DanExplore Arvostelua 1 014

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Min familie og jeg havde planlagt en rejse til New Zealand i gennem længere tid. Dagen før afrejse lukkede flyruten ned pga. situationen i Mellemøsten. Herefter blev vi ganske enkelt “taget i hånden... Näytä lisää

Vi fik super kompetent vejledning og inspiration til vores første og længe ønskede rejse til Japan. De bestilte hoteller lå virkelig godt og tæt på de gode attraktioner i byerne. Der var nogle pr... Näytä lisää

Super god service og hjælpe til at sammen sætte en mega fed rejse der opfyldte alle de kraft jeg stillede til ferie og alt kørte på skinner fra første mail til jeg kom hjem til Danmark igen. Super god... Näytä lisää

Vi har booket vores rejse hos Danxplorer og har fået en virkelig god og venlig betjening hele vejen igennem. De er meget kompetente og gode til at vejlede, så man føler sig tryg i hele proces... Näytä lisää

1. Matkatoimistot
  2. Hiihtoloma
  3. Matkanjärjestäjä
  4. Matkatoimisto

Tietoja yrityksestä DanExplore

Personlige rejser siden 2009

Siden 2009 har DanExplore sammensat personlige rejser til rejselystne danskere.

Vi har selv rejst verden tynd, og siden 2009 har vi drevet rejsebureau med fokus på spændende oversøiske rejsemål og afsæt i vores egne erfaringer. Vi har igennem årene betjent tusindvis af rejselystne kunder med inspiration, sparring og planlægning af lige præcis deres drømmerejser rundt på kloden.

Vi tror på, at konkret erfaring og gode råd er guld værd, når det handler om at komme trygt på farten og godt hjem igen. Vi foretrækker en personlig snak med vores kunder og sætter tid af til at få en klar fornemmelse af hver enkelt kundes drømme, ideer og forventninger til rejsen. Vi anbefaler aldrig rejsemål – eller planer – vi ikke kan stå 100% inde for og bruger den tid, der skal til for vende alle ideer og muligheder, så kunden får mest muligt ud af rejsebudgettet.

Vi er noget nær ”verdensmestre” (vi er jo fra Jylland) i alt det praktiske omkring rejse, logistik og indkvartering –men vi har også blik for alt det herlige, der skal sættes ind på oplevelseskontoen. Hos os stopper god kundeservice ikke bare, når flyet er lettet, for vi ”er med” hele vejen fra afgangs- til ankomsthal.

Vi sætter en ære i at få alt til at spille så gode mennesker trygt drager glade ud på personlige rejseeventyr og kommer endnu gladere hjem opfyldt af wauw-oplevelser, store smil, gode historier og med lysten til snart at komme afsted på eventyr igen.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

1 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

DanExplore havde den skarpeste pris på…

DanExplore havde den skarpeste pris på vores familietur til Japan. De var også hurtige til at svare og lave justeringer til turen ud fra vores ønsker, samt delte (proaktivt) af egne erfaringer fra deres ture til de steder vi besøgte. Anbefaling her fra.

5. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen, Dan!

Vi er glade for, at I har været tilfredse med forløbet, og at I har haft en fantastisk rejse til Japan.

Forhåbentlig må vi sende jer på eventyr en anden god gang!

Kristian fra DanExplore

Hjælpsomme både før og under rejsen

DanExplore er utrolig hjælpsomme både før og under rejsen. De er gode til at foreslå destinationer og oplevelser og går noget galt på rejsen, er de klar til at hjælpe og finde løsninger uanset hvad tid på døgnet man ringer.

8. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse, Daniel. Det er meget værdsat!

Vi er glade for, at I har været tilfredse med forløbet og samarbejdet om jeres eventyr.

Vi håber, at vi må sende jer på eventyr en anden gang!

Seamless trip to Thailand

This was our first trip to Thailand and DanExplore made the experience seamless. It was so nice to be met at every airport and port and be taken to the next destination. It all worked kike clockwork and I am already looking at the next holiday with DanExplore.

Vastaus yritykseltä DanExplore

Thanks for the fantastic review, Emily. That means a lot to us!

We are happy that you have had a great holiday and we look forward to help you again next time! :)

Best Regards,
Kristian from DanExplore

Super god tur rundt i 4 stater med natur og cowboys

Rasmus fra DanExplore havde sammenstykket en rigtig fin og flot rute rundt i Colorado, Wyoming, South Dakota og Montana, som ramte plet mht. vores ønske om naturoplevelser og "cowboy-land". Alle hoteller var super fine, ligesom billeje og flybookinger fungerede upåklageligt. Rasmus fortalte på et møde forud for rejsen om ruten og kunne besvare vores spørgsmål ud fra eget kendskab, fordi han selv havde været der. Hvis det skulle være 5 stjerner, som det er meget tæt på, så ville jeg ønske en rejseplan, hvor der var lidt mere inspiration til oplevelser på destinationerne og undervejs, herunder de helt lokale fifs "gå ikke glip af......". Men vi havde absolut en helt fantastisk tur med storslåede oplevelser, og vil ikke tøve med at tage fat i DanExplore igen.

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for anmeldelsen, Susanne!

Vi er glade for at høre, at Rasmus havde ramt plet med jeres ønsker, og at I har haft en fantastisk rejse til USA med storslåede oplevelser.

Vi ville da gerne have de 5 stjerner, så vi tager feedbacken til efterretning (det er faktisk noget vi har talt om at få forbedret). Så det må vi hellere få kigget på!

Vi håber, at vi må sende jer på eventyr en anden gang!

De planlagt 23 dage i USA for os

De planlagt 23 dage i USA for os. Der fungerede perfekt fra start til slut. Vores eneste udfordring var et aflyst fly som de håndterede i løbet af 1 time via deres Vagttelefon. Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen. Tak for fantastiske rejseminder

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse, Karina!

Dejligt at læse, at alt fungerede perfekt fra start til slut, og at udfordringen blev hurtigt løst.

Vi glæder os til at sende jer på eventyr igen en anden gang!

New England området

New England området
Rasmus sammensatte, i samarbejde med os, en helt fantastisk rejse med flotte og sjove hoteller.
Vi har i flere år brugt DanExplore og vil gøre det igen, når næste års rejse skal planlægges/bestilles

Vastaus yritykseltä DanExplore

Tak for den flotte anmeldelse, Anette. Dejligt at høre, at I er tilfredse med den rejse til New England-området, som Rasmus havde sammensat til jer.

Vi glæder os til at sende jer på eventyr igen næste år!

En måned til USA

Vi har haft en dejlig måneds rejse til USA, hvor alt spillede. Vi havde problemer med et hotel, som DanExplore med det samme løste.
Vi glæder os til en anden gang, at skal lade DanExplore lave en rejse til os.

Vastaus yritykseltä DanExplore

Tak for den flotte anmeldelse, Pernille. Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at fortælle om jeres oplevelse ved at rejse med DanExplore :)

Skønt at høre, at I har haft en dejlig rejse til USA, hvor (næsten) alt spillede - og at I er tilfredse med den løsning, der blev lavet undervejs.

Vi glæder os også til at sende jer på eventyr igen!

Kristian fra DanExplore

DanExplorer arrangerede en virkelig…

DanExplorer arrangerede en virkelig lækker Safari-rejse for os, hvor alt klappede.
De har taget sig tid til at vejlede os rigtig meget i processen, så vi fik skruet rejsen sammen, så den passede os bedst muligt.
Gode hoteller/lodges og gode samarbejdspartnere.
Kan varmt anbefales

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse - og for anbefalingen, Anders. Det sætter vi virkelig pris på!

Vi er glade for at høre, at I har haft en fantastisk safari-rejse, hvor alt klappede - og at hele forløbet har været tilfredsstillende.

Vi håber, at vi må sende jer på eventyr igen en anden gang!

Kristian fra DanExplore

DanExplore er rejsearrangør på øverste hylde

Vi er en familie med et lidt specielt set-up, familien skal nemlig samles fra 2 kontinenter, når vi rejser. Denne gang til Bali og omegn, en ny destination, hvorfor vi kontaktede DanExplore, som vi tidligere har brugt. Vi blev inviteret til opstartsmøde med Janni, hvor vi fik mange tip og tricks til vores tur, som vi kunne arbejde med, og ud fra det blev vi enige internt, og fik det helt rigtige program strikket sammen efter vores ønsker.
Alt - næsten - klappede på turen, selv indflyvning fra forskellige kontinenter. Vi havde kun en enkelt svipser med en transfer, og da Janni havde ferie, så tog Kristoffer fint over på trods af tisforskel.
Og efter hjemkomst blev vi kontakt af Janni for lige at følge op på, om alt havde været som det skulle - det er super kundeservice.
Og som vi skrev til Janni i vores evaluering:
"Nå ja, så mangler vi vel kun feedback på DanExplore mest Janni, men også Kristoffer, som var en super back-up.
Tak for at arrangere en fantastisk tur for os. For videndeling, møder og oplæg, for tålmodighed når vi lavede ændringer, for tålmodighed når vi skulle have det hele vendt i plenum, og for at se udfordringer og ikke problemer med vores lidt specielle set-up. Vi har følt os set og hørt hele vejen.👍⭐ Og Kristoffer var der, da Janni havde ferie, og det gik lidt galt,han tog straks action 👍⭐ i får 4,5 ud af 5 stjerne - der skal være plads til lidt mere når vi skal til Vietnam 😉
Vi kan kun anbefale DanExplore, og nu fik de 5 fortjente stjerne her, for vi kunne ikke give 4,5, så vi kan gå op på næste tur.

26. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Tak for en Trustpilot-anmeldelse fra øverste hylde, Majbritt! Og for anbefalingen!

Vi er glade for, at det lykkedes (næsten) perfekt at strikke en lidt anderledes skræddersyet rejse sammen til jeres "sammenbragte" familie.

Dejligt at læse, at I har haft en fantastisk rejse til Bali - og at Janni og Kristoffer har sørget godt for jer.

I ringer bare til Janni, når Vietnam-turen skal sættes sammen ;)

Kristian fra DanExplore

DanExplorer rejsearrangør til perfektion.

DanExplorer planlagde vores rejse til Japan i 18 dage og 3 dage i Dubai til perfektion. De var lette/hurtige at få kontakt med inden/under/efter rejsen. De var omstillingsparat og venlige.
De får mine største anbefalinger.

4. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen, Christina!

Vi er glade for, at I har været tilfredse med forløbet omkring jeres rejse til Japan og håber, at I har haft et fantastisk eventyr!

Vi håber, at vi må sende jer på eventyr igen en anden god gang :)

Kristian fra DanExplore

Rejs med DanExplore og få det optimale ud af din ferie

Vi er netop hjemvendt fra en helt fantastisk ferie til Canada. Vi har oplevet mere end vi havde forventet. Ferien var vel tilrettelagt af DanExplore. Vi har fra start af følt os mødt af et venligt team. Vi har haft en rigtig god og vejledende rutebeskrivelse med os. Det har været trygt at rejse, da DanExplore har været lige bag os, hvis vi har haft brug for det. De får vores varmeste anbefalinger.

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse og de varme anbefalinger, Jacob. Det betyder virkelig meget for os!

Vi er så glade for at høre, at I har haft en fantastisk rejse til Canada, og at I har fået oplevelseskontoen godt tanket op - og at I har følt jer trygge hele vejen igennem.

Vi håber, at vi må sende jer på eventyr en anden god gang!

Kristian fra DanExplore

Fantastisk god planlægning og vejledning

Det er anden gang vi har brugt DanExplore til at arrangere en rejse for os.
Vores rejse til Hawaii var super godt planlagt - flyrejser, indkvartering og billeje. Vi fik virkelig gode råd og god vejledning for turen og vi havde to møder forud for turen med Kristoffer Eriksen. Vi vil helt sikkert benytte DanExplore næste gang vi skal på rejse.

25. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Tak for den flotte anmeldelse, Lene. Det er meget værdsat!

Vi er glade for, at I har haft en fantastisk rejse til Hawaii, og at Kristoffer har været et godt match for jer.

Vi glæder os allerede til, at vi skal sende jer afsted igen!

Rejse til Florida

Danexplore hjalp os i Juli med vores rejse til Florida. Deres store kendskab til destinationen gav os et hurtigt foreslag til, hvad rejsen kunne bestå af, og så tilpassede vi selv de sidste småting. Alle bookninger undervejs fungere udbeklageligt, og Danexplore var meget hjælpsomme, da vi havde spørgsmål inden vores rejse. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse og de varme anbefalinger, Anne Sofie - det sætter vi virkelig pris på!

Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse - og håber, at I har haft en fantastisk rejse til Florida.

Hvis I skal på eventyr igen en anden gang, så håber vi, at I har os i tankerne :)

Vi påskønnede god planlægning

Vi påskønnede god, tilstedeværende dialog i planlægningsprocessen.
Vi syntes de foreslåede seværdigheder og boliger var gode og tilfredsstillende ud fra vores budget.
Deres samarbejdspartner på rejsen som stod for vores transporter og guidede ture var særdeles tilfredsstillende.
Vi vil bestemt benytte Danexplore en anden gang.

30. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Vi påskønner i den grad, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, Trine. Tak for den flotte anmeldelse!

Dejligt at læse, at I har været ovenud tilfredse med forløbet og rejsen til Malaysia, som Janni fik strikket sammen til jer.

Vi vil glæde os til at sende jer på eventyr en anden gang!

Bare tal med Rasmus

Bare tal med Rasmus. Længere er den faktisk ikke :)

Vastaus yritykseltä DanExplore

Tak for den flotte anmeldelse. Rasmus er god at få fat i - helt enig. Men det er Troels også. Og Kristoffer. Og Jens. Og Mille. Og Janni. Og Lærke.

Vi håber, at Rasmus (eller en anden af vores dygtige rejsekonsulenter) må sende jer på eventyr igen en anden god gang :)

Kristian fra DanExplore

Dejligt at der både er mulighed for…

Dejligt at der både er mulighed for fysisk og online møder i planlægningsfasen.
Vi fik professionel guidening omkring at rejse i usa.
Ved de få udfordringer der var på turen fik vi hjælp gennem Mail, med det samme.

Vastaus yritykseltä DanExplore

Tak for anmeldelsen, Merete. Vi håber, at I har haft en helt igennem fantastisk rejse til USA!

Dejligt at høre, at I har sat pris på møderne i planlægningsfasen og har følt jer taget godt hånd om hele vejen,

Vi håber, at vi må "være med" på eventyr en anden god gang!

Kristian fra DanExplore

DanExplore kan på det varmeste anbefales

Vi er en familien på fire, som lige er kommet hjem fra en fantastisk 2-ugers ferie i Japan. Fly og hotel blev arrangeret af DanExplore, og vi har virkelig været tilfredse. Vi fik i forbindelse med køb af rejsen rigtig god rådgivning om, hvordan rejsen kunne sættes sammen ud fra vores ønsker. Placeringen og kvaliteten af hotellerne var rigtig god. Så alt i alt ingenting at klage over :-) Vi føler, vi har fået meget for pengene.
Der udbrød en mindre brand på vores hotel i Tokyo, og vi fik i den forbindelse brug for at kontakte DanExplore, som med det samme var til rådighed, og hjalp os med det vi havde brug for. Vi erfarede også, at det hotel DanExplore havde booket til os på meget professionel vis håndterede situationen, så vi følte os meget trykke hele vejen igennem. Vi kan på det varmeste anbefale DanExplore.

Vastaus yritykseltä DanExplore

Tusinde mange tak for såvel anmeldelse som anbefaling, Vibeke. Det sætter vi virkelig pris på!

Dejligt at læse, at I har haft en fantastisk ferie i Japan, og at I er tilfredse med såvel forløbet som rejsen.

Godt at I tog kontakt i forbindelse med hotelbranden, og at det blev håndteret som det skulle, så I har kunnet føle jer trygge :)

Vi håber, at vi må sende jer på eventyr igen en anden god gang.

Kristian fra DanExplore

Danexplorer levede fuldt ud op til…

Danexplorer levede fuldt ud op til vores forventninger og det aftalte, selv under rejsen fik vi hurtig svar på spørgsmål via mail. Vi havde en fantastisk rejse til Tanzania og Zanzibar, hvor alt forløb uden problemer og i top. Vi kan kun anbefale Danexplorer som rejse arrangør.

7. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse!

Dejligt, at I havde en fantastisk rejse til Tanzania og Zanzibar, og at I har været tilfredse med samarbejdet.

Vi håber, at vi må tage jer på eventyr igen en anden god gang!

Kristian fra DanExplore

En fantastisk planlagt rejse til Bali

En fantastisk planlagt rejse til Bali .
Jeg er ikke den der rejser meget så Rasmus fra danexplore hjalp med at sammensætte en rejse til mine teenage drenge og jeg, med masser af fede ture og oplevelser der passede til os alle. Alt var så fint og vi havde den mest fantastiske rejse. Vi vælger gerne Danexplore næste gang vi skal rejse.

22. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Mange tak for den flotte anmeldelse, Anne. Vi er glade for, at I havde en fantastisk rejse til Bali, og at Rasmus har sørget for at sammensætte en tur, der passede til jer!

Vi håber, at I vil kigge vores vej igen en anden gang, når verden skal opleves :)

Kristian fra DanExplore

Lydhør for drømme og ønsker hele vejen

Lydhør for drømme og ønsker hele vejen. Kom med forslag til at gøre vores oplevelser større. Svarede på alverdens spørgsmål ift. vores tur uden de tjente 1 øre på det.

21. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä DanExplore

Tak for den flotte anmeldelse, Carsten. Det betyder virkelig meget for os!

Vi er glade for, at I har været tilfredse med forløbet og håber, at vi må "være med" på jeres næste eventyr.