Dakonderhoudzeeland Arvostelua

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben enorm teleurgesteld over mijn…

Ik ben enorm teleurgesteld over mijn plat dak. De mannen leken wel een grapje te maken met iemand thuis. Eerst kreeg ik een offerte van 5400 euro, maar toen ze het dak openmaakten, vroegen ze meer geld en uiteindelijk kwam het uit op 7000 euro. Toen het dak klaar was en ik het bekeek, was het een ramp. Ik snap niet hoe ze zoiets voor elkaar hebben kunnen krijgen. Ik heb een paar foto's van het werk bijgevoegd.

Very disappointed with my flat roof, the guy's are joking with someone home, first I get an offer for my roof 5400 euro and when they opened my roof ask for more money and end up at 7000 euro for the roof, when the roof was finished and I looked at it was a disaster, I don't know how possible to make such a bed work, I attached few photos about the work.

3. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Oplichters van de hoogste rang

Oplichters van de hoogste rang! Eerst een offerte gekregen hiermee akkoord gegaan bij uitvoering van de klus kwam er telkens wat bij, dit was niet goed en daar was weer iets niet goed in totaal zijn ze 3 x bij ons naar binnengelopen om meer geld los te krijgen bij ons…. Bij de 3e x kreeg ik een onderbuik gevoel, hiernaar gelijk naar de heren toe gelopen deze zaten bij de bus te eten en wat een wietlucht kwam daar vanaf, wat blijkt zaten ze gewoon jointjes te roken inplaats van werken op mijn dak kortom begin hier niet aan! Tevens ook naar hun bezoek nog steeds last van lekkage, en helaas contact opgenomen met ze maar geen gehoor

15. lokakuuta 2024
Dakonderhoudzeeland-logo

Vastaus yritykseltä Dakonderhoudzeeland

Beste, er heeft niemand contact opgenomen want wij komen onze garanties gewoon na! Misschien een mailtje sturen als het nog lekt?
En wat knap een wietgeur als wij daar allemaal geen gebruik van maken!

Dakonderhoud Zeeland

Saanut 4/5 tähteä

Hartelijk dank

Kan mij eigen niet terug herkennen in de reviews hier onder

Hadden thuis al een tijd last van water lekkage, aantal jaren geleden laten vervangen maar niet echt tevreden gesteld tot uit we uiteindelijk bij dit bedrijf uitkwamen.

Laten na kijken en uiteindelijk een aanbod opgesteld en zelf nog met meerdere bedrijven vergeleken, Dakonderhoud Zeeland kwam er het meest vertrouwbare uit, wel een beetje prijzig maar het beste en duidelijkste aanbod

Datum laten inplannen en uitgevoerd en sinds heden geen last en problemen !

Kan helaas geen foto’s uploaden anders had ik deze erbij toegevoegd

Bedankt heren gr Peter

20. syyskuuta 2024

Dit zijn nou echt criminelen

Dit zijn nou echt criminelen
Komen langs voor lekkage
Word vervolgens een offerte opgesteld met een mooi verhaaltje er bij dat de lekkage 100% opgelost zou worden en garantie op de werkzaamheden
Vervolgens lekt het nog bel je mail antwoorden nergens op
Adres op Google klopt ook niet is gewoon een algemeen adres waar meerde dingen zitten

15. elokuuta 2024
Dakonderhoudzeeland-logo

Vastaus yritykseltä Dakonderhoudzeeland

Beste Zwaan, wij komen onze garantie gewoon netjes na en het mooiste is wij hebben niet eens garanties! Als je ook wat meer gegevens van je zou delen. En de uitvoerdatum waren wij met bouwvak! En anders even opnieuw bellen😉

Dakonderhoud Zeeland

Dakgoot moest gereinigd worden

Dakgoot moest gereinigd worden. Er werd een prijs voor opgegeven voor het aantal meters dat gereinigd moest worden. Dit was een goede prijs. Toen het werd uitgevoerd moest volgens de persoon die het kwam uitvoeren. Moest de dakgoot gerepareerd worden. Uit de losse pols werd daar een bedrag van 1000 eur excl btw voor opgegeven. Ik ging er vanuit dat er behoorlijk wat werk gedaan moest worden. Toen men echter na 1 uur werk klaar was, voor alleen het opsmeren van wat coating vond ik het een astronomisch bedrag voor het geleverde werk, ik voel me ronduit bestolen.

12. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin