Dansk Lysterapi Arvostelua 91

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Fik anbefalet af min søster, da de også har den. Syntes den lyser godt op ,skulle lige vende mig til det stærke lys - Men fundet et godt sted til den hvor det give mening for mig .Vil klart anbefale... Näytä lisää

Leveringen tog længere tid end forventet. Der var ingen information fra virksomheden, om at lampen ikke var på lager. Men den kom og jeg har været godt tilfreds med at bruge den siden. Jeg har brugt d... Näytä lisää

1. Apuvälinemyymälä
  2. Kauneus- ja terveysmyymälä
  3. Valaisinliike

Danmarks største netshop med de bedste lysterapilamper. Læs også vores store database med artikler og forsøg vedr. lysterapi.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Flot Design ,gir et godt lys

Fik anbefalet af min søster, da de også har den.
Syntes den lyser godt op ,skulle lige vende mig til det stærke lys - Men fundet et godt sted til den hvor det give mening for mig .Vil klart anbefale den

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dansk Lysterapi

Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med din Lumie Vitamin L.

Nem og effektiv

Jeg kunne mærke en positiv virkning efter få dages lysterapi.

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dansk Lysterapi

Tak for den flotte anmeldelse. Det er godt du er tilfreds med din Lumie Vitamin L.

God lyslampe og hurtig afsendelse

God lyslampe og imponerende hurtig afsendelse. Kan varmt anbefales

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dansk Lysterapi

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med din Lumie Vitamin L.

Markedets bedste

Jeg har gennem årene købt både lysterapilamper og aften-briller til dæmpning af skærm-lys her, og jeg kan ikke anbefale Dansk Lysterapi nok: Ikke blot har de markedets bedste udvalg af seriøse og velgennemprøvede produkter, men deres kundeservice er også uovertruffent god.

11. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dansk Lysterapi

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det varmer i en kold tid :-)

En varm anbefaling

Jeg er meget tilfreds med min Lumie bodyclock 300, det er en del nemmere for mig at slå op om morgen + indstillingerne giver sig selv især når man lige sætter sig ind i dem via brugsanvisningerne. Leveringen var også i topklasse kom inden for 2 dage

Vastaus yritykseltä Dansk Lysterapi

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med din Lumie Bodyclock Shine.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Lækkert produkt, vil bestemt anbefale dansk lysterapi.

Vastaus yritykseltä Dansk Lysterapi

Hurtig forsendelse og god…

Hurtig forsendelse og god handelseoplevelse

Vastaus yritykseltä Dansk Lysterapi

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med forløbet.

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds, varen blev leveret hurtigt.
Vh
Michael Eilersen

12. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dansk Lysterapi

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med din Lumie Task.

Hurtig levering

Hurtig levering. Rigtig fin lampe.

20. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dansk Lysterapi

Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med din Lumie Sunrise Alarm.

God købsoplevelse

Umiddelbart en god købsoplevelse, men har først lige fået taget lampen i brug så kender ikke effekten endnu. Men venlig kundeservice som var gode og hurtige til at svare på spørgsmål. Pakken ankom indenfor få dage efter bestilling.

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dansk Lysterapi

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med din købsoplevelse og vores kundeservice.

alt ok

alt ok - super kvalitet

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dansk Lysterapi

Tak for den flotte anmeldelse. Dejligt du er tilfreds.

Lamp arrived fast and works

It only took a week for my sunrise lamp to arrive, it works as expected and came undamaged. I have no complaints.

31. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dansk Lysterapi

Thank you for the great review. I'm glad you're happy with your Lumie Bodyclock Shine. I apologize for the long delivery time. I wasn't aware of that and delivery usually takes 1-2 days.

Stor fan af min nye wake up light

Stor fan af min nye wake up light: Lumie bodyclock shine 300, den virker perfekt til mig. Lyset er helt naturligt i de rigtige farver som solens helt naturlige lys og lyset øges gradvist først og til sidst den valgte lyd til at vågne hvis man stadig sover (og den nye moderne wake up light udsender intet elektromagnetisk som de hent første modeller fra en anden fabrikat.)

31. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dansk Lysterapi

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med din Lumie Bodyclock Shine.

Super god service

29. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dansk Lysterapi

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi forsøger hver dag at gøre vores bedste i forhold til vores kunder.

Det føler som sol lys

Det føler som sol lys. Jeg er mange glad for det.

16. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dansk Lysterapi

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at høre at du er tilfreds med din Lumie Vitamin L.