LET OP! ZIJN OPLICHTERS. Doe geen zaken met dit bedrijf. Reageren niet op mails en apps als je voorschot bedrag (binnen 24 uur geannuleerd) terug vraagt van niet uitgevoerde werkzaamheden. Als je bel... Näytä lisää
In 2021 het idee gehad dat we goed waren geholpen, echter geen bewijs voor gekregen. En nu lijkt het wel of er een ander management is. We zijn OPGELICHT. GA NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE. ZE DOEN HEEL... Näytä lisää
Goed werk Dakbeheer Holland heeft bij mij complete dak renovatie uit gevoerd zoals afgesproken in de offerte is alles netjes en goed afgeleverd. Ze hebben zelfs nog kleine dingen extra gedaan die w... Näytä lisää
Afspraak gepland om de schoorsteen te laten vegen. Blijkt de kap verouderd waardoor er geen bewijs van goedkeuring gegeven kan worden. Tevens het lood rond de schoorsteen laten repareren. Prijzig maar... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Netjes gewerkt
De heren van de Dakbeheer Holland hebben bij mij een lekkage opgespoord in het dak en zoals afgesproken volgens de offerte netjes gerepareerd. De heren van Dakbeheer Holland komen erg netjes over en komen hun afspraken goed na.
fijne service en goede comminicatie
De heren van Dakbeheer Holland hebben top werk afgeleverd. Ze communiceren goed en snel waardoor alles duidelijk voor ons was. Het zijn vriendelijke en vooral harde werkers die oog hebben voor details. Ik heb veel respect voor deze heren en zal ze bij een ieder aanraden. Waar andere bedrijven ons niet konden helpen, kwam dit bedrijf met de oplossing. Wij kunnen nu genieten van ons dakterras. Bedankt Dakbeheer Holland!!
Slechte kwaliteit, geen contact
In plaats van afhandelen en oplossen van klachten wordt het volledige bedrijfsprofiel van Google gehaald en opnieuw aangemaakt om alle negatieve reviews te laten verdwijnen.
Zeer slechte ervaringen met dit bedrijf.
Afspraken worden niet nagekomen en de kwaliteit van het werk is beroerd. We hebben meer lekkage ná de werkzaamheden dan vooraf.
Inmiddels wordt nergens op gereageerd, ook niet op de ingebrekestelling..