Min familie og jeg havde planlagt en rejse til New Zealand i gennem længere tid. Dagen før afrejse lukkede flyruten ned pga. situationen i Mellemøsten. Herefter blev vi ganske enkelt “taget i hånden... Näytä lisää
Vi fik super kompetent vejledning og inspiration til vores første og længe ønskede rejse til Japan. De bestilte hoteller lå virkelig godt og tæt på de gode attraktioner i byerne. Der var nogle pr... Näytä lisää
Super god service og hjælpe til at sammen sætte en mega fed rejse der opfyldte alle de kraft jeg stillede til ferie og alt kørte på skinner fra første mail til jeg kom hjem til Danmark igen. Super god... Näytä lisää
Vi har booket vores rejse hos Danxplorer og har fået en virkelig god og venlig betjening hele vejen igennem. De er meget kompetente og gode til at vejlede, så man føler sig tryg i hele proces... Näytä lisää
Niels Brocks Gade 8, 1. sal, 8900, Randers C, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Vi har netop været på en helt fantastisk safari- og badeferie arrangeret af DanExplore, og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger. Hele turen var skræddersyet præcis efter vores ønsker, og alt fungerede perfekt fra første kontakt til vi var hjemme igen.
Safaridagene var fuldstændig magiske og en oplevelse for livet. Vores guide og chauffør var både utrolig dygtig, tryg, vidende og god til at tilpasse turen undervejs, så vi fik mest muligt ud af hvert øjeblik. Ballonturen over Serengeti var uden tvivl også et højdepunkt — helt ubeskriveligt smukt.
Kombinationen med afslappende dage på Zanzibar var helt perfekt, og alle overnatningssteder var nøje udvalgt og meget gode. Teltcampen var en særlig og autentisk oplevelse, som vi er meget glade for at have prøvet.
Vi sad hele vejen igennem med følelsen af, at der var styr på alt, og at turen passede præcis til os. Jeg vidste egentlig ikke helt, hvilke forventninger jeg havde inden afrejse — men jeg sidder tilbage med en klar følelse af, at de blev mere end indfriet.
En uforglemmelig drømmerejse, som vi vil tænke tilbage på resten af livet. Vi rejser meget gerne med DanExplore igen.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Vi skulle 4 generationer på en familieferie og da ingen af os tidligere havde været på et krydstogt henvendte vi os til Kristoffer fra DanExplorer. Det var en god ide for vi fik en helt igennem god service og Kristoffer anbefalede at vi skulle sejle med Royal Carribean Cruiseline i Caribien. Det var det perfekte valg og vi havde så god en ferie, at vi allerede nu overvejer om vi skal på endnu en familieferie til havs. Vi har nok ikke været de letteste kunder for under vejs, skulle vi have en ekstra gæst mingeleret ind og have skiftet en kahyt. Det hele klarede Kristoffer uden kny. Vi har under hele processen følt os trygge ved at handle med DanExplorer

Vastaus yritykseltä DanExplore
Vi havde bestilt en tur med først en uges ski i Breckenridge, og så en uges sol og strand i Playa del Carmen. Turen var super, selvom hotellet i Breckenridge var noget gammelt, og den ene seng virkelig lille + hotellet tog 2100kr. for parkering. Heldigvis var skiløbet super, og da vi kom til Mexico var vores hotel så perfekt, at man glemte hotellet i Breckenridge. På turen hjem måtte vi vente 7 timer i Frankfurt, men var blevet gjort opmærksom på det lang tid før, så vi kunne finde på noget at lave. Det lyder lidt negativt, men turen var klart til fem stjerner.

Vastaus yritykseltä DanExplore
At booke med DanExplore er nemt og trygt, både når det gælder booking og selve ferien. Profesionelle anbefalinger og alt er sammensat så vi får mest mulig kvalitetstid sammen som familie, da der er styr på alt praktisk på rejsen.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Jens fra DanExplore skræddersyede vores Japan tur fra A-Z . Han bookede den fedeste tur for os med lækre hoteller og gode guider on Location . Stor ros og anbefaling til Jens og Team

Vastaus yritykseltä DanExplore
Kan kun på det varmeste anbefale DAnexplore. Vi er lige hjemvendt fra en rejse til Tanzania og Zanzibar, og alt spillede. Rasmus var god til at lytte til vores ønsker, og komme med forslag, vi boede de fedeste steder og oplevede alt det vi gerne ville. Alt personale var så søde og hjælpsomme, både tjener, chauffører, driver mm. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

Vastaus yritykseltä DanExplore
effektiv og venlig og reagerer hurtigt hvis der er problemer

Vastaus yritykseltä DanExplore
Kun POSITIVT at sige om DanExplore, vores kontakt Kristoffer og rejsen til Tanzania og Zanzibar.
En ferie med vores 2 børn og deres kærester.
Vi fik alle vores forventninger og ønsker til rejsen indfriet og MEGET mere til.
Fik the big 5 at se ved vores fantastiske driver Gasto, som gjorde vores safari på stedet uforglemmelig.
Fantastiske lodges, imødekommende og søde personaler alle steder.
En rejse med minder for livet.
Håber at kunne rejse med DanExplore igen SNART :-)

Vastaus yritykseltä DanExplore
Såvel professionel som personlig assistance og rådgivning. Skræddersyet efter hvad vi ønskede og alt fungerede perfekt!! Tak til Jens Lind og hans kolleger! 10 af 10!!!

Vastaus yritykseltä DanExplore
Dejlig ferie i Afrika. Alt fra billetter, hoteller, guider og ophold spillede max.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Spændende overnatningssteder og safariture helt i top. Vi så endda The Big Five.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Fin familieferie, hvor alt klappede, både på safari med Safari Jens og på Zanzibar.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Har bestilt og betalt en ferie til Thailand. Men rejsen derned og hjem bliver ikke sjov. Mange mellemlandinger og lang ventetid i lufthavne som også går imod ønsket fra start. Vi får 7 timer om natten i en lufthavn på vejen hjem og hvis det skulle laves om så vi fik en kortere tid i lufthavnen ville det koste lidt over 5000kr pr. Mand. Og har stadig alle mellemlandinger som går stil imod ønsket fra start. Ikke engang mellemlandingerne kan laves om!
Og det ved jeg at det kan laves bedre, mine svigerforældre rejser 16 dage efter os, giver mindre end os og har kun en mellemlanding! Fuldstændig sindssygt.

Vastaus yritykseltä DanExplore
DANexplore var super professionelle og hjælpsomme gennem hele processen, det er en lidt større og kompliceret pakke der er behov for når man skal på Heli Ski i Canada.
Men Jens Lind guidede os fornemt igennem og var utrolig sød og venlig i hele forløbet. Alt kørte efter planen.
Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä DanExplore
vi fik en både hurtig og god betjening ifm bestilling af rejse til Japan. Og alt var i orden ifm reservationer til hotel, ski etc. Men synes ikke niveau på hoteller, ski destination etc. matchede prisen vi betalte. Vi havde et kort ophold på ski, hvor både liftsystemmerne og hotellet var meget nedslidt, flere af de øvrige hoteller var kedelige og vi fik ikke rigtig tilbudt nogle andre muligheder. Vi var der i lavsæson så de fleste steder var ikke fuldt optaget.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Vi brugte DanExplore til vores familierejse for 5 voksne til Western Australia. Vores rejseagent spurgte ind til, hvordan vi plejede af rejse, hvilke behov der var et must eller blot rart at have, hvilke ønsker vi havde til indhold på ferien og hvad vore interesser var. Der ud fra blev der sammensat en rejse med overnatninger og stop relevante steder. Via konstruktiv dialog blev rejsen ændret lidt, så den matchede vore ønsker. Selv 3 uger før afrejse kunne rejseagenten lave et par ændringer.
Kan varmt anbefale DanExplore.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Vi har haft stor hjælp med til planlægning og booking af rejsen. De løsninger på hotel, leje af autocamper og forslag til oplevelser der kunne være interessant var stor hjælp og mega gode løsninger.

Vastaus yritykseltä DanExplore
God service, hvor vi følte os lyttet til, og sammen fik skabt den helt perfekte rejse og oplevelse.
Vi fik booket alle udflugter gennem DanExplore hjemmefra, hvilket gjorde, at vi trygt kunne følge programmet.
Dialogen i planlægningen var i rigtig godt flow, og det var virkelig dejligt at tale med nogen, der har stor viden og indgående kendskab til destinationen.
Samtidig gav det en tryghed at vide, at der blev fulgt op undervejs, hvis man mod forventning ikke dukkede op til en af de planlagte aktiviteter.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Virkelig god service, hvor vi også blev lyttet til og sammen fik skabt den perfekte rejse og oplevelse.
Vi fik booket nærmest alle udflugter igennem DanExplore hjemmefra, der gjorde, at vi naturligvis skulle følge programmet rundt i bil men ellers bare slappe af undervejs.
Dejligt med en professionel indsigt i muligheder for både kultur- og aktive oplevelser.

Vastaus yritykseltä DanExplore
Safari ud over alle håb, drømme, ønsker og forventninger.
På vores rejse til Sydafrika og Tanzania mødte vi BIG 5 flere gange.
Vi så elefanter, giraffer og næsehorn i flokke i Kruger National park.
Vidunderlige oplevelser i Ngorongoro national park.
Den store migration på Serengeti sletten. 1000 vis af bøfler, gnuer, zebraer og antiloper på vandring.
Løver i flok. 8 voksne med 17 unger i én stor bunke holdt siesta under et træ. Gepard med unge, leopard med sit bytte...............
Venlige og vidende drivere var formidable til at finde dyrene.
De dejligste lodges med top service boede vi på.
Tak til DanExplore for en enestående god ferie