt mindre slidt oplader (USB-C) er nu landet hos mig her til morgen.
Godt at der pro-aktivt og hurtigt blev ageret på fejlen.
Tak for handlen - uanset en hård "fødsel" :) har Datamarked udvist handlekraft - det er godkendt!!!
Hermed en stjerne mere - om end den femte stjerne må udeblive pga alt "bøvlet".

Vastaus yritykseltä Datamarked.dk
Købte en bærbar som ikke virkede da jeg kom hjem. Dagen efter da de åbnede gjorde de et fantastisk arbejde og fik den bærbare op og køre. Flinke og høflige medarbejder som arbejder hurtigt og præcist. Rigtig god oplevelse det er den tredie bærbar som jeg har købt

Vastaus yritykseltä Datamarked.dk
Har lige købt iPad no 4 op telefon og det løse der har jeg altid gerne ville handle Den her gang var det en here jeg handlede med viste alt

Vastaus yritykseltä Datamarked.dk
Jeg bestilte en brugt Mac Mini i grade B stand. Jeg synes at standen på den var Grade A, så meget tilfreds. Desuden hurtig levering. Så det blev til 5 stjerner ud af 5.

Vastaus yritykseltä Datamarked.dk
Fine produkter til gode priser. Købte en Lenovo Laptop som jeg er meget tilfreds med.

Nem hjemmeside.
SUPER produkt til prisen. Høj kvalitet. Konceptet er miljøvenligt.
Har brugt Datamarked flere gange. Produkterne har holdt adskillige år.
Vender tilbage når det en gang igen, bliver behov for nyt (brugt).

Vastaus yritykseltä Datamarked.dk
Bruges jeg nu flere år, hurtig levering og meget flink værksted, hvis da nogen galt med Mobiltelefon eller Computer/Tablet.
Varmest anbefaling.