Dakbeheerholland Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Goed werk Dakbeheer Holland heeft bij mij complete dak renovatie uit gevoerd zoals afgesproken in de offerte is alles netjes en goed afgeleverd. Ze hebben zelfs nog kleine dingen extra gedaan die w... Näytä lisää

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

OPLICHTERS

In 2021 het idee gehad dat we goed waren geholpen, echter geen bewijs voor gekregen. En nu lijkt het wel of er een ander management is. We zijn OPGELICHT. GA NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE. ZE DOEN HEEL AARDIG EN KUNNEN SNEL KOMEN (dat klopt al niet). We vragen een aanbetaling terug en worden niet te woord gestaan. Er staan geen voorwaarden op hun website. Heel dom dat ze voor een relatief klein bedrag hun betrokken klanten zo willen belazeren. PAS OP, DENK ECHT NIET DAT ER OOK GOEDE RECENCIES ZIJN, DUS DAT HET WEL KAN. NIET DOEN!!!!!

9. syyskuuta 2026

LET OP

LET OP! ZIJN OPLICHTERS. Doe geen zaken met dit bedrijf. Reageren niet op mails en apps als je voorschot bedrag (binnen 24 uur geannuleerd) terug vraagt van niet uitgevoerde werkzaamheden. Als je belt en men neemt op en vraagt om terugbetaling gooien ze de telefoon erop.

1. elokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Communicatie met dit bedrijf is zeer…

Communicatie met dit bedrijf is zeer slecht, maken schade aan je huis en herstellen deze vervolgens niet. Ook het werk dat ze leveren is uiterst slecht. Ga niet in zee met dit bedrijf (Dakbeheer Zeeland/Holland)!

15. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ze komen hun afspraken met leveranciers…

Ze komen hun afspraken met leveranciers niet, na herhaaldelijk contact gezocht te hebben weigeren ze om de factuur te betalen.

En ze laten op google wel de review verwijderen!

Af te raden om hier zaken mee te doen!

6. lokakuuta 2025
Dakbeheerholland-logo

Vastaus yritykseltä Dakbeheerholland

Hallo Robin,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen, we maken ons zorgen over je opmerking aangezien wij ernaar streven om uitstekende relaties met al onze leveranciers te onderhouden.

Wij stellende op prijs als we de gelegenheid krijgen om eventuele misverstanden op te helderen.

Neem contact met ons op via de telefoonnummer of email op onze website.

Groetjes,

Dakbeheer Holland
Michella

NIET DOEN!!!

NIET DOEN!!!

Wat een stelletje onprofessionele lui. Tot 2x toe afspraak voor schoorsteenvegen niet nagekomen, gewoon niet op komen dagen en niks laten weten, geen gehoor bij zelf bellen.

20. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben direct naar het eerste contact…

Ik ben direct naar het eerste contact goed geholpen. Er werd goed meegedacht over de lekkage wat ik had. We hebben snel een afspraak in kunnen plannen en het factuur had ik de dag erna op de mail staan.

Al bij al : de jongens hebben goed werk verricht!

1. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Geen contact na reparatie!!!!

Het contact voor de reparatie was goed, ze hebben het gerepareerd ons dak. Was een flink bedrag voor een half uurtje werk, maar ja je denkt het moet gemaakt worden. Betaald via de pin en de rekening zou via de email komen. De reparatie was 21 juli. Tot nu toe nog steeds geen rekening en al vele keren geprobeerd om telefonisch contact te krijgen de voicemail. En er word niet terug gebeld. GA NIET MET ZE IN ZEE OOK AL DACHTEN WIJ WE DOEN ER GOED AAN. Op deze manier heb je geen bewijs van de reparatie. Dus ook geen garantie bewijs.

21. heinäkuuta 2025

Slecht

Half werk verricht voor super veel geld. Beloofd continu de factuur te sturen maar komt niks van.
Dakbeheer Zeeland/Holland niet doen!

2. elokuuta 2025

oplichters

NIET MEE IN ZEE GAAN!!! Kevin is op 9 mei geweest om mijn schoorsteen te reinigen, ik heb netjes betaald en er werd mij beloofd dat de factuur + bewijs van schoonmaken (voor de verzekering) via de mail zou komen. dat is natuurlijk niet gebeurd. ik heb al meerdere malen gebeld en gemaild maar er wordt niet opgenomen en op mijn mail wordt niet geraegeerd. dit geld is dus gewoon verdwenen want nu moet ik door een andere partij opnieuw de schoorsteen laten vegen anders ben je niet verzekerd als er brand ontstaat.

ik wil best de review weghalen als jullie mijn factuur + bewijs van schoonmaken gedateerd op 9 mei sturen.

9. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Slechte communicatie en komt afspraak niet na

Afspraak gepland om de schoorsteen te laten vegen. Blijkt de kap verouderd waardoor er geen bewijs van goedkeuring gegeven kan worden. Tevens het lood rond de schoorsteen laten repareren. Prijzig maar blij dat het direct geregeld kom worden. Echter twee dagen later ligt de kap eraf, nieuwe afspraak gemaakt maar niemand geweest, nogmaals een afspraak en de kap is terug geplaatst. Gevraagd om het bewijs van goedkeuring, redelijk onbeschoft benaderd door de dame en tot op de dag van vandaag niets ontvangen. Wacht sinds half januari. Kortom, echt wel veel geld betaald en daarna geeft men niet thuis. Voor ons een bedrijf die wij niet meer zullen benaderen. Slechte communicatie en nog slechtere afhandeling van simpele vragen.

16. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Pas op het zijn oplichters

Helaas kan ik geen negatieve sterren geven, want 1 ster is al ee hoog. Pas op, het zijn beroeps oplichters.
Op het eerste oog lijkt het dat ze mooi werk leveren maar niets is minder waar.

Akram kwam over als een vraag eindelijke eerlijke jongen, maar schijn bedriegt. Het is een absolute prutser

De lekkages begonnen een half jaar later, vele valse beloftes verder de rechtsbijstand er op gezet.
Een expert laten komen en die heeft een meerdere pagina tellende gebreken lijst gemaakt. Een klusje van 2000 euro met een schade van uiteindelijk 5000 euro.

Via rechtsbijstand beslag laten leggen en ons geld uiteindelijk gekregen.
Dus pas op, een gewaarschuwd mens telt voor 2. Ze hebben niet voor niets meerdere identieke websites waar valse recenties op staan.

De datum was eerder maar vanwege de rechtzaak wilde ik nog geen recentie schrijven.

27. helmikuuta 2024

1 Ster is te veel

1 Ster is te veel

1 ster is nog teveel.
Eerste contact was prima, offerte opgesteld, opdracht gegeven.
Opdracht gegeven voor de offerte, lood vervangen, schoorsteen rondom voegen uithakken en opnieuw vullen, om en nabij €1900. Tijdens de werkzaamheden werden wij erop geattendeerd dat de latjes niet meer goed waren (dakpannen konden gaan schuiven), maar wel aangesmeerd en geïmpregneerd konden worden, €1100 (!!!), aan 1 kant van het dak, totaal €3000 (cash), 3 uurtjes werk totaal.... Daarna begon de ellende en tevens zeer slechte communicatie.
Toevallig heb ik een drone en vloog langs de schoorsteen en zag dat een heel deel niet was gedaan, daarnaast is/was de loodvervanging naar ons mening niet netjes aangebracht (als je dat vergelijkt met anderen), tuin één grote rommel met wit uitgeslagen stenen omdat men het gemorste cement met onze tuinslang "wegspoelde", maar dus niet op heeft geruimd. Bellen, appen, mailen, erg lastig allemaal, moeilijk bereikbaar, kortom je wordt aan het lijntje gehouden. Daarnaast zouden we een betalingsbewijs krijgen/ontvangen, tot op heden nog nooit ontvangen. We hebben betaald voor een steiger, men had niet eens een steiger mee!! Uiteindelijk een afspraak weten te maken, een dag thuis gebleven van werk, niet komen opdagen zonder enige vorm van communicatie. Weer veel appen, bellen, moeilijk bereikbaar om wederom een afspraak in te plannen. Uiteindelijk zijn ze bij deze afspraak wel op komen dagen, alleen zonder benodigde materialen, terwijl wij het probleem duidelijk hebben gemaakt middels diverse foto's. Uiteindelijk gelukt weer een afspraak te maken (3e keer), voor de verdere herstelwerkzaamheden en het fatsoeneren van de loodvervanger, het is spijtig dat we geen foto's kunnen posten, deel van de schoorsteen is nog steeds vol gebreken en stukken voegwerk welke ontbreken, kwaliteit van de werkzaamheden van laag/twijfelachtig niveau, daarnaast wederom allemaal cement op het gras en tegels wel doodleuk worden "weggespoeld".
Al met al een slechte ervaring, wij hopen met deze review andere mensen te behoeden dezelfde fout te maken.
Laat dit bedrijf links liggen!!

15. tammikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Ik ben echt teleurgesteld sinds vorig…

Ik ben echt teleurgesteld sinds vorig jaar lekkage op de zelfde plek,bellen wat ook een gedoe, ze namen niet op ,moest continue bellen ,moest continue achter hun zitten eindelijk hebben ze de dak gemaakt, dit jaar weer zelfde probleem lekkage op dezelfde plek is erger geworden. Had gebeld, oke ze hebben een afspraak gegeven zijn ze ook komen kijken ,de heren zijn op de dak geweest zonder brander binnen 4 /5 minuten beneden ze zeiden opgelost,en ik heb op de dak zonnepaneel dus hoe de lekkage zijn er nog.Heel slecht blijf bellen maar ze zijn niet beschikbaar elke keer hoor je dezelfde verhaal.
Slechte service ondanks mails gestuurd maar geen reactie heel slecht.

14. tammikuuta 2025

Schoorsteenrenovatie

De heren van dakbeheer holland hebben afgelopen maart bij ons een gehele schoorsteenrenovatie uitgevoerd.
Vriendelijk personeel en goede communicatie, lekkage verholpen en mijn schoorsteen staat er weer als nieuw bij,
Ik ben super tevreden.

-piet

15. maaliskuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Prijs veel te duur voor uitgevoerde werzaamheden

Offerte laten maken prijs afgesproken 935 euro zou ongeveer 3 uur werk zijn om dak lekkage rond schoorsteen te reparen voegen looduitslijpen div nokpannen aansmeren loodflappen behandelen met 2 componenten coating werk heeft 45min geduurd afrekenen en weg waren ze weer

6. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

dit bedrijf wist het op te lossen !

We hadden lekkage al verschillende dakdekkers gehad maar niemand gevonden die het opgelost heeft. Toen kwamen we uit bij Dakbeheer Holland via de buren, en die heeft het gevonden en opgelost. Super snel opgelost en voor een mooie prijs zeker een aanrader!!

22. tammikuuta 2024

Goed werk

Goed werk
Dakbeheer Holland heeft bij mij complete dak renovatie uit gevoerd zoals afgesproken in de offerte is alles netjes en goed afgeleverd. Ze hebben zelfs nog kleine dingen extra gedaan die wij niet hadden afgesproken maar daar hoefde ik geen extra geld voor te betalen.
Dankjewel heren wij weten jullie te vinden

31. tammikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin