Jeg har haft flere besøg på dette værksted og har haft tillid til, at service og reparationer blev udført korrekt. Desværre har min seneste oplevelse gjort, at jeg har mistet den tillid. Før som... Näytä lisää
Har været lidt uheldig med en købt bil hos denne forhandler. Har nok været på værksted 10 gange med denne bil. Mange gange med de samme fejl som man ikke har formået at udbedre. Jeg tror man har forsø... Näytä lisää
Købte min anden spritnye bil hos Dahl biler i Struer. Fik lige en påmindelse om service af min Honda CR-V ( 4 år gammel) ) Købte en ny Honda med fuld service - alt betalt (alt fik vi at vide... Näytä lisää
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Dårlig service fra værkfører
Før sommerferien 2024 var min bil til service hos værkstedet. Værkføreren vurderede, at aircondition-væsken burde fyldes op. Da det på det tidspunkt var koldt vejr, gjorde jeg opmærksom på, at jeg ikke selv kunne vurdere, om aircondition fungerede optimalt. Jeg fik at vide, at opfyldning var nødvendig, og jeg accepterede og betalte ekstra oveni service for dette.
I sommeren 2024, da jeg skulle køre sydpå, kunne jeg konstatere, at aircondition ikke fungerede optimalt.
Jeg kontaktede efterfølgende Honda i Viborg, som konstaterede, at aircondition-systemet var utæt, og at en reparation ville koste op mod 12.000 kr. Jeg betalte ca. 2.000 kr. for fejlsøgning.
Senere kontaktede jeg et andet autoriseret Honda-værksted i Glejbjerg, som kunne udbedre fejlen under garanti. Det viste sig dermed, at der var tale om en fejl, som ikke burde have medført de omkostninger og den vurdering, jeg fik i Viborg.
Efter min opfattelse bør et værksted altid kontrollere for utætheder, før man fylder kølemiddel på et aircondition-anlæg. Det blev ikke gjort her, og det har kostet mig både tid og penge.
Samlet set er jeg meget skuffet over fejlsøgningen og den faglige vurdering, og jeg kan desværre ikke anbefale værkstedet.
Useriøse
Blev budt 30 % mindre (!!!!) hos denne forhandler end 2 andre steder. En forskel på 30.000 kr.
Total useriøs virksomhed. Avoid!
Køb af brugt bil
Kørte fra Aalborg til deres Viborg afdeling for at købe en Hvid Honda Civic Tourer 1.6 diesel, 2016 med 113.000km.
Alt med handlen gik OK, og de var super flinke. Lige indtil pengene er lagt.
3 uger efter køb bed jeg mærke i en mislyd fra motoren(rasle lyd indvendig fra motor), er kendt i denne model så ved hvordan de normalt lyder!! Og har fået bekræftet af flere værksteder at der er en mislyd, og har fået nogle kvalificerede gæt på udbedring.
Jeg kontakter selvfølgelig hurtigt forhandleren og her starter en lang proces som stadig ikke er løst til dags dato.
De frasiger sig hurtigt alt garanti og købelovs garanti, her nævner man at bilen ikke fejler noget uden de har kigget/hørt/set den.
FDM bliver så indblandet og FDM giver mig medhold i der er noget galt med bilen og Dahl Biler også er i strid med 2 paragraffer i købeloven.
FDM “taber” så til Dahl Bilers jurist, ja med penge nok kan man vel betale sig fra alt.
Bliver tilbudt at lade handlen gå retur så de kan sælge den videre til en med dårlig hørelse, dog skal JEG betale en KM bøde for det jeg har kørt i den, eller jeg kan tage en “kompensation” på 1000kr.
Ønsker selvfølgelig bilen udbedret da jeg udvalgte den model, udstyr osv.
Nu er sagen havnet i Ankenævn og forventer en lang proces.
En anbefaling herfra er hold jer fra Dahl Biler.
Har lige hentet min nye bil hos Dahl biler…
Har lige hentet min nye bil hos Dahl biler Holstebro .
Service helt top, så ikke sidste gang jeg handler der.
Jeg ville købe en bil men de gad ikke…
Jeg ville købe en bil men de gad ikke hjælpe mig og de var mega onde i mod mig
Købte en El-bil
Købte en El-bil. Sælgeren var mindre end ærlig da han sagde at bilen kunne lade med 6.6Kw. Det er kun det halve den kan lade med så det tager 20 timer at lade den fuldt op.
Nu sender de mig så spammails med om jeg vel bestille service eftersyn med links til "partner sider" hvor jeg skal vælge ja eller nej (uden at oplyse prisen først)
Jeg skriver derfor en mail til dem for at høre hvad prisen er på service eftersyn. Det gider de ikke svare på.
Men bliver i stedet ved med at sende mig spam mails om jeg vil bestille et service eftersyn.
Jeg vil på det kraftigste advare mode at handle her
Besøgte Dahl biler i Viborg d
Besøgte Dahl biler i Viborg d. 18/9-22 for at se på en Renualt Captur.
Snakkede med en imødekommende sælger, og fik både god snak og prøvetur.
Lavede en handel, og aftalte hvad der skulle laves på bilen og at den ville stå klar d 23/9-22
Dagen før afhentning ringede sælgeren for at følge op på aftalen og fortælle at det hele var klar. Bilen blev hentet og alt var som aftalt.
Efter en uge ringede sælger igen kun for at høre om alt var som det skulle være, jeg havde i mellem tiden opdaget nogle ting, som de straks tilbød at reparere.
Kom med bilen til aftalt tid, og alt blev repareret uden beregning, og jeg blev tilbudt kaffe imens.
Super god service og helt klart en anbefaling herfra.
Køb af brugt bil
Søndag d. 11.09.2022 besøgte vi Dahl Biler i Struer, et målrettet besøg for at se på en Mitsubishi Outlander vi havde fundet via autouncle. Vi ankom før åbningstid og det gjorde sælgeren også ( vi havde ingen aftale ) Sælgeren gav os en god gennemgang af bilen, dens funktioner og dens historie. Efterfølgende tog vi en prøvetur. Efter endt prøvetur, havde vi lidt opfølgende spørgsmål som sælgeren også kunne svar på.
Vi fik handlet og lavet en aftale om nogle ting der skulle rettes og samtidig aftalt dato for levering af bilen.
Dagen før aftalte levering, ringede sælgeren om de måtte levere bilen samme dag, da denne var blevet klar.
Alt blev leveret som aftalt.
Tilbage er der kun at sige - tak til Dahl-biler for en god handel.
Professionelle og kompetente
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Dahl Biler, Struer.
På trods af at jeg købte en bil af ældre årgang, var Henrik transparent, og han står inde for bilen. Han nævnte at bilen havde været til service hos ham hele bilens levetid, og at jeg bare kunne komme hvis der var noget.
Derudover oplevede jeg, at jeg fik en god og hurtig behandling ved efterfølgende kontakt, "på trods af" at bilen var ældre og købt til en "billig penge".
Dette valgte jeg så at gøre. Henrik tog sig tid til at lytte til mig, og fik en mekaniker til at se på bilen sammen med mig. Der gik ikke længe, så havde mekaniker udbedret de små skavanker der var, og bilen kører glimrende. I øvrigt kan det påpeges, at mekanikeren virkede uvildig og professionel. Mekanikeren var også god til at lytte og forstå, og jeg følte han jeg blev taget alvorligt, på trods af at det var en bil af ældre årgang som jeg havde fundet nogle småfejl ved.
5 stjerner hele vejen igennem
Dårlig rådgivning ved køb af ny Nissan…
Dårlig rådgivning ved køb af ny Nissan Leaf el bil i Holstebro afdeling.
Vi fik at vide at bilen kunne lade med 6,6kw hjemme. Men nej det kunne den så ikke. 3,7 på 1 phase
Da det viser sig at bilen kun har 1 phase oplader indbygget og ikke 3 phaser.
Og vi så skulle ud i en ekstra ladeboks fasefordeler for opladning på flere phaser som sælger anbefaler efterfølgende en Ekstra udgift på 10.000kr
Men Nissan Danmark sælger ikke denne boks mere som de ellers markedsføre i deres kundepris liste.
Så ingen hjælp fra Nissan’s side eller Dahl biler som anbefalede denne boks .
De Var iøvrigt også svære og få fat på efterfølgende. Svare ikke på mail.
Mangelfuld og dårlig rådgivning.
Det endte med at vi måtte sælge vores 3 mdr nye bil igen. Da alle refusion firma er stoppet med og sælge fasefordeler bokse.
Og ingen vil godkende dem. Så bilen kan ikke lade med 6,6kw hjemme.
Bilen er solgt tilbage igen til Dahl biler men med stort tab.
Vi havde ikke købt en ny Nissan Leaf el bil
Hos Dahl biler Hvis vi havde fået den rette rådgivning fra start.
Et træls køb at stå med en bil som ikke kan opfylde ens kørsels behov.
Dahl biler kunne have taget ansvar da jeg allerede henvendte mig 8 dage efter køb. Men nej det skulle trække i langdrag 3 mdr med mangelfuld/ingen kommunikation tilbage fra Dahl bilers side.
Desværre ingen fortrydelsesret.
Husk at læse det med småt hvis i vil købe en ny Nissan el bil hos Dahl biler
For der er ingen hjælp og hente bagefter.
Virkelig dårlig oplevelse, øv!
Vi købte en nyere brugt Opel Astra fra 2016 hos Dahl Biler i 2016, som vi havde haft i 4 måneder, da koblingen gik i stykker på en tur hjem fra Berlin. På trods af at bilen stadig var omfattet af de 6 måneders reklamationsret, ville Dahl Biler ikke påtage sig at dække alle omkostningerne i forbindelse med reparationen, da de stod fast på, at der var tale om en sliddel, hvilket de jo sådan set har ret i. Som forbruger kan man bare ikke forvente, at koblingen ryger på en så ny brugt bil, som på det tidspunkt havde kørt lige knap 100.000 km. Hvis bilen havde kørt det dobbelte eller var 10 år gammel, var det mere forventeligt. Jeg talte med FDM, som mente, at vi havde en god sag, men at det var en gråzone. Jeg talte også om sagen med Bilernes Hus i Silkeborg, som jeg har købt 6-7 biler af, og hvor der ALDRIG har været det mindste brok, hvis der har været noget galt med bilerne i reklamationsperioden. De ville skifte koblingen uden beregning. Derudover talte jeg med Opel i Hasselager ved Aarhus, som også ville skifte den uden omkostninger. Og så talte jeg med Auto Plus i Åbyhøj, som også ville skifte koblingen uden omkostninger. Men hos Dahl Biler er man tilsyneladende af en anden mening, i hvert fald endte jeg med at måtte betale halvdelen af regningen selv. Og som udgangspunkt tilbød de mig kun at betale 30 % af regningen, så det var jo helt ude i skoven. Det skal også tilføjes, at bilen forinden havde haft flere defekter i reklamationstiden, hvor Dahl Biler også have nægtet at udføre reperationerne, da de ifølge dem sorterede under "bagatel"-grænsen (det var fjernlyspæren, som var røget og pæren til nummerpladen). Retfærdighedsvist skal det siges, at de ordnede bilens første defekt, som var en noget større sag og som kom allerede efter et par uger, men den var så til gengæld også et resultat af en fejlmontering fra deres værksted. Nå, det blev en længere omgang, men her i vores hjem handler vi ALDRIG biler hos Dahl Biler mere - vores oplevelse er klart, at de ikke har levet op til det forhandleransvar, man som forbruger har en forventning om, at de vil påtage sig. Køb hos Bilernes Hus i stedet, der er tingene bare 100 % i orden.
Jeg har besøgt Dahl biler i Holstebro
Jeg har besøgt Dahl biler i Holstebro. Det var virkelig et besøg værd. Jeg spurgte efter en bil model. Vedkommende viste mig hvorhenne og en sælger kom så flink imødekommende. Han forstod mig. Valget blev så den bil. Efter en samtale på bordet med sælgeren, viste han imponerende godt hvordan med betaling, fordele til mig, garanti og andet. De gir service både praktisk og mundtligt.
Glæder mig til min bil. 🙂🙂
Red carpet treatment
Har lige handlet bil hos Dahl biler i Viborg og indtil videre har vi fået redcarpet treatment. God service, fair prissætning og gode aftaler. Mine varmeste anbefalinger
Vi var inde hos Dahl biler i Holstebro…
Vi var inde hos Dahl biler i Holstebro for at se på en brugt Nissan Qashqai, vi fik en rigtig god behandling og det endte med vi købte den, der var nogle ting det skulle laves inden vi hentede den og det var OK da jeg fik den. Jeg kan på det KRAFTIGSTE anbefale dem, en rigtig stor tak til sælger Ronni for hans hjælp og tålmodighed, Vi ses en anden gang.
MVH
John Hansen
Besøgte Dahl biler A/S med henblik på…
Besøgte Dahl biler A/S med henblik på køb af bil Trods at jeg ikke købte nogen var der rigtig god service og sælger var ærlig ifh til bytte pris og avancer og sælger var imødekommen
De 5 mådner ganti Det kan være en kamp
De 5 mådner ganti Det kan være en kamp. Når værksted udbeder fejl og mangler og det går i stykker igen. uden fra ganti. Ja ingen hjælpe.selv om der er reklamation ret. Handler ikke der igen.
They are the best car dealer in Struer…
They are the best car dealer in Struer , they treat foreigner with the same respect like danish citizens. We go to them for everything we need from service to repairing , bil lån etc etc
Dahl biler lever i sandhed op til…
Dahl biler lever i sandhed op til titlen en dårlig service, og et dårligt omdømme. Min bedste ven er død og da hans enke spørger ind til en udskiftet gearkasse om den som lovet er ny får hun at vide at den er repareret. Åbenbart er split ny og repareret det samme i Dahls terminologi. Sådan noget sludder og hvad siger Nissan Danmark til det, da udskiftningen af denne gearkasse er på garantien. Ydermere er der foretaget et eftersyn på bilen. Det betyder at så skal man IKKE kontrollere klimaanlæg. Det gennemførte eftersyn er under al kritik og jeg kan kun opfordre alle der handler eller får noget repareret ved Dahl biler Holstebro at alle aftaler nedskrives. Utrolig dårlig kundepleje, fortsæt sådan så slipper i for kundepleje i fremtiden og Dahl biler i Holstebro bliver historie.
Henning Porsborg, på vegne af min bedste ven.
uttolig dårlig håndtering af forskellige sager og problemer med to Nissan er
Efter at have købt fabriksnye, både en Quesqai og Nissan Micra, må jeg sige at jeg er utrolig skuffet. Quesqai
Efter at have kørt 112.000 på 2 år stopper vinduesviskerne pludseligt, stor er min forundring at jeg får at vide at den fejl har man aldrig set før.
Men garantien er overskredet ved 100000 km og derfor får jeg en pris på 2600kr inkl moms. Jeg spørger op til flere gange om det er en total pris og dette bekræftes.
Endnu større er min overraskelse at modtage en regning på 2600 kr plus arbejdsløn plus moms
Dette klager jeg over og straks får jeg at vide at ja det er en fejl, og så får jeg en anden regning som er 300 kr mindre.
Man har pludselig fået hukommelses tab over at man har sagt 2600 kr alt inkl. og dette til trods for at der er en klar krav og instruktion om at kunden altid får oplyst den totale pris.
Altså de 2600kr alt inkl ig ikke senere plus noget ekstra.
Ekstra følgende blev jeg kontaktet om at lave en kompromis med dem i at betale 3300kr fordi så havde vi alle vundet.
Her efterfølgende har jeg fået at vide fra anden Nissan værksted at ja man har aldrig set viskemotor gå i stykker, og grunden til dette er sandsynligt at den har fået en mekanisk påvirkning udefra, feks ved forude skift, som var udført.
Og derfor ville deres anbefaling have været at jeg skulle betale et symbolsk beløb idet at det ikke er en fejl som henhører under slidtage efter 2 år.
Micra
Side spejle
Ifølge Afdelingen i Viborg så er der en fejl i programmet når man vil starte bilen og folder ikke korrekt ud.
Dette er fordi der ikke er den samme kraft i starten til at få spejlene til at folde ud.
Ok den må vi så købe fordi det er jo en seriøst værksted. Men de vil gerne skifte dem under garanti men det er en meget større operation. Dette har vi valgt ikke at få gjort selvom det er under garanti, vi har fra anden Nissan værksted set at det er ikke en fejlkonstruktion men blot smørelse der skulle til. Udover det så er der monteret en gummiliste i fordøren som er vendt forkert fra fabrikken og nu er klemt sådan at der er en del vejstøj i bilen. Dette er ikke blevet set ved klargøringen som ellers var med udfyldelse af mange dokumenter.
Lige en sidste ting så har vi klaget over at man med aircondition skulle gøre fast med 17 grader for at køle ned dog ikke så koldt men tåleligt.
Dette er kontrolleret flere gange men hver gang med forklaring om at føler måler i forhold til udetemperatur og korrigerer derefter.
På anden Nissan Værksted er det konstateret at det var føleren som var beskidt, og dette kan ikke undgåes og denne skal/ kan rengøres med jævne mellemrum.
Jeg stiller mig gerne tilrådighed for min meget negative vurdering af Dahl biler, fordi ordet service må bære at det udfører man og ikke for at tjene penge.
Jeg vil ikke få udført service på mine Nissaner når jeg kan få udført service på anden Nissan værksted.
Ps faktisk har vi også fået at vide af Dahl biler at al garanti vil bortfalde hvis man ikke udfører service i Danmark. Dette er absolut ikke korrekt man kan sagtens få serviceret bilen i tyskland eller andet sted med en meget bedre og større service tilfølge.
Min mening med den lave karakter er at påpege fundamentale fejl som burde have været håndteret anderledes af dem.