3f skulle sammel med dansk metal, lave vores nye overenskomst på virksomheden. da de var stemt ind blev der sagt at de ikke ville rør vores lokal aftale, vi hørte intet inden at alle aftaler var... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I attended an online meeting with Carsten Krüger, and it was extremely helpful. He provided valuable guidance on how to craft CVs and cover letters, and more generally, how to present myself in the be... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg deltog i et online møde med Carsten Krüger, som har været en stor hjælp i forhold til, hvordan man udformer ansøgninger og CV’er – og generelt hvordan man præsenterer sig bedst muligt. Han gav kon... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Da jeg for nogle år siden meldte mig ind, fik jeg at vide at efter ét år, ville jeg få gratis A-kasse. Det var tydeligvis en løgn, nu da jeg står og havde brug for deres hjælp, men ingen hjælp ku... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dansk Metal er fagforening for dig, der arbejder inden for industri, transport eller it, tele og medier. Vi har lokalafdelinger i hele landet. Metal A-kasse støtter dig økonomisk, når du er ledig, under efteruddannelse, på efterløn eller sygemeldt.
Molestien 7, 2450, København, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Kan det passe at man som fagforening ikke betaler sine medlemmer deres dagpenge!!! I morgen er der d 6 december og pengene skulle være kommet d 30 blev så lovet de kom inden fredag det gjorde de så ikke!!! Skal dette taget som at dansk metal er svindlere eller korrupt?!!! Jeg kan på ingen måde anbefale at vælge dansk metal!!!!!!

Vastaus yritykseltä Dansk Metal
HOLDER IKKE HVAD DE LOVER!!!
Jeg har været hos dem i 16 år og aldrig være arbejdsløs og jeg har sådan set altid være glad for dem, selvom jeg ikke rigtigt har skulle have brug for dem, og bare betalt mit dyre kontigent med glæder for jeg viste hvis uheldet var ude så stod de der!
Holder desværre ikke det de lover, når de siger de vil hjælpe med at starte op som selvstændig, og bruger meget tid på at forklare og fortælle men når man så starter fra den 1 af er der ingen af de ting som de har lovet holder, desværre. Dyb beklagelig!!!
Kan bestemt ikke anbefalede dem efter den behandling, når de løber fra det de siger!

Vastaus yritykseltä Dansk Metal
Fik desværre blodprop i hjernen 6-8-2021 og oplevede delvis lammelse , total forvirring ,voldsomme smerter og vild hovedpine grundet meget medicin . Jeg har meget svært ved at koncentrere mig og benytte PC . Jeg kontaktede Metal København Afd. 2 ( talte med Rene )for at få hjælp til at bla. udfylde anmeldelse fra ALKA . Dervar ikke megewt hjælp at hente , han lovede dog efter lang tovtrækkeri at han ville se på hvad han havde af muligheder for at hjælpe mig . Efter et par dage uden kommunikation fik jeg tilsendt et link til ALKAS online skadesanmeldelse ??? Der er åbenbart ingen hjælp at hente fra forbundet ? Det er for dårligt at man behandler et medlem på denne måde ( været medlem siden jeg var lærling 1987 ) Jeg kæmper stadig med hjælp fra rigtige kammerater med at udfylde skadesanmeldelse og div. Jeg tænker jeg vil melde mig ud af Metal efter denne Vildt dårlige og ikke særlig menneskelige behandling. Meget skuffet er jeg .Skam jer derinde.

Vastaus yritykseltä Dansk Metal
Spammer. Udlevere din mail-adresse til 3. part uden samtykke, og det er ikke første gang, bliver nok nød til at melde mig ud for at slippe for deres skrald. Ellers må de jo have tilbage af samme skuffe til deres mailsystem bryder ned.
Jeg er blevet informeret om mine muligheder for kursus & og fået forbedret mit ansøgningsmatriale
Tak til Carsten Krüger

Dyr med dårlig service
Jeg synes ikke deres service niveau er ret godt. Havde engang en sag som jeg troede de skulle hjælpe mig med. Men jeg fik at vide at jeg skulle ordne det selv. Så skiftede jeg over til en anden fagforening, med meget mere rimelige priser. Det kan godt være den er lige så dårlig. Men så har jeg trods alt sparet penge.

Dansk Metal
Saglig, hjælpsom, nem og enkel.-)

Vastaus yritykseltä Dansk Metal
Jeg har været fuldt og der har været en kæmpe hjælp og vi fik et dejligt cv ud af det i samarbejde med Carsten

Vastaus yritykseltä Dansk Metal
Haft god sparring med Carsten.
Gør en dårlig historie god. Så det kan bruges til noget positivt

Vastaus yritykseltä Dansk Metal
Kan kun give dig ret i dårlig service. Betaler ca 6000 kr mere om året for dårligere service. Vi er en virksomhed med 12 medlemmer, som er godt og grundigt træt af dansk metal. De kørte noget lønseddel check som tog ca 5-6 mdr.
Samtidig har de lige snuppet 1 feriedag, optjent i den gamle ferielov, hvor vi var på fordeling 😡🥵🤬.

Vastaus yritykseltä Dansk Metal
Havde en god samtale med Carsten omkring potentielt brancheskift.

Vastaus yritykseltä Dansk Metal
jeg er glad for den sparring jeg har fået

Vastaus yritykseltä Dansk Metal
Jeg troede at jeg ved at melde mig ind i Dansk Metals fagforening og a-kasse fik hjælp og støtte til at komme i arbejde.
I stedet for hjælp fik jeg kun modstand og mistro, blev konstant indkaldt til samtaler 30 km væk når deres bot ikke mente jeg havde søgt nok jobs. For egen regning naturligvis, selvom jeg kun har 9000 udbetalt efter at Dansk Metal har kradset deres del ind.
Det eneste positive menneske jeg er blevet mødt med er Jakob Fog.
Ellers ingen hjælp overhovedet. Er i gang med at finde et bedre alternativ, hvor jeg bliver behandlet som et voksent menneske.

Vastaus yritykseltä Dansk Metal
Blev medlem som voksen elev ingen problemer der. Men deres hjemmeside hvor man så skulle kunne se den post de sender til en virker så ikke lige de første 3 måneder selv om man har ringet og mail'et sådan ca hver gang anden sidste gang var man igennem til en eller anden it gut der lovet at nu skulle han nok få styr på det og ville ringe tilbage dagen efter for at høre om det var gået iorden (har her 3 måneder senere ikke hørt fra ham inu) dog er problemet blevet løst efter man skrev en sur mail om hvad f de kunne bruges til vis og vis så om man ikke bare skulle finde en anden som ville have ens penge for ca det samme. Dagen efter blev jeg ringet op a en lokal mand og problemet var løst. Hvorfor skulle det komme langt ud. Nu køre det bare og pt ikke haft nogen problemer at skulle bruge dem til. Og jeg er helt tilfreds igen.

Vastaus yritykseltä Dansk Metal
Super godt oplevelse med Carsten Krüger og fik masser hjælp med CV, Ansøgning og kurser

Vastaus yritykseltä Dansk Metal
God Rådgivning og sparring med Carsten Krüger.

Hej.😁
- det det er vigtigt for mig er der er fokus på pension det det ikke er nået vi kan rykke på ved lokale forhandlinger. Så Pension pension😁

Vastaus yritykseltä Dansk Metal
Der er utroligt store huller i vores overenskomst, for os der gå i skiftehold. Ingen beskyttet fridag og ferie afregnes i timer og ikke i dage, hvilket er noget "ged", når man arbejder i 12-timers drift. Det betyder at du har 185 timer lige som alle andre, altså 15 feriedage, modsat alle andre som har 25 dage! Turnus planer, kan varsles ved 72 timer, det betyder at man aldrig kender sin turnus plan og dermed kan planlægge fritid med sin familie. At stå til rådighed på sine fridage, med krav om at man skal læse sin arbejdsmail og ditto telefon, vel at mærke uden betaling, ergo så har man ikke fri! Det var bare lidt af det - der er mere hvor det kommer fra!!! Max Seierø

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.