Jeg har lige fået min bil hjem fra Frahm - Nilsen og vil gerne sige tak for Altid seriøs dialog omkring vedligehold af min bil og i mit tilfælde grundig gennemgang af en forsikrings skade . Tak t... Näytä lisää

Efter køb af flere biler i årenes løb, har jeg sjælden været udsat for så god og professionel service. Meget hjælpsomme bilhandlere der har stort fokus på kunden. 6 stjerner fra mig. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Kan v... Näytä lisää

Lige hentet min vw polo gti efter rensning af indsugningsventiler samt manifold. Blev anbefalet Frahm Nielsen af en bekendt, fik en behandling og modtagelse som går langt ud over hvad man oplever hos... Näytä lisää

Vi fik vanvittig god service hos denne forhandler, da vi købte vores Audi A6 i september i år. Jonas er meget imødekommende og højst kompetent. Selv efter købet af vores drømmebil, som i øvrigt stod f... Näytä lisää

1. Automarkkinat
  2. Autokorjaamo
  3. Auton korjaus ja huolto
  4. Moottoriajoneuvot

Hos Frahm-Nielsen føler vi et stor ansvar for at give vores kunder en god og behagelig oplevelse. Vi gør os umage for at finde den bedste løsning.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Tryg kundeoplevelse

Jeg har lige fået min bil hjem fra Frahm - Nilsen og vil gerne sige tak for
Tak til Frahm - Nilsen for en god kunde oplevelse

14. huhtikuuta 2026

Det er første gang et besøg hos en…

Det er første gang et besøg hos en bilsælger har gjort så stort et indtryk.
Jonas er en meget rar og hjælpsom person og sælger, der trods flere besøg og mange spørgsmål, hver gang tog sig god tid.
Jonas ved hvad han taler om og sælger dig ikke noget du er usikker ved.
Det er ærlighed og kundeservice på højt plan.
Man føler sig tryg og godt behandlet hos Bilhuset Frahn-Nielsen.
Vi kan kun tilslutte os alle de 5 stjernede anmeldelser - de er så fortjent.

26. lokakuuta 2025

Firmaet får topkarakter

Vi køber kun bil gennem Jonas.
Vi har købt bil/fået repareret bil hos Jonas i flere år.
Vi har altid været utrolig glade og tilfredse med Jonas’ venlighed, åbenhed, og høje faglige niveau. Oven i det, så har vi kun oplevet Jonas som en ærlig og redelig forhandler og mekaniker. Det gælder også det øvrige personale i firmaet.
Jonas har Henrik, der også har været en del af firmaet i en del år, og han og Jonas er et godt makkerpar som vi sætter virkelig meget pris på.

Alle de bedste anbefalinger her fra os.

Mvh Susanne og Peter Hald

26. heinäkuuta 2025

har lige købt bil hos dem

har lige købt bil hos dem, der manglede nøgle til hængertrækket,
ingen problem vi får fat i en ny lås og monterer den,
super god service i hele forløbet
og meget god oplevelse
dem vil jeg gerne anbefale

2. kesäkuuta 2025

5 ud af 5 stjerner herfra

5 ud af 5 stjerner herfra, jeg stod med et problem hvor min benzin bil simpelthen var blevet for dyr grundet ændring af kørselsbehov, jeg tog derfor op og snakkede med de søde mennesker fra Frahm Nielsen om en Vw id.3 og vi blev hurtig enig om at den ville være en perfekt og økonomisk løsning for mig også ville de gerne tage min nuværende bil i byt, helt igennem fantastisk service både inden køb i forhold til at finde ud af hvilken bil der passede bedst til mit behov, og under selve købet, har virkelig fået god service og fantastisk vejledning af dem allesammen og når man selv bor i Struer er det bare dejligt og handle lokalt, kan varmt anbefale Frahm Nielsen de giver gode priser og virkelig god service, og bor man i omegn kan man ovenikøbet også få dem som værksted😎🤩🚗

23. toukokuuta 2025

Ekstremt højt serviceniveau

Jeg har i mange år fået lavet alt service hos Frahm Nielsen og det er altid en gennemført oplevelse.
De har et super kompetent hold af medarbejdere som kan deres kram og får ordnet tingene til tiden.

Man føler sig altid velkommen hos dem. De kan varmt anbefales!

21. maaliskuuta 2025

Vi har igen købt bil ved Frahm-Nielsen…

Vi har igen købt bil ved Frahm-Nielsen i Struer, og vi havde en lige så god oplevelse som sidste gang, sælgeren Henrik gav os så god en kundeservice og svarede på alle vores spørgsmål om elbilen en Audi Q4 E-tron, Jonas har valgt den helt rigtige mand til firmaet, lige så flink og reel som ham selv, vi fik igen en behandling ud over det sædvanlige, så vi kører gerne fra Frederikshavn til Struer igen, kun de varmeste anbefalinger herfra.
Lisbeth og Per.

24. marraskuuta 2024

Tryghedsskabende dialog

Jeg har i dag fået skiftet et bilbatteri i min bil hos Frahm Nilsen
Jeg oplevede stor imødekommenhed og en tryghed skabende dialog og tak for denne dialog, det er det der gør Frahm Nilsen til et godt sted at få repareret min bil

15. marraskuuta 2024

God oplevelse

Jeg har lige købt en dejlig vogn af Jonas fra Frahm Nielsen. Kanon oplevelse og god service.
Der var nogle ting jeg ville have lavet på bilen, som han var god til at forhandle med ind i prisen. Han er lidt en Audi autist, så tvivler på du kan finde et spørgsmål ang. en Audi, han ikke kan svare på.
Dygtige mekanikere, engageret sælger, samt et kanon behageligt køb af bilen.👍🏽😊

30. kesäkuuta 2023

5 stjerner!

Købte bil ved Jonas. - super venlig service, godt instrueret i bilen og købs aftalen. Jonas tilbød jeg kunne ringe omkring samtlige spørgsmål og eventuelle reklamationer eller andet. Kan kun anbefale Frahm Nielsen! 5 stjerner herfra.

16. helmikuuta 2023

Tag til Struer. Det er besværet værd.

Vi har købt begge vores biler ved Jonas. Og vi kommer også til at købe nr. 3 og 4 og [...] ude i Fousing.

Det er et spørgsmål om, at vi har den oplevelse, at Jonas kender os, og kender vores behov.
Da vi var på udkig efter ny bil, havde vi egentligt øjnene på én bil, men han havde altså fået en anden en ind, som han mente at vi burde komme og tage et kig på.
Selvfølgelig var den han havde fundet til os (en Golf Variant), et langt bedre match, end det vi havde i tankerne. Og vi endte med at købe bilen, på stedet.

Oplevelsen af at Jonas kender os, og kender vores behov, og at han tager relationen alvorligt, er grunden til, at vi kommer til at beholde ham som værksted & forhandler de næste mange år.

Så tak til Jonas - Jeg kan kun anbefale alle og enhver at snakke med ham, hvis man er i markedet efter nyt/første køretøj.

1. syyskuuta 2022

Et værksted hvor den god service er…

Et værksted hvor den god service er hele i top. og de ved hvad de laver. Så kan kun anbefale at bruge frahm om så du skal handle bil eller have den på værksted. bliver du altid behandlet godt.

6. lokakuuta 2022

SERVICE HELT I TOP

Købte min superfine Audi A6 Avant C7 af Jonas Frahm Nielsen for 3 år siden, alt service og småting har Jonas og hans stab udført siden, altid hurtig og omhyggeligt udført, så jeg er en MEGET tilfreds kunde.
Og altid til en meget fair pris.
Her går du ikke galt i byen.

24. elokuuta 2022

Jonas har fa***e styr på det!

Jonas har styr på det!

En af de mest kompetente steder jeg nogensinde har sat mine fødder!

Tryghed og ærlighed igennem alt.
Jeg har efterhånden brugt jonas i nogle år som mekaniker og bil sælger, han har endnu IKKE skuffet, og leverer altid topkvalitet til tiden!

Helt klart et anbefalingsværdigt sted, med en mand der ved alt der er værd at vide specielt i audi!

Mange +er herfra!

Tak for alt hjælp indtil videre 🙏🏼

12. helmikuuta 2022