Greenlaptops Arvostelua 1 133

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg købte en brugt laptop, grade B, fra den lavere ende af prisskalaen og forventede på baggrund af beskrivelsen en maskine med tydelige brugsspor. Umiddelbart ser den for mig dog ny ud. Der kan da... Näytä lisää

Anders udviste en fantastisk kundeservice. På trods af hans ferie ulejligede han sig flere gange med at besvare mails. Undervejs ændrede jeg min ordre og alt udstyr kom forsvarligt indpakket og lige t... Näytä lisää

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

1 t. arvostelua

fuld tilfreds

alt som det skal være

23. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Greenlaptops

Tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at alt var, som det skulle være.

Pc og docking station

Hurtig levering og produktet levede op til det lovede

5. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Greenlaptops

Mange tak for din feedback. Godt at høre, at både levering og produkter levede op til det lovede.

Vastaus yritykseltä Greenlaptops

Tak for de pæne ord 👍 Vi er glade for, at du oplevede både hurtig levering og god service.

SUPER FED DIALOG og ditto ekspedition

SUPER FED DIALOG og ditto ekspedition. Alt gik som aftalt og planlagt 💪😎

16. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Greenlaptops

Tusind tak for din anmeldelse 💪😎 Det er fedt at høre, at både dialog og levering spillede, som aftalt.

Very good

Very good. 👍

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Greenlaptops

Thank you for your review 😊 We’re happy to hear you had a very good experience.
Best regards
Anders // Greenlaptops.dk

Fik god vejledning om computeren ankom…

Fik god vejledning om computeren ankom to dage efter køb.

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Greenlaptops

Tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at du fik god vejledning, og at computeren hurtigt var fremme.

Købt brugt laptop

Købt brugt laptop. Den var pænere end beskrivelsen. Ikke en skramme eller ridse.
Servicen er super god. Lyn hurtig levering.
Firmaet kan varmt anbefales.

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Greenlaptops

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏 Det er virkelig godt at høre, at standen overgik forventningerne, og at både service og levering var i top.
Anders // Greenlaptops.dk

Hurtig og god service :-)

11. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Greenlaptops

Tak for din feedback 😊 Vi er glade for, at du oplevede både hurtig og god service.

Meget serviceminded

Greenlaptops.dk får 5 stjerner. Meget professionel, behagelig og serviceminded. Fik hjælp til ALT og god kommunikation, hele vejen i gennem processen.

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Greenlaptops

Tusind tak for de pæne ord 🙏 Det betyder meget, at du oplevede god kommunikation og hjælp hele vejen igennem.

Engageret kundeservice

Anders har i en periode på over ½ år været i kompetent dialog med mig i forbindelse med en erstatning for min temmelig outdatede laptop. Mine overvejelser og spørgsmål er blevet besvaret hurtigt, personligt og relevant.
Jeg endte med at købe en laptop der havde de rette specs men ikke fungerede for mig (den larmede og varmede for meget - højtydende CPU). Jeg var ikke glad og Greenlaptops sendte mig fluks en returlabel. Vi fandt frem til en anden maskine der passede bedre til mine eksklusive behov.
Hele forløbet kunne ikke være bedre - jeg gi'r gerne 10 stjerner.
Tak for hjælpen - jeg er en glad kunde!

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Greenlaptops

Tusind tak for din meget grundige og flotte anmeldelse 🙏 Det glæder os virkelig, at vi sammen fandt den helt rigtige løsning til dine behov – også selvom det krævede lidt frem og tilbage.
Anders // Greenlaptops.dk

Overgår forventninger hvad angår produkt og service

Udelukkende roser til Greenlaptops og Anders herfra, købte en grade A Lenovo Thinkpad T15p laptop, og den overgår alle forventninger, den er stort set som ny, eneste synlige brugsspor er et par næsten usynlige ridser på toppen af låg, alt andet ser ubrugt ud, og batteri er stadig på 99,9% af oprindelig kapacitet.

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Greenlaptops

Mange tak for din anmeldelse 😊 Det er skønt at høre, at din ThinkPad overgik forventningerne – især med så flot stand og batteri.

Fremragende kundeservice!

3. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Greenlaptops

Tusind tak for din anmeldelse 🙏 Det glæder os, at du oplevede kundeservicen som fremragende.
Anders // Greenlaptops.dk

Fuld tilfredshed- hurtig modtagelse af…

Fuld tilfredshed- hurtig modtagelse af produkt

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Greenlaptops

Tak for din feedback 😊 Dejligt at høre, at du er fuldt tilfreds, og at leveringen var hurtig.
Anders // Greenlaptops.dk

Blev guidet til den bedste computer for mig

Dygtig, venlig og troværdig ejer, der egenhændigt brugte god tid på at guide, forklare og hjælpe mig med at vælge den bedste brugte computer til netop mit behov. Jeg følte mig virkelig i trygge hænder! Computeren kom allerede næste dag :-) Og så er jeg selvfølgelig glad for at kunne hjælpe klimaet med mindre it-affald, og have fået en kvalitetscomputer i superfin stand til langt under nyprisen.

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Greenlaptops

Tusind tak for din meget fine anmeldelse 🙏 Det glæder os, at du følte dig tryg i processen, og at vi sammen fandt den rette løsning – og ekstra dejligt at høre, at bæredygtighed også spiller en rolle 🌱

kan ikke gøres bedre

super fin service - god rådgivning - hurtig levering og en meget pæn bærbar selvom den var "B". Plejer at frygte at skifte pc men det gik utrolig nemt.

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Greenlaptops

Tusind tak for de pæne ord 😊 Dejligt at høre, at både rådgivning, levering og stand levede op til forventningerne – og at skiftet gik nemt.