Scam virksomhed. "Imponerende at Danfoss kan præstere at lave en styring, hvor en gået sikring betyder, at man skal skrotte hele printet. 'Er Net' og 'nT' i displayet betyder i virkeligheden: 'Kære... Näytä lisää
Wir haben eine Fehlermeldung in unserem Link-Heizsystem am 10.11.2025 an Danvos gemeldet. Außer einer Eingangsbestätigung unserer E- Mail haben wir bisher keine Rückmeldung erhalten. Auch auf erneute... Näytä lisää
Har købt en Dabfoss Air v 1.60, som kom i en uåbnet kasse, dvs. helt ny. (Købt på DBA). Det er ingen styring med, men det er da Danfoss, må kunne købes...... Men nej. Og forespørgsel hos Danfoss kun... Näytä lisää
I'm just dumbfounded about how little the app can actually do. Not even individual temperature changes, nor grouping & creating Modes (like Work / Watching TV). Only thing you can do is set the Wee... Näytä lisää
Rigtig god beslutning at droppe…
Rigtig god beslutning at droppe Rusland. Nu kan vi lide jer igen😎
.............
Danfoss = dårlig kundeservice.
Synd at en hæderkronet dansk virksomhed ringeagter kunderne SÅ meget.
De nægter at ombytte en 20 mdr gl ECL 310 fordi jeg ikke har den originale faktura. Apparatet er mærket med installationsdato og produktionsuge er indkodet i firmware, men uden faktura er der ingen reklamationsret hos Danfoss.
De må jo tro meget lidt på deres egne produkter, så herfra bliver det boykot fremadrettet.
Har købt Danfoss ECO 2 af 2 omgange
Har købt Danfoss ECO 2 af 2 omgange. Fungerer perfekt, selvom jeg kan se mange har problemer. Er radiatorventilen stillet korrekt? Er normalt sat til N, skal stilles mellem 2 og 3.
Bruger RECOLATE til at styre termostaterne. Connecttime er 2-4 sekunder. For alle 3 samtidig. Og ikke 30 sekunder som flere anfører.
Godt produkt.
Har købt Danfoss Icon system med…
Har købt Danfoss Icon system med radiatortermostater og rumtermostater med Ally app styring.
Rumtermostaterne hopper hele tiden af netværket. Der er efterinstalleret en repeater af VVS’eren som har sat systemet op, men der er stadig de samme problemer.
Når jeg ringer til Danfoss er svaret at jeg skal tage fat i min VVS'er". Min VVS og er på samme niveau når det kommer til netværk, mistede forbindelser og apps, så hvorfor vil de ikke hvor vil de ikke hjælpe en privat? Jeg kan jo ikke få min VVS'er til at komme en 1 gang om måneden og rode med mit netværk og min Ally app på telefonen?
Deres FAQ i appen er mangelfuld og dækker kun en meget lille del af de fejl og andre problemer man oplever i appen og styring af systemet.
Jeg vil aldrig anbefale disse produkter.
Har haft Danfoss Living i sommerhuset
Har haft Danfoss Living i sommerhuset. 4 radiator og 2 gulvvarme plus icon rumtermostater.
Har ikke oplevet de omtalte problemer. For mig virker det.
Godt gået - Flot - 10 STJERNER
Danfoss er en dansk virksomhed med høj moral. De støtter ikke drab på kvinder og børn i Ukraine.
Sådan skal det være - 10 Stjerne
Har investeret næsten 9.000 i…
Har investeret næsten 9.000 i termostater og Link styring, og nu virker app'en ikke. henvendelse til Danfoss på 6991 8080 resulterer i svaret:"tag fat i din lokale VVS'er". Jammen hallo! Skal jeg så betale VVS'eren for at foretage samme opkald til Danfoss? De vil ikke hjælpe private, som de sælger systemerne til - hvordan hænger det lige sammen?
No customer service
No customer service. I send emails, FB message, and no responses. Their devireg smart does not work with apps like google home, and you are forced to use their app. If they have no intention to support home automation apps in the future, then its time to say goodbye, just like we did with Nokia underestimating the smart phone movement.
Danfoss Link virker fint
Jeg har haft Danfoss link i huset siden 2012 og der har aldrig været problemer med anlægget med 13 termostater. Batterierne skal skiftes, måske hvert andet år. Danfoss tilbød en næsten gratis opgradering til den nye model med app i 2015. Ventilerne motioneres automatisk om sommeren så man skal aldrig skille det ad om efteråret og motionere dem.
Brugervenlighed på niveau med Challenger-rumfærgen
Har fået installeret en Germixa Termix og kæmper med at forstå et interface, som vist blev skabt samtdig med at Challenger runfærgen eksploderede.
Både den skreve manual og instruksvideorne er håbløse til at formidle anvendelse af produktet, og hvorfor er der egentlig ikke udviklet en brugervenlig app, som kan snakke med interfacet.
Hvis det her er toppet af dansk industris formåen, så står det slemt til. Det gamle anlæg vi havde havde simple fysiske drejefunktioner, mens det her gemmer essentielle funktioner i et hav af indforståede trykknapsmenuer, som det tager en halv dag at navigere i gennem.
Tilbage til tegnebrættet Danfoss. Det står slemt til.
Danfoss Ally - glimrende
Danfoss Ally - jeg har haft systemet kørende i ca. 6 måneder, og det fungerer rigtigt fint. Kom fra et Tado system, som åbnede alt for meget for ventilerne.
Ifølge fjernvarmeselskabets egen app, sparer jeg ca. 15% i forhold til det budgetterede.
ECO termostater må ud
ECO termostater, nu ryger de ud.
Har haft dem i 2 år, og har snart brugt flere penge på batterier, end på varme. Har næsten ikke lyst til at købe gammeldags Danfoss som erstatning, efter sådan et fejl-produkt. Man bliver sgu lidt muggen over at en god Dansk virksomhed kan finde på at sende sådan noget skrammel på markedet.
Har installeret Danfoss Ally termostater for et år siden…Fremragende system.
Har installeret Danfoss Ally termostater for et år siden. 12 stykker á 400 kr plus en gateway.
Det fungerer fremragende.
Danfoss lover, at batterierne holder 18 mdr, men jeg forventer, at de holder 24 mdr.
Jeg sætter stor pris på
1:at kunne regulere alle rum i huset via en app,
2: at kunne programmere døgnrytmen i hvert rum individuelt,
3: at kunne sætte opvarmningen på pause på en lav temperatur,
4: at kunne sætte varme på huset igen, inden jeg kører hjem efter en weekendtur, så der er varmt når jeg kommer hjem,
5: at alle ventiler automatisk motioneres hver torsdag året rundt, så ventiler aldrig mere sætter sig fast i løbet af sommeren
6: at systemet selv, ved hjælp af kunstig intelligens, finder ud af at ramme den programmerede temperatur til den indstillede tid. Hvis man bestiller 21 grader i et rum til kl 16, så begynder opvarmningen tidligere, således at der er 21 grader kl 16.
7: at de tre termostater i stuen kommunikerer med hinanden i en gruppe, således at de tre radiatorer i forening holder den indstillede temperatur. Man behøver derfor ikke en rumtermostat.
8: at termostaterne er hurtige til at regulere op og ned, og derfor er meget præcise til at regulere rumtemperaturen i forhold til traditionelle termostater.
9: at man kan regulere termostaterne på gammeldags vis. En regulering på blot en termostat i stuegruppen styrer også de to andre radiatorer.
10: at radiatoren automatisk lukker, når man åbner vinduet for udluftning.
Jeg savner to ting ved systemet:
1: En app til windows pc'en, så alt kan reguleres på den store skærm. Det vil kunne skabe et bedre overblik
2: En knap, som med et tryk kunne sætte hele huset på pause eller nedsat temperatur på en gang.
Jeg savner ikke mulighed for geofencing.
Det er vist vigtigt, at man har et stærkt og stabilt internet i huset. En termostat i kælderen sætter ud en sjælden gang (måske hver anden måned), men kobler sig også selv op igen. Jeg tilskriver det internetforbindelsen.
Danfoss Eco 2 termostat
Danfoss Eco 2 termostat. Jeg drømte ikke om at tjekke danfoss på trust pilot, og det fortryder jeg i dag. Jeg købte dog kun 1 styk for at afprøve den inden jeg
skiftede mine Danfoss RA Plus termostater ud med Eco 2. Selv om jeg sætter den på 24 grader får jeg knap nok 21 grader i min dagligstue. Jeg henvendte mig til kundeservice for at få hjælp, men efter 7 dage har jeg endnu intet hørt. Jeg kan ikke anbefale Eco 2.
No idea how to treat customers
Customer service is awful technical support speaks to you like your stupid nobody communicates with each other then try to make you pay to install their product that is being replaced under their warranty.
Danfoss eco 2 er et ekstremt ringe…
Danfoss eco 2 er et ekstremt ringe produkt.
Med økonomiudgaven var jeg selvfølgelig klar over at jeg ikke havde købt toppen, men jeg forventede at det var færre smarte features der gjorde produktet nogenlunde billigt og ikke ringe kvalitet - jeg tog fejl.
Appen er elendig, forbindelsen til termostarterne er tilfældig og værst af alt lever termostaterne helt deres eget liv.
Flere gange er de pludselig slået over på max varme uden grund. De bruger meget strøm. Efter sommerpausen har alle sat sig måde fysisk og i softwaren. Jeg købte ti termostater. De tre har jeg måtte skifte ud fordi de er gået i stykker på halvandet år.
De restrende syv fungerer bare elendigt.
Hold jer langt væk fra dette urimeligt ringe produkt. Om de så var gratis var de ikke værd at sætte på. Utroligt at Danfoss vil lægge navn til det hø.
Har investeret i 6 termostater Danfoss…
Har investeret i 6 termostater Danfoss Ally. Absolut ikke anbefalelsesværdigt. Ofte kan min Wifi ikke få forbindelse til termostaterne, eller temperaturvisningen i appen er helt skæv i forhold til den indstillede temperatur på termostaterne. Samtidig kan 2 af termostaterne ikke indstilles manuelt ud over 21 grader, og radiatorerne er lunkne/iskolde.
Rigtig dårlig oplevelse :(
Terrible
Terrible, they will help you with nothing, customer service is a joke, never never buy anything from Danfoss, I wish I never did
Danfoss Ally Termostat 🤬
Danfoss Ally Termostat 🤬
STOP før I køber den.
Jeg har nu haft mine tre i ca. en måned, og jeg skal skifte batterier ca. en gang om ugen.
Lige så snart jeg har dat nye i begynder termosteterne at vise at de skal skiftes, of hvis jeg ikke gør det ender det med at de åbner helt op for tilløbet til radiatorerne, og så buldre varmen der ud af.
Når jeg skifter batterierne, og laver en måling på de gamle batterier, viser målingen at batterierne er fine.
Jeg har forsøgt at skrive og ringe til Danfoss Support, for at høre om der er noget jeg kan gøre for at løse problemet, men jeg kan ikke komme i kontakt med dem.
Stop jer selv før I køber Danfoss Ally, og forvent ikke nogen support fra Dansoff Support.