Min familie og jeg havde planlagt en rejse til New Zealand i gennem længere tid. Dagen før afrejse lukkede flyruten ned pga. situationen i Mellemøsten. Herefter blev vi ganske enkelt “taget i hånden... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi fik super kompetent vejledning og inspiration til vores første og længe ønskede rejse til Japan. De bestilte hoteller lå virkelig godt og tæt på de gode attraktioner i byerne. Der var nogle pr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super god service og hjælpe til at sammen sætte en mega fed rejse der opfyldte alle de kraft jeg stillede til ferie og alt kørte på skinner fra første mail til jeg kom hjem til Danmark igen. Super god... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi har booket vores rejse hos Danxplorer og har fået en virkelig god og venlig betjening hele vejen igennem. De er meget kompetente og gode til at vejlede, så man føler sig tryg i hele proces... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Niels Brocks Gade 8, 1. sal, 8900, Randers C, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Vi var en familie på 6 personer på ø-hop i Indonesien planlagt af DanExplore.
Super god service og meget god sparring med os.
Vi kan kun give vores bedste anbefalinger og bruger dem helt klart igen til nye eventyr 😊
Fam. Menne

Vastaus yritykseltä DanExplore
Godt program sammensat ud fra vores ønsker.
Meget lydhøre og nemme at få fat på undervejs i ferien.
Skal du til Japan, kan jeg godt anbefale at bruge Danexplore!

Vastaus yritykseltä DanExplore
God og fleksibel planlægning - tryghed og tæt kontakt.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Godt fra start til slut, alt fungere. God vejledning i forbindelse med køb af rejsen.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Fantastisk oplevelse at bestille rejse igennem DanExplore. Vi bestilte en tur til Asien (Kina & Sydkorea), og alt spillede bare!

Vastaus yritykseltä DanExplore
Vores tur var en kæmpe succes. Hotellerne var godt placeret ift. de ting vi gerne ville opleve, og flyrejserne var planlagt helt perfekt ift. tider og ventetider mellem afgange.
Uden Kristoffers store ekspertise og forståelse for hvad vi prioriterede som familie, ville vi have haft svært ved selv at finde lige så gode bookinger af fly og hoteller.
Stor anbefaling herfra, vi vender helt sikkert tilbage ved næste USA tur.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Et fantastisk arrangement sammensat til os.
Min datter og jeg havde en uforglemmelig uge i NY.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Fin planlagt ferie, gode centrale hoteller. Kristoffer var hurtig til at opfange vores ønsker så vi oplevede alt det vi ønskede i New York og washington og havde en fantastisk badeferie i Florida.
Alt gik som planlagt uden nogen problemer

Vastaus yritykseltä DanExplore
Har haft en fantastisk ferie i USA.
Vi fik service-minded og kompentent vejledning af Kristoffer fra DANexplore, som hjalp med planlægningen.
Vores spørgsmål blev besvaret hurtigt og vi oplevede ingen problemer under ferien.
Vi kan klart anbefale DANexplore.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Vores familie tur til Japan var god og oplevelsesrig, men det var bestemt ikke Danexplore’s skyld.
Aldrig har vi betalt så mange penge for at skulle bekymre os om så meget og bruge så meget tid på selv at finde ud af tingene undervejs på rejsen !? Vi er stort set utilfredse med ALT ift. Danexplore - deres manglende evne til at sammensætte en rundrejse hvor alt ift. billetter, tider til at nå fra a-b, tid på destinationen og hjælp ift. forkludring med pladsreservationer fra flyselskabers side. Eneste plus ved DanExplore er at de er høflige/søde, de svarer forholdsvist hurtigt og at de godt kan erkende deres fejl og giver os noget refundering for vores ulejligheder.
Men jeg mener ikke det kan være rigtigt at man, når man betaler så mange penge for at andre skal tage sig af tingene, selv står med hovedpinen og skal bruge så meget tid på en rejse på logistik og troubleshooting - når man i virkeligheden bare burde kunne nyde sin ferie.
Vi fik det bedste ud af det, men jeg vil aldrig nogensinde anbefale nogen at bruge Danexplore… ej heller vil jeg selv bruge dem igen.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Tak til DANexplore for at hjælpe med planlægningen af en helt fantastisk tur til USA i sommer. De hjalp med fly, hotel, mobilhome og billeje. Hjalp os med planlægning af rute og kom med gode anbefalinger til campingpladser.
Så tusind tak for hjælpen - vi havde en helt uforglemmelig tur.

Super kompetent team!
Vores rejse til Japan var fantastisk. De var super gode til at guide os og svare på alle vores spørgsmål.
De hoteller de havde fundet til os var perfekte og lå tæt på by eller stationer.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Vi har virkelig haft en virkelig dejlig tur. Det hele spillede bare, og hotellerne var virkelig fine og hyggelige - og der var god mad og virkelig imødekommende personale og mennesker i byerne. Det fungerede så godt med afhentningerne og aktiviteterne! Så vi har virkelig været glade for hele turen og den måde det hele har lykkedes på. Klar anbefaling herfra :-)

Vastaus yritykseltä DanExplore
Vi har haft en fantastisk tur til Thailand med DANexplore. Det var vores tur til østen og DANexplore sørgede for at vi fik hoteller og områder som ønsket. Da en medrejsende viste sig at være dårligt gående, bookede DANexplore kørestole i lufthavnene, så vi nemmere kunne komme rundt, midt på vores rejse. Vi rejser gerne med dem igen :)

Vastaus yritykseltä DanExplore
Glad for bestilling af rejsen via Danexplore
De har sammensat fantastiske rundrejse med 5 destinationer i Japan med rejsepas til transport og anbefalinger om turer og sightseeing, som skulle bestilles hjemmefra. Let kommunikation og søde og behjælpelige medarbejdere. Tak for deres hjælp

Vastaus yritykseltä DanExplore
Danexplore hjalp mig med at booke min rejse til Japan. De bookede de forskellige hoteller og transporten der imellem.
Det var en meget personlig vejledning og mine spørgsmål blev hurtigt besvaret.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Fantastisk oplevelse vi har haft i Japan. Danexplore hjalp med at bestille hotel, fly og Shinkansen. Placering af hotellerne var super. Danexplore var gode til at vejlede og hjælpe os hele vejen igennem!

Vastaus yritykseltä DanExplore
Vi fik hjælp til en rigtig fin tur til Japan med god balance mellem tryghed i planlægning (hotel, transfer osv) og selv at være på eventyr og planlægge dagsture.
Det var en god oplevelse at føle sig hørt og kommet i møde i tilrettelæggelsen af hele turen

Vastaus yritykseltä DanExplore
Havde en forrygende skitur på Hokkaido kombineret med tur i Tokyo. Alt var planlagt i alle detaljer og fungerede perfekt. Da vi skulle hjem blev fly via München annuleret pga strejke - men Jens sørgede istedet for, at vi kom hjem med direkte fly og sågar en hel del timer før eller planlagt. Vil anbefale DanExplore for skiture langt væk. Havde en tilsvarende positiv oplevelse i Canada for et par år siden.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.